Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

FM pagaidām nesteigsies rīkot konkursu uz vakanto valsts sekretāra vietnieka nodokļu jautājumos amatu

Finanšu ministrija (FM) pagaidām nesteigsies rīkot konkursu uz vakanto valsts sekretāra vietnieka nodokļu jautājumos amatu.

FM Komunikācijas nodaļas vadītāja Baiba Melnace aģentūru BNS informēja, ka pašlaik šos pienākumus pilda FM Nodokļu politikas departamenta direktore Daina Robežniece.

"Darbs tiek veiksmīgi vadīts, un FM izveidotā sistēma nodrošina, ka viena cilvēka aiziešana neizjauc visas sistēmas darbību, tādēļ steidzamības konkursa izsludināšanai nav, bet no šīs idejas mēs arī neesam atteikušies," teica Melnace.

FM valsts sekretāra vietnieka nodokļu, muitas un grāmatvedības jautājumos amats kļuva vakants, kad to marta beigās pameta Dāvids Tauriņš. Viņš tika iecelts par gaisa satiksmi Latvijā atbildīgās "Latvijas gaisa satiksmes" (LGS) valdes priekšsēdētāja amatā.

FM valsts sekretāram Mārtiņam Bičevskim ir četri vietnieki - vietniece budžeta jautājumos Baiba Bāne, vietnieks nodokļu jautājumos, vietnieks finanšu politikas jautājumos Andžs Ūbelis un vietnieks ES fondu jautājumos Aleksandrs Antonovs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas