Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

FM Repšes vadībā nodrošinājusi valsts maksātspēju un saglabājusi finanšu stabilitāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
IncParaac
I
Tomsons "Dievticīgais", Streipa jaunskungs LR - 1, TV - 1 - Ēlertes jaunkundze - "Dienā" , Bendiks - visur - nepaguruši apmeloja un apmelo Eināru Repši - joprojām. Šodien, 2010.g. 3. novembrī - Tomsons LR - 1, piemin savu Dievticību(netīši?) un turpat paņirdz mantru - "Kā var nesolīt!" - lai dažādu krāsu kampējiem pielīdzinātu - Latvijai uzticamāko, zinošāko, drosmīgāko Latvijas Valstsvīru - 2003. gada Premjerministru, vēlāko Aizsardzības, Finanšu mininistru - Eināru Repši. Kam tas tik svarīgi? Cik tas viss izmaksā? Radioklausītāju krāpnieniecības piemērs: LR - 1 intervijā taujā Premjerministram Eināram Repšem - "Kāpēc solījāt skolotājiem?(algas)" Einārs Repše:"Kā var nesolīt ..to ko nopelnījuši.. pienākas .." Latvijas Radio štatos - oligarhu interesēs - slepus nolīgti/nopirkti ļautiņi - gadu gadiem - "Rīta vingrotāji" Mārcis Bendiks, Eduards Liniņš uc ņirgas - pirmos trijus, Premjerministra Eināra Repšes vārdus "kā var nesolīt", padara par teikumu un astoto gadu(!) lieto kā lietisko pierādījumu "īstās sejas" atmaskošanā - "Re! Pirms vēlēšanām melo!" "Kā var nesolīt?"(Pirms vē-lē-ša-nām!) 2008. g. 19. oktobrī, Radio1 - Streipjaunkungs atkārto pretRepšes mantru "Kā var nesolīt .." ... Radioēka sagatavota Šleserprihvatizācijai - ar teju miljonlatu parādu ... Tomsons "diedelē" - tauta - ziedojiet, glābiet, grimstam parādos ... Valsts Kase - Vaļā Stāv. Premjerministrs Einārs Repše:" Jutu Strīķi kā pataloģisski godīgu - (citi lūzīs) loloja KNABam kā vadītāju, lai sarga naudu Valsts Kasē!(tad būtu no kā maksāt solīto/pelnīto ) Eināram Repšem piemīt dziļš - Valstisks - redzējums! Uz Trauslas Sievietes - Jutas Strīķes pleciem - Valsts Kases Uzrauga Slogs! Vilnītis(TP) - Jaundžekars - pavēl(?) Jutai Strīķei ar žurnālistiem runāt - tikai par laiku un dzeju! Kases Sargātājiem - Strīķei, Vilkam - KNABā - pietur rokas - liek tvarstīt KNABā - jaunus oligarhu pārpirktos - miķelsoniem atelpa radīta? Latvijā ir skolasbērni, kuri mājasdarbus gatavo sveču gaismā - XXI -gadsimtā - bet Miķelsoniete lienēšot/sagrabināšot (?)drošības naudu 50 000 Ls :-)) "Kur palika 500 000 Ls par zemes andeli?" "Nekļūstiet rupjš!" :-(
I.Gr.
I
Ar Repshi un Dombrovski viss ir kaartiibaa, lai vinjiem abiem veicas! Un Repshe atkal dereetu valdiibaa.
DD1
D
Repše, viens no godīgākajiem un spējīgākajiem Latvijas dēliem, kas godam kalpojis savai vastij ne vienu vien reizi vien un viņam noteikti būs atkal tāda iespēja. Pagaidām ideāli nav cieņā, bet reiz būs vai arī nebūs Latvijas kā valsts.
human
h
Tā jau ir, bet šad tad parauj dusmas par to, kādi pajoliņi dzīvo mūsu valstī un veido kopējo sabiedrību
Dr.xy
D
Augsti god.human,kungs vai kundze,nav nekadas nozimes sniegt kaut kadus paskaidrojumus tada veida debilikiem ka"garaam",vini vienalga nesapratis visvienkarsakos ekonomikas vai politikas jautajumus vai analizes.Vieniem visiem tas vienalga aizies"garam".Sada "garamsuga" ir janoraksta zaudejumos.
human
h
Nedaudz izskaidrošu Tev visu situāciju, kāpēc kas notiek un kā notiek. 2007. gada beigās Latvijas valstij nebija naudas vispār, deficīts valsts kasē padsmit procenti no IKP (miljards). Biji divi varianti: 1) Defaults, kas nozīmētu to, ka pēc diviem - trim mēn. (martā 2008) pēkšņi vairs nebūtu naudas ne pensijām, ne bērnu pabalstiem, ne algām valsts sektorā. Tas nozīmētu, ka valstij ļoti ātri nāktos sākt taupības pasākumu ieviešiešanu -- ļoti ātri, daudz ātrāk un nežēlīgāk nekā tagad. Dažās nedēļās atlaist milzīgu daudzumu darbinieku, palielināt nodokļus un veikt reformas. 2) Aizņēmums no SVF, kas ļauj reformas un veikt nedaudz lēnāk un ne tik drastiski (vismaz pensionāri nepaliek bez iztikas, ir pabalsti, valsts sektors nepiedzīvoja tik lielu amatu zaudēšanu). Var diskutēt, kas bija labāk. Bet fakts ir tāds, ka gan vienā, gan otrā gadījumā nodokļi tiktu palielināti, atlaišanas notiktu un pabalsti tiktu nogriezti. Jāsaprot, ka nevar dzīvot ilūzijās. Kalvīša valdība izdrāza valsti pilnībā, sabojāja izaugsmes iespējas uz 10 gadiem. Tikai tāpēc, ka gribēja vairāk nozagt un vajadzēja noturēties pie varas jebkuriem līdzekļiem, pat gāzējot un inflējot līdz vājprātam. Būsim godīgi, visas grūtās reformas veica Jaunais Laiks. Un Repše ar Dombrovski bija tie, kas tos sūdus strēba.
bb
b
Ļoti žēl, ka Repše ir pagājis malā no politikas - viens no gudrākajiem, labākajiem, godīgākajiem cilvēkiem ar neordināru domāšanu, ideālists, bieži līdzcilvēku līdz galam nesaprasts - visu cieņu Jums, Repšes kungs!
nnn2
n
(turpinot virsraksta domu) iedzina daudzus cilvēkus nabadzībā,panāca daudzas pašnāvības,ka cilvēki ielaida smagas slimības,paņirgājās par pensionāriem,jaunajām māmiņām..... joprojām piesedza aplokšņu algas maksātājus,bet rieba tik parastajam cilvēkam,domāja par sev pietuvināto cilvēku labumiem nevis tautas un valsts
zemgalis
z
un... vai tas padara Latviju par labklājīgu valsti, kur var dzīvot cienīgu dzīvi ? :)
Garām
G
Precizēju. ....bet kosekventi darīja savu darbu, lai SVF būtu apmierināts un tauta aplaupīta.
Garām
G
Nožēlojama plātīšanās. Kad tad einītis kopā ar LB rimsīti sāks maksāt BB neuzraudzīšnas sodu desmitos miljonu apmērā? Un kā būs ar šadu pašu lietu par Parekss?
tv
t
lai nu kas, bet finanšu ministrs Repše bija vislabākais, kāds mums bijis - stings un nelokāms, kas nepakļaujas gudrajiem "ekonomistiem", bet kosekventi darīja savu darbu, lai cik skarbi lēmumi nebūtu jāpieņem. TIcu, ka VIlks būs tieši tāds pats.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas