Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

FM valsts sekretāra vietnieks Tauriņš vadīs "Latvijas Gaisa satiksmi"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Atis
A
Vai tiešām viss ir izdarīts? Jeb viss "irst un birst pa vīlītēm" un mūs gaida lielas ziepes?
KGB
K
Šim kungam ir ļoti interesanta pagātne, die'z, kas viņu virza dažādos amatos?
--------
-
Tie, kas kopā strādājuši, zinās, KĀ tas bija. Jo īpaši slavenais "doktora grāds jurisprudencē".
eh
e
Ja shis ir zinoshss specialists…. :)
juu kei
j
lai pelnitu lidz pat 22k menesi, vai ne?! un kads ir ''izpletnis'' ieprieksejam darbiniekam??? 100k???
lasītājs
l
Jā, laiks jauniem izaicinājumiem - varbūt uzaicinājumiem? un ja tā, tad par kādiem nopelniem un kam! Atkal kārtējais peters.
resnītis
r
Tiešām profāni raksta komentārus par finansēm. It kā jau nu Tauriņa kungs bija tas, kurš Godmaņlaikā pacēla PVN likmes! Tad jau nav ko brīnīties, ja esam tādi stulbeņi, kas nesaprot, ka no politiskājumta ir atkarīgs dažado nodokļu lielums. Kur jūs visi esat dzīvojuši, ja neesat dzirdējuši, kā TP negribēja ieviest progresīvo NĪ nodokli, bet SVF vismaz piespieda šo Īpašuma nodokli ieviest, bet TP to sačakarēja, jo lobijiem bija izdevīgi, ka par nekustāmo īpašumu jāmaksā maz, bet lai tie stulbeņi Darba ņēmēji maksā tos 26%. Muļķu bars, kas neprot domāt, bet tikai sten: valsts dod un dod, jo manai omei ar 200 Ls nepietiek! Bet man pietiek!
Zinošais
Z
Džeks ierakās. Jo aviodispečeri, kas pelna maizi LGS, tūlīt streikos. Apstāsies aviosatiksme, būs daudz neapmierināto. Kā nez šis tiks ar to galā?
CIO
C
Man patīk latvju komentu raxtītāi - neviens nepazīst cilvēku, karjeru, darbus, bet visi ir speciālisti un izsaka viedokļus - no mājsaimniecē līdz tīņiem :)
t
t
forši, ja var tā pateikt - man pietiek un iet jaunā vie'tā man jau nolaižas rokas - neko nevar atrast...
chechens
c
Viens no šlesera rokaspuikām. Zinoši cilvēki jau nav vajadzīgi GS tikai pakalpiņi. kad beidzot Valsts sapratīs ,kad šos darboņus nevajag laist pie teikšanas.
Sniper'sEye
S
Tieši par to jau tas stāsts. Vai tiešām nekad neviens nepacentīsies Slimnieku saukt pie atbildības par visām šīm nodokļu sistēmas tīšajām avārijām? Gan valsts, gan pilsoņu zaudējumi taču ir milzīgi. Un visi tuvumā esošie, kaut nepiekrīt, kaut saprot un labi redz, tomēr klusē. Un ne tikai klusē, bet tām muļķībām arī klausa...
Arnis 3
A
Grūti spriest, nezinot visus aspektus, bet skatoties no parasta iedzīvotāja viedokļa kādā veidā tā nodokļu plānošana un ieviešana notikusi, tur visu FM atbildīgo spici vajadzētu padzīt ar sūnainu koku. Sākot ar Repši.
BR
B
Tauriņš ir slidens tipiņš - re, kā neviens neatcerās ka viņš strādāja nelaimīgajā "Saules bankā", neatcerās kā šamais "konsultējās" pie Grūtupa, "nokārtoja" lietas ar tiesnešiem (skat. "Tiesāšanās kā kēķis"). Tādā vietā kā Gaismas satiksmes vadībā jau netiek kompetences dēļ. Tauriņš ir gadiem ilgi bijis mūsu korumpētās "elites" sastāvdaļa. Turklāt viņa labais draugs no studijas laikiem ir Ojārs Kehris, kurš palīdzēja izveidot atjaunotās Latvijas korumpēto, "draugs draugam" sistēmu.
Sniper'sEye
S
Kurš finansu ministrijā tagad ir viseksotiskākais Vadonis, kam patīk diktatūra un kurš nedzird nevienu argumentu? Kuram nevieni meli nav meli un ir tie meli labi, ja der paša pjedestalizēšanai? Tieši tas pats arī no Dāvida Tauriņa kurjeru ar mapītēm taisīja nevis lāva strādāt, kā pieklātos valsts sekretāra vietniekam. Palasi IIN, iedzīvotāju ienākumu nodokļa normas, piemēram, attiecībā/attieksmē pret pašnodarbinātajiem! Pērn VID datu bāze pašnodarbinātos, kuri turpina maksāt VSAOI, uzrādīja 32 000, šogad 16 000. Atlikušajiem IIN jāmaksā -- arī šogad -- avansā! Turklāt procentos no pērnā gada faktiskajiem ieņēmumiem. Un prognozēm jāb''ut tik precīzām, kādu nav ne SVF, ne LR MK, ne finansu ministrijai: ja šā gada fakts un Tavas prognozes atšķirsies par vairāk nekā 30 %, Tev vēl sods būs jāmaksā, un sodas procenti krāsies līdz 2011. gada aprīlim! Ja kāds asprātis vai normāls ekonomists parēķinātu tādas nodokļu administrēšanas izmaksas un valsts faktiskos ieguvumus, tad izrādītos, ka par šo kapeiku/santīmu skrāpēšanu valsts maksā ar lieku VID atlikušo, pārslogoto darbinieku pārslodzi un ieguvums ir valstiski smieklīgs, toies -- kas par procesu! Un, protams, Daina Robežniece nav nevienam nekur citur vajadzīga -- mūžīgais inventārs, jo zem Vadoņa savu viedokli kā zem vilciena nekad nelaidīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas