Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Forumā "Dabīga ģimene kā vērtība un valsts prioritāte" piedalīses tieslietu ministrs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
???
?
Pieminēto dalībnieku vidū tā kā neredzēju nevienu JP seju? par ko runa?
lux
l
_alla_ Pilnīgi piekrītu!! Kāda tumsonība. Kurš vispār ir tas orākuls, kurš notieks, kas dabīgs, kas nedabīgs.
Vaimana
V
Ģimene, kas izmantojusi mākslīgo apaugļošanu vai adopciju, lai tiktu pie bērna gan nav vērtība, ko?
LPP
L
Ģimene, kurā vīrs krāpj sievu, ir "dabīga"?:))
Skabraga
S
Apraudzīt dabīgu ģimeni došos uz zoodārzu.
vim
v
Kāda tumsonība. Cik tad vispār Latvijā ir tādas dabīgas gimenes jeb kā Zviedrijā tās dēvē - kärnfamiljer (kodola gimene) - 1 tētis, 1 mamma un "īstie" bērni? Vai nevar beigt reiz bakstīties gar cilvēktiesībām un šķirot cilvēkus pēc sociālā u.c stāvokļiem? Latvijā ir tik daudz šķirteņu, kas vieni audzina bērnus, bērni, kuru vecāki strādā ārzemēs, bāreņi bērnunamos, dažādās atkarībās ieslīgušu vecāku ar bērniem, pabērni, pamātes un patēvi, pusmāsas un pusbrāļi. Labāk būtu sarīkojuši konferenci par cilvēku tiesībām un cieņu no aizspriedumiem brīvā Latvijā, par Latvijas bērnu tiesībām uz ēdienu katru dienu, mājokli un izglītību utt.
riita
r
Protams, labāk tērējiet naudu 'dabiskas ģimenes' reklamēšanai, tas ir vieglāk,,, nekā aizstāvēt māmiņu algu likvidēšanu, pabalstu samazināšanu un t.t., ideāla mums tā valsts:(
keeksinjs
k
labaak buutu atbalstiijusi gjimenes, nenogrizot maminju algas un pabalstus, nevis ar baznicteviem skaisti diskutejot. kur shie cilveki bija tajaa briidii, kad grieza nost? pujaatu un kleckinu nemaz neredzeja piedalamies sho lemumu pienemsana, vien uz praideniekiem pujats skreja skatities rigas domes seedee. tuksas runas par tiem berniem, kad vinjiem atnem maizi un ar vecakiem kopaa pavadito laiku.
Ērglis
Ē
Oho. Jauns termins "dabīga ģimene". Tas ir tipa ģimene bez tēva-alkaholiķa un mātes-neirotiķes? :) Bez tētuka-pedofila un mamītes-prostitūtas? Lūdzu apgaismojiet!
K
K
Ak jā, pievienojos komentāram par to, ka cilvēki ar homoseksuālu vai citādu tā saukto netradicionālo orientāciju ir auguši nekur citur kā tieši dabīgajās ģimenēs. Lai dzīvo dabīgās ģimenes!!! :-)
to @
t
Tātad tie, kas dažādu problēmu dēļ nespēj radīt bērnus paši, bet izvēlas mākslīgo apaugļošanu vai adopciju, piemēram, nav dabīga ģimene un tādēļ ir sliktāki?
hee
h
Dabīga ģimene ir tā, kur vecis pie teļuka sūc aliņu un lamājas, a sieva cep kotletes un šrubī traukus?
@
@
Mierīgāk, cienītā. Bērnu nami nav mēslaine, lai arī jums tādu vienlīdzības zīmi sanāca likt. Bērnu nami miera laikā ir traģēdija. Un tas viss no tās pārprastās demokrātijas, ka katram ir tiesības it visur darīt to, kas sirdij un pārliecībai tīkams, ja vien tādējādi nepārkāpj likumu.
PORŅUKS
P
OI, A KAS TA ŠIS IR? "Tāpat kā kauns, kā Aināriņš aizmirsis savu visai "netradicionālo" jaunību ar ietekmīgiem norvēģu draudziņiem...."
Alla
A
tad galvenais ir bernu dzemdeshana? Tu aizvaino gjimenes, kas ir gatavas njemt no bernu namiem bernus, no kuriem ir atteikusies dabigo gjimenu parstavji un izmetusi tos meslainee. Un kads tur brinums - ja citi tapat domaa, un atbalsta tikai bernu razhoshanu, tad arii vinji niikst gadiem beernu namos, gaidot savus dabigo gjimenu parstavjus atgriezamies no alkohola reibuma vai amnezijas, ka vinjiem ir berni. un kas gan nezina, ka berni bernu namos ir paklauti seksualai izmantosnai no vienaudzhu puses, lai kaa dabigo gjimenu radiitie peecaak dotos tajos Tevis piesauktajos gajienos. bet galvenais jau tas, ka vinji nakusi no dabigam gjimenem. tas ari visu nosaka.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas