Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

FOTO: Aicina Gaismas pili pabeigt 2012.gadā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
!
!
Nav tie laiki. Dzīres nabagmājā beigušās. Komendante vēl purpina. Es nepieprasu šo projektu, lai gan esmu gan LNB lasītājs, gan vispār ar literatūru uz tu kā uz vienu no galvenajām zinību formām.
piekrītu
p
toties izmaksas triisreiz daargaak pie mums...
Naivais
N
Pavisam klusi tiek planots Izglitibas, Zinatnes un, protams, BIZNESA centrs
Pile
P
Un pa to laiku daudziem nav ko ēst!
Lelle
L
Būs, būs par svētību tiem simtiem tūkstošu latviešu, kuri jau pametuši valsti un vēl tikpat pametīs...Varēs vest iekšā čurkas, lai tie iet un boksterē tās latviešu grāmatas. Jūs tur augšgalā, esat pārrijušies tautas sastrādātos labumus, kā rezultātā smadzenes totāli aptaukojušas, kaut gan vienai daļai to nekad nav bijis. Slimnīcā sāk parādīties diagnozes: "miris no bada". Idiņi, atjēdzieties! Tūliņ šļosaks sāks dragāt savas megabūves( kaut gan iepriekšējais tilts vēl nav pabeigts!), vajaga taču atbalstīt, sadzeniet tur tautu kā vergus un lai rukā, kamēr nosprāgs, varēs turpat arī iebetonēt...
Čivuls
Č
Tas vecais ķēms ir uzbāzis Rīgai nevajadzīgu špoku.
Sirmais
S
Biblioteka ir laba lieta,bet bibliotēka monstrs,diez vai.Tagad gan ir par vēlu spridelēt, kā būtu, ja būtu, tagad ir jāuzbūvē pēc iespējas ātrāk. Katra kavēta stunda ir zemē nomesta nauda.
pakausis
p
nevaig irst!.. tai briidii kad par braukaashanu ar kjiegjelju kjerru vairs nemaksaa tuukstoti meenesii - peekshnji ceelaajinji baisie pusvergi izraadiijushies
Ivars Graudums
I
Daudz labaak buutu ieguldiit liidzekljus labaas maaminju algaas! Jo ja nebuus beernu, tad arii nekaadas pilis nebuus vairs vajadziigas. Vai ir tik gruuti to saprast?
gribu pajautāt
g
Visiem tiem MANAS TAUTAS brāļiem,kam pašlaik ir ļoti smaga finansiālā situācija. Vai tiešām ,Jūs, gribat visu tikai APEST ? Tas ,ko ir iesākts būvēt , IR JAPABEIDZ ! Un ,LABA KVALITATE ! Es ticu,ka šī būve būs par SVETIBU,VISAI LATVIJAI !
Juris
J
Beidziet,beidziet līdz ar Latvijas pastāvēšanu ,jo tā arī būs līdz 2012.gadam. Visas pazīmes uz to rāda,ja arī uzcels,tas nolādētais objekts tautai būs vēl nīstamāks nekā "atbrīvotāju" dzelzbetona klucis turpat netālu...
LV patriots
L
Aizvākt to nevajadzīgo monstru no Latvijas!!!
spoks
s
Lai tas vecais uzdavina 10 mEUR un varbut nomirs pirms to skuni pabeigs. Citadi jau tas nevienam nebus vajadzigs, jo funkcionali jau tagad tam ko buve nav jegas.
DZINTARS
D
Tie ir Latvijā pazīstami zagļi.
mazais lauksaimnieks
m
Bibliotēka it kā vairāk domāta studentiem,bet mēs studiju gados ļoti labi iztikām ar augstskolas bibliotēku un lekcijām.Galvenais bija laika ekonomija,lai tagad nokļūtu no centra līdz Gaismas pilij,minimums jāpatērē 1/2 stunda!Norčepingā redzēju Zviedrijas modernāko bibliotēku,kura praktiski ir liels šķūnis,pildīts ar brīvi pieejamiem grāmatu plauktiem,grupētiem pēc tēmām.Turpat ir galdi lasīšanai,datori,kabīnes video un audio ierakstiem.ja tiek rīkotas konferences,plauktus aizstumj,atbrīvojot zāli.Praktiski,vienkārši,ērti un ,droši vien,lēti!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas