Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

FOTO: Ar opozīcijas deputātu balsīm Saeima atbalsta pilnvarojumu valdībai vienoties ar aizdevējiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis J. Dimants, Jr., M.D.
J
Te neiet runa par koleģilitāti, bet gan par valstisku rīcību, kuŗas diemžēl vēl trūkst deputātu starpā. Un ar to "sēdēšanu" ir kā ir. Līdz šim visus šos gadus neko neesam "izsēdējuši". Nav skaidrības un noteiktības ne pašiem, ko tad var sagaidīt no citiem? Jā, nav vienotības mūsu pašu starpā un laikam arī nebūs. Neesam vēl tik gudri! Tiešām - nemākam vēl strādāt kopā!
KLM
K
TP iedzīta stūrī, tas ir bīstami... ................................................ ............................ Kas tur bīstams - līdz vēlēšanām vēl apsaukāsies - kvukšķi, pajoliņi, jampampiņi, mudaki, vēl pāris reizes no Saeima loga bandīta cienīgu žestu un tā būs visa viņu bīstamība... bet tas jau neskaitāmas reizes dzirdēts, vārdu sakot - no diviem kretīniem lielākie....
Dollija
D
Piekrītu!!! Ja nebūtu aizņēmušies no SVF, tad aizņemtos no Krievijas vai privātajā tirgū kā Lietuva par 9%? Un kas būtu tie privātie? Tie kas grib privatizēt Daugavu? Vai tie, kas izsaimniekoja G 24, par ko man vēl šobrīd ir škrobe? Bet kur varētu uzzināt, kāpēc neizskatīja TP variantu? Ko saka Dombrovskis?
replika
r
Cepuri nost SC priekšā, esmu aptiesi pārsteigts! TP gan ir nelieši.
Revolt
R
Ja jūs esat ievērojusi tad es vispar neminu partijas piederību jo uz procesiem jaskatās visaptveroši neviss pa daļām.Latvija nebūs tā unikālā vieta kur procesi notiks savādāk. Ko jums varu teikt sekojiet līdzi procebtu likmēm un redzēsiet kā valsts kase kļūs arvien tukšāka pateicoties cietajam apmaiņas kursam.Bankrots nemainot nepliberalo kursu ir neizbēgams un tad šeit tik atgriezīsies ta saucamās "investīcijas" lai nopirktu visu par sviestmaizi.
edgars
e
TP iedzīta stūrī, tas ir bīstami...
Lelle
L
Es arī spriežu ĻOTI pareizi. Ja ir iesāktas sarunas par aizņemšanā (to JL nedarīja!!), tad nedrīkst tā uzreiz pateikt: nē mums nevajaga! Un ko tālāk? Ko tad darīs pensionāri, kuri neaņems pensijas???Tagad, vismaz, GUDRI strādājot ir iespēja nodrošināt kredītus uzņēmējiem caur valsts banku, bet līdz tam tāls ceļš ejams, jo jātiek galā ar valsts biroktrātu bariem, kur, pamatā, sēž oranžā slaka vai partiju ielikteņi.
volk tambovskij
v
nu cik tad ilgi seedeejaat ? Muižniece , juusu zagleeni veel tikai seedees ....pilnvarojums valdiibai ir , juusu labojumi izdzemdinaatie maakoņos taa arii atejaa uz nagliņas varees karaaties....ardievu, teepisti, āmen
Tā gan
T
Prieks,opozīcijai prāta pietika. Izskatās, ka tai valsts liktenis rūp vairāk nekā TP.
1
1
Vineta Muižniece-mele un liekule. Sēdi labāk mājās un perē ko priekš savas ģimenes ne Latvijas. Sprunguļu licēji jebkurai valdībai, izņemot, ka pie stūres ir TP. Bet gan jau atkal atradīsies muļķu bars, kas nobalsos par lētiem trikiem.
J
Dombrovskis nav vainīgs pie tā, ka valsts novesta līdz bankrota robežai un tagad jāaizņemas nauda, lai valsts spētu samaksāt pensijas un pabalstus. Iepriekšējās valdības, tajā skaitā, tagadējie rējēji TP noveda valsti līdz tam, kur esam tagad. Kāda ir alterntīva, ja neaizņemamies? Skaidra un vienkārša - valsts bankrotē, proti, valsts kasē nav naudas pensiju/pabalstu/algu izmaksai. Dombrovskis ir pirmais premjers, kurš, visu cieņu, pacietīgi un savaldīgi strādā, lai kaut nedaudz vērstu par labu to, ko oranžie u.c. iepriekš izsaimniekojuši.
Revolt
R
Lelle » kapeika 12:26 Nesaprotu ko tu gribi?! Vai valsts bankrotu? Vai apjēdz sekas? ================== Kapeika ,atšķirībā no jums pilsone , spriež stratēģiski pareizi jo aizņemšanās lai finansētu valsts aparātu un apmierinatu starptaustisko finansistu apetīti noved pie ārēja parāda palielināšanās kosmiskos atrumos.Valdība nav spējīga atrisinat ādu uzdevumu ka 2+2 tāpēc arī bankrots ir loģisks iznakums.Ir problēma - bezdarbs darbļaudīm un kredītu trūkums uzņēmējiem un nekas netiek darīts lai šos divus jautajumus atrisinatu.
Arturs M
A
Atkal TB/LNNK bāliņi knosās uz nepatikšanām.Laikam nesaprot,ka turpmāk ilgi viņiem valdībās nebūt,ja vispār vēl kādreiz...Jampampiņi!
Lelle
L
Ņu,ņu...balsojuma parādīja, ka bez TP var labi iztikt, arī SC kā likts kopā ar LPP/LC ieietu koalīcijā...tie oranžie pretekļi vinreiz jāpārmāca, vēl jo vairāk-jānomaina oranžie parazītu bari ministrijās un valsts iestādēs, kuri tikai traucēs strādāt.
KLM
K
....ka tik stulbi vajag aizņemties kā to dara JL dumbrovskis... ............................................. ............................................................ ............................ jau iepriekš teicu - pamatīgs nelietis tas Dombrovskis, nebūdams pat Latvijā, tupēdams Briselē, Kalvīša vietā aizņēmās miļjardus, kurus tautai ar asinīm būs jāatdod ! Ja Jūs šāda atbilde neapmierina, gatavs Jums piekāpties, pat apgalvojot pretējo, proti, asiņaino naudu tautai sarūpēja Kalvītis un Co ! Tas pirmkārt, otrkārt - ja izmantojat sev piešķirtās tiesības nosaukt mani par poļitruku, tad, iespējams, man ir tādas pašas tiesības nosaukt Jūs par čekistu vai stukaču....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas