Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

FOTO: Balto nakti apmeklējuši vismaz 35 tūkstošu skatītāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Karolina
K
Dadaisms iekš Ave Sol bija labu labais! Tur uzstājās īsti profesionāļi mūzikā, un arī atsaucīgo klausītāju bija papilnam! Citās vietās, kur iebāzu degunu - nu pie visādām "piedalies - audzē puķites, uztaisi kaut ko" u.tml., nu tur gan vairāk izskatījās pēc nepretencioza tusiņa sev un dažiem savējiem...
Sirmais
S
Neesmu mākslas zinātnieks,mani spriedumi nav jāņem nopietni Par mākslu visos laikos ir lauzti šķēpi un jāpaiet laikam ,lai noskaidrotu kas ir un kas nav vērtība.Arī laikmetīgo mākslu vērtēs nākotnē bet diez vai par mākslu atzīs atkritumus, kaut tie pakarināti pie sienas un saucas "instalācija'.
bijusi skatītaja
b
Nu jau tu gan "noburkšķēji". Par laimi vēl daudz kur muzeju ,galeriju ,izstāžu zālēs( un vismaz pagaidam -nevis nobāzsta pagrabos un nepieejamos seifos bet visiem pieejama) ir ļoti laba māksla. Nesapratu -.Ko nozīmē piezīme -piedalīties šogad bija diezgan viegli?! Zinu. Bet kāpēc man būtu jātērē savs laiks un emocijas tik primitīvām un kopumā garlaicīgam iniciatīvām ,ka laikmetīgā "māksla/?.Vai tapēc ,ka tās uzbazīgi 'lien" visur pa visām spraugām piesārņojot telpu.? Tāpēc jau esmu "bijusi'. priekš laikmetīgās mākslas. Par laimi Ir pasaulē daudz patiešām vērtīgas mākslas ,ko vērts redzēt un dators nepavisam nav mana mīļākā "rotaļlieta'.
Henrieta
H
Daudz biedējošāka par viduvējību ar iniciatīvu ir burkšķoša viduvējība, kam nekas nav labi, bet kas pati neizkustas no datorkrēsla. Piedalīties šogad bija diezgan viegli. Ja tic Jūsu teorijai, tad īsta māksla ir tikai muzeju pagrabos, seifos un dziļi nobāzta pret izrādīšanos vienaldzīgo mākslinieku darbnīcās.
Montrezors
M
Paldies veikaliņa "Taša" (Miera ielā) jaukajām meitenēm par kalendāru, kas parāda pasaules galu, piparmētru tēju un foršas atmosfēras radīšanu Baltajā naktī.
bijusī skatītāja
b
Viduvējība ar iniciatīvu -tā ir biedējoša kombinācija. Tā saucamās laikmetīgās mākslas ambiciozā sevis reklamēšana un visur "iebāšanās" vēlreiz apliecina ,ka tiem ,kuriem ir laiks sevis visur "izstādīt "un reklamēt ,tiem nav laika npietnam darbam un īstai mākslai.
inese sedleniece
i
Es biju VEFā, ļoti patika- burvīga atmosfēra, ko tādu gribētos baudīt Rīgā ik dienu, ik vakaru, tādu Rīgu patiesi gribētos. Ceru, ka ar laiku tā arī būs! Bravo- Solvitai Kresei un visiem darboņiem.
coco
c
Ave Sol - IZCILI!
Ainārs
A
Bija arī labas lietas. Piemēram, Spīķeros man patika Mc Donalda applūšana un dzejas priekšnesumi. Dailes teātrī jauki dziedāja Paukštelo un pat Miera ielā pēc oficiālā laika beigām varēja paklausīties brīnišķīgas dziesmas. Jā, bija par daudz video priekšnesumu visās vietās, taču jāņem vērā, ka ir ierobežoti finanšu resursi un ka vairāki pasākumi bija dažādu entuziastu veidoti. Tāpat jāakcentē, ka vēl viens aspekts ir tas, ka esam jau pieraduši pie daļas no 21.gs. mākslas. Protams, nākošgad jāuztaisa profesionālāks pasākums.
Kārlis
K
Anglikāņu baznīcā tas bungu koncerts bija vienkārši kaut kas neaprakstāms, es sēdēju ar muti vaļā visu konci un brīnījos. Tur bija super-bikes saslēgts ar Apple portatīvo un tad viņš sita pa bungām un sinhronizēti darbināja moci un bungas bija pieslēgtas lielām tumbām tā, ka visa skaņi izgāja cauri tev, fantastiskas emocijas.
apmeklēju
a
Skaitlis ir meli. Laiks bija burvīgs, apmeklēju visas pasākuma vietas, kur klejoja nelieli draugu pulciņi, nedaudzi ārzemnieki, dīkdienīgi jaunieši, kas meklēja kaut ko nezin ko, reklāmisti un tiem līdzīgie "pasaules valdnieki", mākslinieciski noskaņoti brīvdomātāji, cilvēki, kas sevi uzskata par kultūras interesentiem, nejauši garāmgājēji, vienkārši iemīlējušies pārīši. Šīs visas grupas ir ļoti nozīmīgas un varēja kļūt par iedvesmotiem dalībniekiem, bet to vidū sastapu cilvēkus, kas visi jutās vīlušies par zemo līmeni un nesagatavotību. Švaka tā mūsdienu māksla, ja vispār bija
...
.
dīvaini, es jau pēc pirmā gada sapratu, ka jēga maza un vairs nepūlos piedalīties!
skatitajs
s
labi, ka neaizkuulaaties uz Andrejostu - 9. dziiviibaam utt. mana ziemassveetku egliite meedz buut saturiigaaka un izgaismotaaka :)
mjā
m
Pilnīgi piekrītu teiktajam!!! IR SKAĻI SAUKĻI, BET PASĀKUMOS NAV SATURA. TRIJOS NAKTĪ VAIRĀKUMS TO BIJA BEIGUŠIES - PAR KĀDU BALTO NAKTI IR RUNA?
ramzes
r
a kads zin, kā apmēram apreķina cilvēku skaitu tados pasākumos?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas