Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

FOTO: bobslejisti pie Zatlera

Īpaši daudz laika prezidentam nebija, jo ir daudz svarīgākas lietas, ko risināt – vairāk par valsts finansēm un par valdību jāuztraucas, portālam Diena.lv pēc tikšanās ar Valsts prezidentu Valdi Zatleru teica bobslejists Jānis Miņins. V.Zatlers tikās ar sportistiem un Latvijas Bobsleja federācijas pārstāvjiem pēc Pasaules čempionāta, kur Miņina četrinieks ieguva bronzas medaļas, tostarp Vankūverā Vistleras trasē, kur nākamgad notiks olimpiskās sacensības bobslejā, uzstādīja pasaules absolūto ātruma rekordu bobslejā, pārvarot 150 km/h robežu.

Iepriekš, atgriežoties no Leikplesidas pēc čempionāta, bija izskanējis, ka neviens no valdības pārstāvjiem nesagaidīja sportistus pēc lieliskajiem panākumiem. Protams, ka tas ir svarīgi un patīkami, komentēja J.Miņins, tomēr svarīgāk esot, lai sportistu sagaida ģimene un ir līdzjutēji, viņš teica.  

Bobslejists pastāstīja, ka šobrīd aktīvi risina sarunas ar sponsoriem, lai neatkārtotu pērnā gada kļūdu – meklēt finansējuma vēl treniņnometņes laikā, kas ietekmējis sagatavošanās procesu. Valsts par jums neaizmirst un vienmēr domā, esot teicis Valsts prezidents. Redzēsim, kā būs turpmāk, ceram uz sadarbību ar valsti arī tupmāk, sacīja sportists.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas