Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

FOTO: CVK pieņemts reģistrācijai Vienotības deputātu kandidātu saraksts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paulis
P
Visu cieņu VIENOTĪBAI, Vidzemes vēlēšanu iecirkņa sarakstā G.Galvanovski nevajadzēja virzīt! Viņš tak ir Valmieras TP nopirktais deputāts un algots caur Basketbola klubu. Nu tīrais ārprāts! Pirms vēlēšanām bļāva kā aizkauts kā TP nopirka tā apklusa kā galīgi nekaitīgs!
durnis
d
Nezinu gan par ko tie vienotibas kadri jaslave...VAI tad treknajos gados nebija jl valdiba ,kura saka ar algu palielinasanu,kas tad blava lietusargu revolucija - dodiet lielakas algas... Ko tad vienotibas staiguli darija visus sos 20 gadus... kristovskis pa visam partejam izskraudijas un tagad balsts un pukains? Elerte diena andriti slavinaja ... ar balta ? Nemaz nerunajot par stokijiem un pabrikiem... Ta vienotiba tada pati sudu muca ka pll... tikai skalak mak blaut... KA VAR NESOTIT !!! Sen jau laiks no tam parteju listem atteikties... nav pat par ko balsot...
TP uzvaras arka
T
Oi, kāds TRIUMFS! Otrdiena, 27.jūlijs (2010), plkst.15:02 | Ziņu aģentūra LETA Latvijā ir viens no lielākajiem mirstības līmeņiem Eiropas Savienībā (ES), kā arī viens no zemākajiem dzimstības līmeņiem, liecina "Eurostat" dati. ------------------------------------------------------ ------------------------------------- Nu tas jau šķēlistu panākums!
Vienotības triumfs
V
Oi, kāds TRIUMFS! Otrdiena, 27.jūlijs (2010), plkst.15:02 | Ziņu aģentūra LETA Latvijā ir viens no lielākajiem mirstības līmeņiem Eiropas Savienībā (ES), kā arī viens no zemākajiem dzimstības līmeņiem, liecina "Eurostat" dati. Mirstības līmenis 2009.gadā Latvijā bija 13,3 cilvēki uz 1000 iedzīvotāju, kas ir otrais lielākais līmenis aiz Bulgārijas, kur pērn miruši 14,2 cilvēki uz 1000 iedzīvotājiem, salīdzinot ar vidējo mirstības līmeni ES - 9,7 cilvēki uz 1000 iedzīvotāju. Augsts mirstības līmenis ir arī Ungārijā (13 uz 1000 cilvēku) un Lietuvā (12,6 uz 1000 cilvēku). Viszemākais mirstības līmenis pērn reģistrēts Īrijā (6,6 cilvēki uz 1000 iedzīvotāju), Kiprā (6,7 cilvēki uz 1000 iedzīvotāju), Luksemburgā (7,3 cilvēki uz 1000 iedzīvotāju) un Maltā (7,8 cilvēki uz 1000 iedzīvotāju). Savukārt dzimstības līmenis pērn Latvijā ir bijis viens no zemākajiem - 9,6 jaundzimušie uz 1000 iedzīvotāju.
cilda
c
Vai Ēlertes tante arī piedalās šitājā barā?
LAIMES LAACIS
L
JAA,BET PARAZIITI AS2 NEVAR VIENOTIES ,KURS BUUS MIN. PREZIDENTS,VAI PARAZIITS SKEELS,VAI ARODSKOLNIEKS SLESAKS,VAI RUMPIITIS.
septiņkājis p
s
Šitie ir tādi pa
alfrēdonkuls
a
Kā saprotu, šitie skaitās labie. Nezinu kā Rīgā, bet Alūksnē ir pilnīgi otrādi...
Santa
S
vienotība ne par mata tiesu nav labāka par oranžajiem. tāda pati oligarhu žurku partijele. kur ir progresīvais nodoklis? ieminieties par to repšem vai supermelim dombrovskim, pretī dzirdēsiet visvisādas tirādes par to, cik tas esot slikti, par to, ka Eiropā šāds nodoklis ir normāla parādība, šie kundziņi, kas citos gadījumos Eiropu bāž vietā un nevietā, pat neieminēsies.šajā pusotrā gadā vienotība ir spējusi sameloties un uzķēzīt tautai vairāk, nekā oligarhu partijas visos iepriekšējos gados.
karro
k
Veiksmi - Vienotībai!
Taskanji
T
Kā Vienotība kā PLL ir viena liela zagļu banda :))))))) un šīs laikam būs visnejēdzīgākās un visnedemokrātiskākās vēlēšanas :) lai tik ņemās bet drīz būs pilnīga pakaļa :(
:)
:
nu, aukstumā varbūt daža milda nāks pie prāta :))
jums patīk
j
skaistā meitene no pirmā foto ir Karīna Korna no SCP. Viņa kandidēs Kurzemē - visiem pielūdzējiem 2. oktobrī jādodas Kurzemes virzienā :))))
der Man
d
Vienotība ir viena no LABĀKĀM CERĪBĀM 10.saeimā!
lapsa
l
.. jaa un kompliments tai melnmatei uz pirmo foto.. forsa meitene!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

KANDIDĀTU SARAKSTS

Vienotības deputātu kandidātu saraksts.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas