Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

FOTO: Deputātiem uz Saeimas kāpnēm saliek dāvanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cukurgailītis
c
Un ,brīnos,ka Diena tādiem murgiem atvēl savas slejas.Otrs variants,ka varbūt Diena saņem dāvanas no kāda par tautas izvēles pazemošanu.
cukurgailītis
c
Prasti žīdu gājieni.Taktisks cilvēks vispirms pajautās vai drīkst.Atmodas sākumā es sēdēju kungu galā,man bieži gribējās kādu iepriecināt.Es arī to mēģināju darīt.Un es ar savu pieredzi sapratu,ka tās nav manas tiesības.Kāda sirma kundze ,pēc maniem labestības plūdiem,stāvēja un raudāja tik vien spēdama pateikt:Es neesmu ubadze.Kāda cita ,pēc maniem sirsnīgajiem izgājieniem,atnesa man dāvanu piecreiz dārgāku nekā devu es.Tālab mans viedoklis ,ka ir jānopelna tiesības dāvināt.Šis sorosiešu Valentīndienas gājiens ir ļoti prasts.
elektorāts
e
par to kāpēc pats neeju - esmu ne vairāk ne mazāk kā 120 km no Rīgas.. par erektorātu - vai ši ideja ietver sevī vēlmi iepazīties ar mani... Man tas ir jaunums, ka kādam manis rakstīts vārds raisa asociācijas ar erekciju ... Patīkami protams....;)
papus
p
Bērneli, aizveries!
cukurgailītis
c
BEt pātadziņu bija jādāvina Štokenbergam .Tas ir viņa vaļasprieks.Bet ,ja nopietni,kad pašiem nāks atpakaļ, tad nebrēciet.Viss nožēlojamāk ir tas ,ka par tēvu grēkiem,parasti jācieš pavisam nevainīgiem bērneļiem.
cukurgailītis
c
Cik šmucīgi!Ja jau grib kaut ko dāvināt,tad tikai ar mīlestību.Jūs ar savu Sorosu vienkārši gribiet sagraut tautas tikumības galdiņu.Ja tautai zūd tikumības galdiņš,tad zūd tauta.Programma ir ielikta iznīcināt,tad arī cenšas.Tiek grauta paļāvība uz pašu ievēlētu Saeimu.Vienkārši ņirgājas par manu izvēli.Tur ,kur ir nopietnas problēmas,uz to pusi sorosiešu roķeles nestiepjas.Uzdevums radīt haosu valstī tiek godam pildīts.Viens no haosa virsvadītājiem Maizītis netiek vētīts.Par to,ja Maizītis savu Maizīti godam nopelnītu ,vispār nerunā.Baiba Strautmane,tu savu mūža galu vēl rokās neesi paņēmusi,tālab neklājas ņirgāties par citas mātes bērniem.Vai tu gribētu,lai tavus bērneļus kāds tā apņirdz ,kā tu atļaujies pazemot citus cilvēkus.Ja jau tev nav kauna,tad vismaz uzrādi apsūdzību ,.ko tie deputāti ir noziegušies.Ja jau tu esi prokurora vietā,tad drīzāk būtu jāsoda Tavs KNABs,ka līdz šim nav uzrādīta neviena apsūdzība zogošam deputātam.
Terorists
T
Bet vai kāds bija iedomājies par plāksni.Tad jau arī vajadzēja nomainīt plāksni kur būtu rakstīts nevis LR Saeima,bet L.R. Labkl.Ministr, Rīcības nespējīgo aprūpes nams.
bruņumucis
b
"Uz zīmītes bija rakstīts: noper sevi dārgais." "Nu ko, Marek! Vai tagad esi apmierināts?"
mhm..
m
es nebrīnītos, ja viņi šīs dāvanas uztvertu kā pateicību sev no tautas rokām:D
:)
:
labākā pēdējā laika akcija latvijā ;) tik mīlīgi! nevardarbīgās pretošanās kustība.. sak, jūs mums atņemat 15% no algas, pvn pieliekat, bet mēs jums... vēl arī vecās kurpes atdosim :))) ļoooti labi, ļooooooooti!
vai apj
v
Vērtēt komentāru: Vērtējums: 4.5 Balsu skaits:9 x zemnieks 16:31 Nabaga Policija ,vis gada budžets pāris mēnešos būs cauri .
liinii1
l
Vaij ku Dodmanis prieciigs! Gluzi ka Ziemassvetkos!
Produkts
P
Tautas kalpiem biezas ādas, jebšu viņi nav cilvēki...
Kinza
K
gaumīgi :) un tie kas te prasa, kas par to maksā: nevajag spriest par visiem pēc sevis. izrādās, ka var būt arī tā, ka cilvēki paši pēc savas iniciatīvas atnāk un parāda attieksmi. par to viņiem visu cieņu!
ululiņš
u
Kad būšu Rīgā, uzdāvināšu Šloserim Boney. M.ierakstus. Ar "...one way ticket to the moon..."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Saeimas debatēs valsti salīdzina ar Sīzifa akmens velšanu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas