Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

FOTO: Dombrovskis ar Sudrabu runā par Parex pārņemšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Risinajums
R
Vienkarsi vajadzetu tagad dazus nosaut. Nosaut par biedinajumu citiem. Tikai tad, lietas saks mainities.
K-K
K
... Arprats: Valsts parvaldes zinojuma 133 un 134 punktos atklati paradits MK rikojums FM par istermina naudas noguldijumiem PAREX tada veida, kas apiet Ieksejo tiesibu akta pieprasitiem rikojumiem izvertet un noteikt so valsts naudu noguldijumu terminus, lietderibu, partneru atbilstibu, statusu, ka ari terminu un arkarteju iemeslu gadijuma pirmstermina atmaksu ... ... TATAD: ... Kura persona/s bija instigators un atbldigais MK ? ... Kura persona/s bija atbildigais FM ? ... Kurs un ka bija spejigs izdomat so Makiavellianistisko gajienu, ka izzakt SIMTIEM MILJONU naudu no VALSTS KASES un NO TAS IEDZIVOTAJIEM ---- ABSOLUTI BEZ KADAS KONTROLES - sos noguldijumus TIKAI nosaucot par ' PALIDZIBU' PAREX bankai !!! ... KURAM/IEM bija saistosas attiecibas ar Parex bankas galveniem saimniekiem, un ka tas iespaidoja so PAREX nacionalizacijas procesu ??? ... MES PRASAM ATBILDI NO NEATKARIGAM INSTITUCIJAM VALSTI, VAI NO INTERNACIONALAM TIESAM !!!!
Ar baltiem cimdiem
A
Visi tie afēristi ir jāarestē momentāli! Jāsasēdina katrs savā kamerā un jāpratina kamēr atzīstās. Pietiek spēlēt demokrātiju. Rīcībai ir jābūt adekvātai valstij nopdarītajam zaudējumam!! Kad vienreiz sāksim sēdināt lielos zaglus?
filozofs
f
zvirbuleenam laikam šodien tiesa , ja jau braaleens spamo, bet par Maiziiti runaajot , liekas , ka kungam ar vieta piedaavaata peec sroka beigaam prokuratuuraa , kaa nekaa viens jau tur priekšaa, un taa vecumdienas ar glanci garanteetas , neba vakar pa tukšo runaaja , nav pieraadiijumu , kaa tad pa Lembi savaaca triissimts greaamatas ? , pareizi premjers riikojas , atslepenot un prokurooram informaacija pienaakas taapat, tas nekas ka iepriekšeejaa valdiiba buus kriminaalprocesaa , mazums augsti kungi pastraadaajuši nelikumiibas , lai atbild...
dusmas
d
visi griezieni mediciinaa, skolaas, pensijas - tas viss deelj shiis bankas?
Bet
B
Bet kāpēc Dombrauskim jātiesājas ar pareksu? priekš kam tad mūsu valstī ir prokuratūra un tiesas!
rufo
r
Parexsu stutē lai gremdētu valsti, vainīgos jāsoda bārgi, šiem mūža ieslodzījums būrī pie īstiem zekiem !!!!!!!!!
Sātans
S
Un talāk, reāla rīcība, vai Dombrovskim būs drosme kādu no šajā noziegumā iesaistītajām amatpersonām uzsēdinat uz apsūdzēto sola?
Bite
B
Maikla Hadsona RTFL ziņojums 2009. "Latvijas Stokholmas sindroms" Visiem jāizlasa! Tur tā Latvijas bilde redzama kopumā. Šur tur var nepiekrist, jo cilvēks šeit nedzīvojis nevar saprast, cik kropla ir bijušo sovjetistu morāle, bet vispār - izcils mūsu valsts varas novērtējums, kas šo to atmiņā atsvaidzina un liek skaudrāk saprast, kur, kā esam dzīvojuši un kā mūs, mūsu valsti piesmējuši pašu bāleliņi.
:)
:
DIKTI SASĀRTUŠI:)))
latviete
l
,,,LABĀK BŪTU PĀRDOD,JO KAUT KAS BŪS VALSTĪ NEKĀ ATKĀRTOTS PA CEĻAM KĀ BANKA :BALTIJA: VAI MUMS TO VAJAG??? PĀRDODIET KAUT PAR 1 SANTĪMU.....KORUPCIJAS SALAŠŅI
RēgaināsVirsotnes
R
Runā, runā...jau gadiem runā, ka vajag 'to' un vajag 'šito' - nekas īpaši nemainās, lai apturētu 'bāleliņus-shēmotājus' - kaut gan par savu darbu tie kas darbojas ap/iekš PAREX arī tagad saņem lielu 'piķi/kāpostu'. Kā saka - Sudrabas&Co runas garas, a darbi - ??
Apsmējos!
A
Palasīšanai. He he... » Kaspars Gasūns 12:22 Nezinu daudz cilvēku, kuriem naids būtu uz viekārši bagātajiem... Naids gan ir uz tiem, kuri kā tiek pie pārteju siles momentāli kļūst bagāti! Vēl trakāk - kā kļuvuši bagāti tā nelikumīgā- nekaunīgā veidā vēl un vēl turpina nesamērīgo bagātību palielināt! Vai TEV nav kauns LB un Fuktuk priekšniekeļu vietā par viņu nesamērīgām algām, kuras stutē pat mūsu europa? Vai viņi 25 stundas raujas nāves briesmās, ka pat krīzes laikā saņem 100 000 Ls gadā, kādu dažs vidusmēra cilvēks nesaņem pusmūžu strādājot? Vai TEV nav kauns JL un VZD vietā, kuri pamanījušies saviem sponsoru īpašumiem kadastrālās vērtības samazināt smieklīgos ciparos, bet pārējiem atstājot šīs vērtības trekno gadu līmenī... Vai tad NĪN no tādiem izejas cipariem būs taisnīgs? Vai TEV nav kauns , ka tautai pamet kaulu paļekša bankas pārņemšanas sakarā, bet kā un kāpēc šis bankrots notika- neviens PAT IEPĪKSTĒTIES NEGRIB. Bet vai nebūtu loģiski ar šo izvērtējumu sākt, kaut vai tāpēc lai jau nākošais iespējamais trešais bankrots nebūtu uz tautas pleciem uzkrauts ... Jo biezie tak negatavojas samest par cita biezā grēkiem, bet tas jāmaksā plikajiem no tautas, iestāstot, ka tas nav nemaz tik daudz... Vai nav kauns par ŠĀDU LIEKULĪBU KOPUMĀ?
Padziedāsim:
P
Hare Krishna, Hare Rama, Hare,hare, hare.
Lelle
L
Tiek izsludināts kruīzs pa Vidusjūru, kurā aicina pieteikties sievietes, kuras grib tikt pie bagātiem večiem. Noteiktā dienā uz kuģa sāk pulcēties tikai sievietes, pat kuģa kapteinis sieviete. Visas sāk šūmēties nesaprašanā, kur tad tie solītie bagātnieki. Pēkšņi pa vietējo radio tiek paziņot, ka vīrieši pievienosies kruīza laikā. Visas laimīgas uzsāk ceļojumu...Naktī uznāk stipra vētra un kuģis sāk grimt, šīs metas ceļos un sāk lūgt Dievu, lai tas glābj. Pēkšņi paveras debesis un Dievs saka: " Ja sejm ļjet vas vseh bļjajdei soberal čtob sudjitj" Kuģis nogrimst... Gan jau grims arī šitais kuģis...un katrs atbildēs pēc "nopelniem".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas