Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

FOTO: ERAB gatava iesaistīties Latvijas ekonomikas kreditēšanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
reality
r
Lai solidarizējās tie, kas nespēj izpildīt plānu !
pingvins
p
Kad Melngailis solidarizesies ar valsti algu limenii?????ßß
Politiskaa atbildiba
P
Premjers un ERAB pārstāvis izvairīgi runāja par to, kāpēc valsts uzņēmusies pilnībā garantēt ERAB ieguldījumu Parex. ------------------------------ Latvijas valsts kaa vienmer visu nomaksas pat ar %, ja viss saies griste! Nu ists bagatais onkulis prieks nabaga ERabiesiem.
@
@
Ja pēc gada izrādīsies, ka visa šī afēra Latvijas pozīcijas ir tikai padarījusi sliktākas, jūs pierakstīsiet pilnu šo forumu ar savu kļūdu labojumu?
kļavulapa
k
Kautkā tik grūti saprast,kā ERAB ar 10x mazāku ieguldījumu par Latvijas,var dabūt 25% akcijas.Es pat teiktu tāds labs darījums,nu protams no viņu puses skatoties.
Huga
H
atveriet acis, ak jeel Ja projektu so izbidiitu TP valdiiba DIENA censtos atmaskot vishu sho pasaakumu, bet tagad... zvirbulēns pareizi atzīmē par līgumu un balsokjuma iztrūkumu Saiemā...
ivars
i
man jau liekas, ka visi te cepas nevietā, kopumā tā ir laba ziņa un labs signāls, ka kaut kas vēl ir glābjams. Ja vēl kaut ko pakreditēs, jo labāk, bet vismaz tā ir ziņa, ka Parekss ir daudz maz sakopies....
Funts
F
Ja reāli kreditēs vietējos uzņēmējus, tad es noteikti priecājos un apsveicu šo notikumu! Tomērt, miglainie teksti atstāj vietu skepsei, vai tik tas viss nepaliks vārdu līmenī, jeb labākajā gadījumā - lūdzu kredīts par megaprocentiem un ieķīlā visu kas tev vēl palicis( a neapķīlāts LV vidējam uzņēmējam ir tikai vecmammas vērpajamis ratiņš )Un sausais atlikums izrādīsies vienīgi ERAB tirgus daļas iegūšana par baltu velti. Pekstiņu stāstīšanā vietēji vadoņi ir meistari, Pietiek paskatīties ko mūsu iepriekšējais mesija Ivars parakstījis,kas tikai tagad pamazām nāk gaismā. Bet nu, ticēt un strādāt vajag, protams.
dzeris - @
d
Lai samaksātu parādus, nepieciešams kaut kur pelnīt, lai bizness strādātu, nepieciešami kredīti, tad kas slikts, ja tas ERAB kreditēs Latvijas uzņēmējus?
zvirbulēns
z
Līgums ar ERAB ir slepens un līdz ar to nekādus komentārus par saturu neviena no amatpersonām nesniedza. ---------------- Redz cik vienkārši kundziņiem te viss sanāk, slepens un cauri, viss ar galiem! Neviens nekā nezin :)))
zvirbulēns
z
bet atlikušie 15% paliks bankas mazākuma akcionāru īpašumā, atgādina LETA. --------------- A kur tad likumprojekts, kas Saeimā, par mazākuma akciju atpirkšanu, tas jau atmests? Latvijas valsts ir darbojusies šo mazākumakcionāru interesēs, tā mums te viss beigās sanāk?
@
@
73 iepretīm 700++. Kapeikas ieliek, pie tam virtuālajā, sazīmēto nullīšu naudiņā, toties kļūst par VIP noguldītājiem. Interesanti. Kreditēšana ... tas jau ir kas cits. Sanāk tā - parādi jau tagad ir grūti nomaksājami, bet te labais onkulis piekrīt izsniegt vēl mazliet. Un veco 100% vietā nu jau parādniekam ir 150% ko maksāt. Domāju, ka kreditēšana nebūs risinājums, kad klients sāk saņemt par 20% mazāku algu, kas nevar nosegt jau veco parādu.
zvirbulēns
z
Nu tad, Maizīt, pie darba :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

ERAB Parex bankā iegūst veto tiesības un neuzņemas risku

Valdība atbalsta 85% "Parex bankas" akciju pārņemšanu (2008.gada 3.decembris)

Prokuratūra sāk pārbaudi par iespējamām nelikumībām Parex

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas