Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

FOTO: Godmanim morāli nepieņemama Parex bijušo līdzīpašnieku rīcība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
apzagtais
a
Cik veiksmīgi tu paņēmi manu naudu, tikpat veiksmīgi tev tā ir jāatgriež. Ja kāds ar mani uzdrošinās jokot parādu lietās, tam ātri nākas pārcelties uz debesu pļavām. Proties vai saņem taisnīgu spriedumu.
Nu nu
N
Godmanis un morāle ir nesavienojami jēdzieni. Lai nu nesmīdina.
freids
f
Vienīgais glābiņš Godmanim no cietuma ir tad, ja Tvaika ielas spečuki atzīst viņu par nepieskaitāmu. Lai gan kreizene arī ir līdzīga cietumam, tomēr tur G vismaz varētu izlikties par valdības vadītāju, un daudzi šamējie viņu par tādu arī pieņemtu. Apskatot uzmanīgi G foto, rādās, ka atbilstošu diagnozi viņam nenāktos grūti nokārtot.
K-K
K
... Ja spesim uzturet spiedienu pret siem valsts tiesibu un resursu uzurpatoriem, tad driz redzesim virsrakstus Pasaules, ASV, Eiropas un BEZABRENES laikrakstos ... ... LATVIJAS VALSTIJ, TAS PAMATTAUTAI UN PLASAKAI SABIEDRIBAI IR NEPIENEMAMA GODMANA UN AR VINU ASOCIETO MORALE ...
jautajums
j
kur ir noteikts , ka subordineetais aizdevums ir obligaati aizdevums ar procentiem, un nedriiksteetu buut kaa bezprocentu aizdevums?
ķipars
ķ
Ar morāli nevar pabarot visus kas zaudējuši darbu un nevar atļauties slimot,pat nomirt vairs drīz nevarēs,jo nebūs par ko apglabāt.Godmani un viņa valdīšanu atceros no barikāžu laikiem,ja būtu toreiz 1991 gada 19 janvārī ,no rīta, klausījuši Godmani,kad viņš tai dienā kad notika uzbrukums iekšlietu ministrijai un barikādēm,lika visiem atgriezties mājās un nojaukt barikādes,kas ar mums tad būtu noticis?Tas nozīmē,ka jau tad šis kungs jau pildīja svešas pavēles.Riebjas skatīties šito ģīmi televīzijā,žurnālisti--esiet tik labi,nerādiet bet ja rādiet,tad tikai tad kad būs uz apsūdzēto sola.
pampus
p
ka vins bija izteicies, ssi valsts ies boja kopa ar mani................
Moralizesana
M
. Redz kurs runa par moraliem! divreiz ministrs un divreiz sacukaja un izlaupija valsti, zel ka sim cukam navar pataisit par pusdienam
diagnoze
d
Godmanis vai nu izliekas par dumju vai tiešām ir pilnīgi debils. Jo rodas iespaids, ka viņš pat lāga neapjēdz tās šausmas, kas ir notikušas valsts finansu dzīvē viņa vadītās valdības laikā. Ir tikai laika jautājums par to, kad Godmani pašu tomēr ķers taisnīgas tiesas lēmums, bet viņš vēl kaut ko pārgudri murkšķ par amorālajiem akcionāriem.
SPRAAGONI
S
TEV,JAU MIRLA NODIKTEEJA KRETIINS SKEELE ,KO DARIIT UN KO RAKSTIIT.TAUTA TEVI LIKVIDEES TAA VAI TAA ABUS KRETIINU.
kukū!
k
bet mums morāli nepieņemama Godmaņa valsts izšeftēšana, izliekoties, ka viņš vienu vai otru lietu nezināja. Arī par nezināšanu ir jānes atbildība. Vakar smieklīgi bija klausīties TV3 ziņās, kā bumbiņu mētāja no viena pie otra divi "sirdsskaidri" cilvēki - Godmanis un Rimševics. Viens uzveļ atbildību otram, bet otrs - pirmajam. Vai tiešām arī šoreiz viņi nesēdēs?
RESNAIS AITU BULLIS
R
SPRAAGONI,ATZIISTIES CIK IEBAAZI KABATAA.JAU OTRO REIZI SITAS NELIETA IZZOG LATVIJU.
ko.kā
k
Nu bet ko tad jūs gaidījāt, ka šitais atklāti pateiks- jā tā bija afēra, es tajā piedalījos, apzagām valsti, lūdzu arestējiet mani pēc preses konferences.
Hašeks
H
iesaku lasiit krietnaa kareivja deekas 1. pasaules karaa... naaks tikai Jums par labu veseliibai un dziivespriekam , lasot šaadus rakstus par notikumiem muusu varas gaiteņos , vesels civeeks var uzņet sevii ļoti daudz negatiivisma , redzu komentaaros pulceejas vieni un tie paši ļaudis , bet veeleešanaas piedalaas tuukstoškart vairak taadu kuri nelasa ne aviizes ne Juusu komentaarus... nebojaajiet savu nervu sisteemu!
Hašeks
H
ar galvu nav kaartiibaa , cieta tak autosadursmee , kaa reize galva bija paarsista...., netiesaas jo faktu par paarsisto galvu tiesa pieņems kaa attaisnojošu spriedumu likumpaarkaapuma ... šaads fakts var naak par labu visu muužu , kaa zinaaja staastiit Šveiks , tad arii viens viirs nozadzis kuļmašiinu , tiesaa pieraadiits fakts par viņa nepieskautaamiibu un kad viņš nositis sievasmaati tad uzraadiijis izziņu par nepieskaitaamiibu un neticis notiesaats....taa luuk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas