Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

FOTO: Grībauskaite pauž Lietuvas gatavību palīdzēt Latvijai ekonomisko grūtību risināšanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Cerams ka valodina bus par ko vairak ka ENERGETIKU ... !!!
ZB
Z
Kāpec Latvija ir vissliktākajā situācijā starp ES 28 valstīm? kas tas ir? Korupcija, noziedzība, okupācijas sekas, tautas ģenētiskais mantojums noplicināts? Kā var VIENMĒR un VISUR pamanīties palikt pēdējā vietā?
borcinsh
b
...smiekliigi.., bet Latvijai vel nebija it neviena ista Prezidenta.... visi 3 - kolhoza priekshsedataaji....ar padomju domashanu !
Klāvs
K
Vislielākā CIEŅA pret TAUTAS vēlēto Lietuvas jauno preizdenti, kura vēl nesen bija Eirokomisāre finansu un budžeta jautājumos un kura izteica ATBALSTU un gatava PALĪDZĒT Latvijai tikt galā ar Latvijas budžeta lietām un SVF un citu prasībām aizdevumu saņemšanai. Lietuvas prezidente kā vienu no pirmajiem darbiem,norādījusi – cīņa pret oligarhu ietekmi ekonomikā un politikā. Valsts pārvaldē nepieciešamas strukturālas reformas, ekonomējot "kur vien tas iespējams", un tad Lietuva varētu izdzīvot krīzi bez aizņēmumiem no starptautiskajām finanšu organizācijām.
kakis-
k
Smuks paris. Lai veicas.
Teodora
T
..........
Teodora
T
Un 8-tā arī feina.
Teodora
T
Aha, mans pirmais kom. "aizpeldēja" :-D :-D hi, hi - kaut kur "Dienas" virtuālajā vidē un kaut kad atkal uzpeldēs - kā jau tas te parasti notiek! Bet ne par to ir runa! Gribēju sacīt arī Jums, cien. diskutieri - ka abi prezidenti kopā ļoti jauki izskatās. Jo viņa tāda simpātiska (ar gaišu , atklātu smaidu) un VZ arī tāds atplaucis izskatās viņas sabiedrībā!
Teodora
T
labrīt, cien. diskutieri! Es jau apollo izteicos, ka abi prezidenti kopā jauki izskatās - viņa tāda simpātiska un VZ izskatās gluži atplaucis viņai blakus!
cool
c
Pirmā bilde tiešām jauka.
vll
v
Labi, ka pie mums vēl kāds brauc ar gaišām domām.
A
A
Ja Lietuvas prokuratūra varētu uzsākt lietas par Latvijas izlaupīšanu, ko nevar vietējie, būtu labs palīgs :)
realists
r
Lietuvai pasai bus jaaiznemas nauda..kada vel palidziba citai valstij..jadoma ir reali! Economist in WSJ ari uzsver, ka jau rudeni Lietuva bus spiesta meklet arvalstu palidzibu!
yesss !
y
un vēl labais bija, kad dāma teica, ka esot FINMIN strādājusi - tb, varot palīdzēt pa akurāt pa finansu līniju :) - tas gan būtu dižs joks, ja mūsējie kādu no malas pielaistu pie saviem finansu slepenajiem brīnumiem - pēc tam būtu jāiesēdz tumšā izstabā un laukā vairāk laist nevarētu :P
yesss !
y
Tas bij labais :))))))))))))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas