Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

FOTO: "Jaunais Laiks" nobalso par dalību "Vienotībā"; JL valdē vairs nav Repšes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lamberte
L
Valži, neņemiet Ēlerti par karogu! Zaudēsiet daudzus līdzjutējus!
a ko ta nu?
a
kantāne, circene, mūrniece, ēlerte, āboltiņa, chepāne, kalniete .. Dievs sargi Latviju, no šo bābu valdīšanas __________________________ Jā, vai var salīdzināt ar Rugāti, Muižnieci, Demakovu, Šleseri? Nu tumsoņas - neprot ne melot, ne Ļedjajeva saietos pieri dauzīt! Nekādas inteliģences!:) ++++++++++++++++++++ Jā, jā sauksim atpakaļ gudros valdniekus un īstos vīrus - Slakteri, Kalvīti, Jaundžeikaru, Dobeli, Tabūnu, alu vīriņu Eniņu, zemnieku / pensionāru -mutatis mutandis, oberi Leiškalnu... Tie ieviesīs kārtību :-)
DD1
D
Saveejos sist,- tas izskataas ljoti slikti. Man ljoti zheel ka taa. Liekas pat, ka Repshe ir atkal nodots kaa Kalnietes gadiijumaa. Ne pie kaa laba tas nevediis.
resnītis
r
Man prieks, ka izveidota Vienotība! Balsošu par jums! Lai LPP, TP un Lemberdzieši iet bekot uz Puzes mežiem!
ja
j
Buiķis gan ir uzņēmis nopietnus apgriezienus partijā. Atceros, ka iepriekšējā Rīgas kongresā viņš arī iekļuva gan valdē, gan domē. Ceru, ka būs cilvēks ar mugurkaulu un akli nesekos visam ko partija teiks, jo lai arī par JL vienmēr esmu balsojis, tomēr arī viņi ir pieļāvuši daudz smagu kļūdu un likuši man vilties. Katrā ziņā Buiķis, manuprāt, ir liels spēku pienesums un domāju, ka nav jāuztver nopietni ko kāds te bļauj, ka JL nākošajā Saeimā neikļūs, jo inteliģence JL joprojām atbalsta! Prieks arī valdē redzēt Pulku - nosvērts un prātīgs politiķis, tiešām vīlos, kad uz Rīgas domes vēlēšanām kā pirmo numuru ieraudzīju to Jaunupa puiku. Svītrojot gandrīz saplēsu biļetenu!
:)))) VAR VAR
:
"lno » ak vai 16:32 13.02.2010 17:42 kantāne, circene, mūrniece, ēlerte, āboltiņa, chepāne, kalniete .. Dievs sargi Latviju, no šo bābu valdīšanas __________________________ Jā, vai var salīdzināt ar Rugāti, Muižnieci, Demakovu, Šleseri? Nu tumsoņas - neprot ne melot, ne Ļedjajeva saietos pieri dauzīt! Nekādas inteliģences!:)" Par to neprašanu melot jau nebija nopietrni, vai ne :)))
tas gan taisnība
t
"hm 13.02.2010 16:27 jl vienojas ar tiem pašiem, kuri no jl atšķēlās.. partija bez nākotnes .. to pārņēmuši sīki gariņi, kas politiskās konjunktūras vadīti gatavi prostituēt ar jebko jl pamatoti ieņēma savu vietu vēstures mēslainē!"
Jukums
J
Latvijā tiešām nav partiju par ko balsot. Nedrīkst vairs pieļaut ekonomiski-ultralabējo partiju nokļūšanu pie varas, jo pārāk bēdīga ir šo 20 gadu pieredze. Kur ir sociālā taisnīguma principu ieviešana? Kur tiesiskuma ieviešana? Kur ražosanas un ekonomikas atjaunošana? Tā visa nav pat programmās. Ja nevaram mainīt situāciju vēlēšanu ceļā (jo varu ir uzurpējušas partijas un to sponsori), tad tas jādara savādak! Ja mēs nevaram situāciju mainīt vispar, tad jāpamet š valsts! Lai biezie paši slauka savas treknās pakaļas un noslīkst paši savos savārītajos mēslos.
nnn2
n
citi interneta portali zino,ka Prata vetra nav miera,ka Vienotiba izmanto vinu dziesmu Mes esam tie labakie ka savu himnu,bez atlaujas,kas netiks ar dota.... Vienotiba jau pamatos sak zagt.... laba apvieniba
Frost
F
Tas viss bija iepriekš labi izdomāts un sarunāts, - lai Repše it kā "apvainotos" par drauģeļa patriekšanu un ar godu varētu bikin paiet malā. Katram bija skaidrs, ka Tītavs Vienotībai ir kā dzirnakmens kaklā, no kura jātiek vaļā. Bet savukārt Repše ir pārākais smagsvars, kas Vienotības sākumstadijā daudziem līdzsvara trūkuma dēļ var nepatikt, tāpēc Repšes uznāciens uz skatuves ir paredzēts beigu cēlienā kā kulminācija - īsi pirms vēlēšanām.
vilis
v
Balsojot atcerieties, ka izsvītrijo tno kāda saraksta kau visus, Jūs tomēr nobalsojiet par šo partiju.
Redaktors
R
Virsrakstam vajadzēja būt "Šķeltnieku apvienības kongresa laikā tā dalībnieki sakašķējas".
dermantīns
d
Nebalsošu un nekad nesmu balsojis par JL!!!!..''vienotība''??? ar ko???:)))))..jums pašiem slikta dūša nesametas no divkosības..no savas ''politiskās prostitūcijas''???..NĒ ES NESMU TP FANS!!!Neredzu patreiz NEVIENU!!!! par ko varētu balsot!!!!diemžēl!!!
Bogdanova, bļ...
B
Buiķis, kurš par torsionu laukiem murgo, partijas valdē... Pat Alfrēds Rozenbergs savās teorijās tik augstu neķēra... Nu tad tik uz priekšu, un veiksmi mūžīgā dzinēja izgudrošanā Latvijas plauksmei!
west
w
Par laimi beidzot Latvijā samazināsies politisko partiju skaits. Tikai garā apmātie katrās Saeimas vēlēšanās gaida jaunu partiju, cer uz brīnumu, cara tētiņa spēku, varu, naudu un metro pieturu pie savas mājas. Politiķi aug no mūsu mūsu vides. Kāda mēs esam - to mēs redzam komentāros.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas