Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

FOTO: JL kongress; valde būs bez Titava

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lāpītāja.
L
Tā,kā pirmklasnieki. Vai tad jūs domājat,ka tam Titavam noteikti to vietu valdē vajag. Vai tad neatceraties,kā bija JL pirmās atnākšanas laikā,kamēr Einars ar Danu visu šiverēja pa MK tikmēr tā pašu Saeimas frakcija un valdes kāda daļa vispār sēdēja bez info. Tak mums pelēkie kardināli nekur nesēž partiju valdēs,kaut vai "Ierindas biedrs","batjka" u.c. Arī te Dans savu padarīs bez kāda oficiāla krēsla. Un Repšem tā galva un gribēšana atļauj uzstādīt normālus mērķus un shēmu,tik ar to realizāciju viņam nekad neveicas,jo kā jau ģēnijam,trūkst pacietības pie detaļām. Šādu cilvēku var glābt tikai gudrs palīgs un gudra sieva. Bet tieši tā viņam trūkst. Jo ko var gribēt no radu puikas un dumja provinces skuķa. Ja nu vienīgi Dombrovskis spēs kaut ko viņam saregulēt, bet viņš jau pats būs pietiekami aizņemts.
vinnijs
v
Un kas tad tagad titava vietā pildīs sakarnieka lomu sadarbojoties ar belokoņu un viņam līdzīgiem?
tam hihinäatäajam
t
Kur tu esi redzäejis,ka TP vai KÄADA CITA PARTIJA CITUS KOLÄEÄGUS IR NORÄEJUÄSI APSAUKÄAJUÄSI,APÄNIRGUÄSI_ nAV TÄADU .TÄATAD VIENÄIGIE BAILÄIGIE VARAS KÄARIE KRANÄCI IR TIEÄSI JAUNLAICÄENI UN VIÄNU SATELÄITI. Ja päaräejäs koaläicijäa iesaistäitäas partijas grib'es str'ad'at ,lai valsi no s'udiem izvilktu ,viss b'us k'art'ib'a,jo priek'sdarbi tam jau veikti bez jaunlaic'enu pal'idz'ibas.Jaunlaic'eni vieni pa'si var vien'igi apkak'aties sav'a populism'a
paši sametīsim
p
"Ko, E.R. atkal sāks tautai prasīt ziedot Ls 1 000 000,00 ...?????".. Nē, tagad paši sametīsim, lai tikai atkāpjas no politikas!
Jencis un Āvuls
J
Kāpēc skaļāk rej tieši mazie suņi? Aiz bailēm, ne jau tāpēc ka ir gudri vai drosmīgi. Mēs visi esam ļoti apjukuši šobrīd šajā valstī.
hihinaataajs
h
šajā portālā tas varbūt ir mazāk izteikti, bet kopumā, vai nav interesanti, ka pie šādiem rakstiem pastiprinātā daudzumā sarosās jaunā laika nolicēji, vulgāri komentētāji ar acīm redzami zemu inteliģenci? interesanti tāpēc, ka visas aptaujas norāda ārkārtīgi zemu tautas uzticību līdzšinējām valdošajām partijām, bet šeit starp komentētājiem šis īpatsvars ir savādāks. Ak, jūs daži pakalpiņi un nožēlu pelnījušie algotnīši, kas cītīgi pie visiem rakstiem cenšaties radīt ilūziju,ka vēl ir daudzi noziedzīgo partiju atbalstītāji, kā jums pašiem neapšķebinās dūša?
Students
S
- E.Repšes k-gs - nevajag nodarboties ar populismu! Ja kāds ir aizmirsis, tad es atgādinu, ka tieši tajā laikā, kad E.Repše bija premjers, tad ministriem un citiem valdības ierēdņiem tika palielinātas algas par gandrīs 105 % ! Tagad E.R. runāt paralgu iesaldēšanu un citu tautsaimniecībai nepieciešamo projektu finansēšanas apturēšanu būtu diezgan smieklīgi un beztbildīgi! Arī ZZS un TP nav nekādi labie - savāra ziepes un tad met plinti krūmos! Bezatbildīga rīcība! Ko, E.R. atkal sāks tautai prasīt ziedot Ls 1 000 000,00 ...?????
Students
S
E.Repšes k-gs - nevajag nodarboties ar populismu! Ja kāds ir aizmirsis, tad es atgādinu, ka tieši tajā laikā, kad E.Repše bija premjers, tad ministriem un citiem valdības ierēdņiem tika palielinātas algas par gandrīs 105 % ! Tagad E.R. runāt paralgu iesaldēšanu un citu tautsaimniecībai nepieciešamo projektu finansēšanas apturēšanu būtu diezgan smieklīgi un beztbildīgi! Arī ZZS un TP nav nekādi labie - savāra ziepes un tad met plinti krūmos! Bezatbildīga rīcība! Ko, E.R. atkal sāks tautai prasīt ziedot Ls 1 000 000,00 ...?????
Pan Kleksis
P
Eh, zel, ka Bendrate tika ieveleta...ta klukste ir simts reizu sliktaka par Danu, zel
mjā
m
Repše būs savā vietā..un vēl parādīs kur vēži ziemo....
Ij.K
I
Repšem un Mūrniecei audums pilnīgi vienāds svītru rakstā, vai tā kāda uniforma??? No viena auduma Mūrniecei kleita un Repšem uzvalks Ha-ha- -ha. Tāpat tas reiz bija ,kad Repše ar Kalnieti brauca pa rajoniem, tad viņi abi bija saģērbušies saskaņoti kā līgava ar līgavaini...... Āboltiņa apjozusi jaku ar sasienamu jostu kā slimnīcas " ķiteli". Atkailinājusi dekoltē tik nopietnā saietā. Atļaujiet pasmaidīt. Provinces līmenis. Piecdesmitgadīgā Bendrāte matos sapinusi bizīšu tehniku kā pusaudžu meitene. Vienmēr izraisa nožēlu kundzītes gados, kuras cenšas līdzināties vidusskolniecei :-) Nu jau JL biedrīši savā domāšanā iet uz leju
Ibumetīns
I
"JUMS" pašiem savs Dievs?
idiotiem
i
Man aizdomas ,ka te notiek Tvaika ielas iemītnieku salidojums kā turpinājums tās pastāvīgo iemītnieku nelielajam tusiņam kaut kādā šķūnī.Jaunlaicēni nevar atvērt muti nenolamājot veco valdību.Tagad aicina pārtraukt kašķus,kas viņiem liedza sen pārtraukt un sākt strādāt ?Repšuks vienreiz Latvijas finanšu sistēmu salaida dēlī un līdz ar to visu valsts ekonomiku jau embrijā padarīja par kropli.Vagonus ar rubļiem pārdeva .Baltijas bankas nejēdzības neprata ieraudzīt.....Tagad īstenais glābējs.Smiekli nāk par tiem stulbeņiem ,kas uz viņu liek lielas cerības.Ancuka nēsāšana norāda uz saimnieka domāšanas veidu.......Labāk atslābstiet un pagaidīsim ,kāda būs jaunā valdība.Varbūt tur sanāks arī ,kas derīgs ,tad no sūdiem izkulsimies.Pagaidām neko jaunu nav gadījies ,ko Godmanis ar Slakteri jau nebūtu teikuši.Priekšdarbi ir veikti ,Dombrovskim tik atliek tos novest līdz galam un nesalaist dēlī.
dumais atslēdznieks
d
Repša sakārtos valsti,kā valsti nevis kā ģimenes uzņēmumu.
Šampēteris
Š
Ragavas bija jādarina vasarā, bet mēs to nedarām arī ziemā. Manuprāt jāatbalsta vēlēšanu reformas biedrība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL:

Jaunais laiks. Pacelties vai krist pavisam

Žurnālistes Ināras Egles raksts


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas