Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

FOTO: Konteinoros uziet marihuānas audzētavu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jēkabs
J
menti kropļi dara tikai savu darbu. nav neviena iemesla marihuānai būt aizliegtai, bet ir daudz iemeslu, lai tā būtu atļauta(no 18 vai 21 gadu vecuma).
Sausmas
S
Varbut ja Latvia pipet vairak kanepes musu dzive uzlabotos.
Sausmas
S
Saja padomju noskanota alkoholikju valstij, sada lieta ir rets prieks. Kapec Latvijas dulie tiesibas sargi sauc marijuanu par narkotiku??? Lai butu narkotikai, jabut narkotiskas vielas. Marijuana nav narkotika, nav nekada farmakologiskas ipasibas lidzigi narkotikam. Nav brinums Latvija pirma (vai pedeja) katra cilveces raditajam Eiropa. Latvija ir nodzerusa alkoholikju paradize!!! Vel 100 gram ludzu, tad ar gimi iela
zemnieks
z
Varbūt tur ir 10 kg zaļās masas, bet reāli tur narkotisko vielu (THC) nav daudz, jo neviens no tiem augiem nav nogatavojies un šādas gatavības pakāpes augus smēķēt vienkārši nav nekādas jēgas, jo absolūti lielākā THC daļa koncentrējas pumpuros, kuri nevienam no šiem augiem nav attīstījušies. Un, protams, runājot par marihuānas juridisko statusu, ir skaidrs, ka sociālo un veselības problēmu kontekstā marihuānas ir mazāk problemātiska par alkoholu un līdz ar to tiesiskais regulējuma pardzība ir neadekvāta.
jamaica
j
alkohola ražotāju lobēts pasākums- ķert zālītes audzētājus. katram skaidrs , ka zālīte rada ne lielāku atkarību , kā vakarā iedzert glāzi vīna. bet no dzeršanas gan tā atradina. tādēļ jau LBalzams utml ražotāji uztraucas,- nebūs patēriņa lētajam šnabim.
Smecernieks
S
Šādas akcijas ir bezjēdzīga valsts budžeta un policijas resursu tērēšana. Būtu labāk ķēruši slepkavas, zagļus un izvarotājus.
Nu jā
N
Lekni stādi. Latvijas eksporta prece. Uzņēmīgi un ziņoši jaunieši. Labāk savu intelektu būtu izmantojuši legālam biznesam.
Vientulais vilks
V
Te tev nu bija valdibas atbalsts pasmaju eksportprecu razotajiem.
jah
j
smuka indika
Ja kas,
J
Žēl... Tā bija pašmēju prece, kas palīdzētu mazināt importu, bet valstij uz to poh...
marcis1
m
Man domāt - apgaismojums pa švaku.
k>>>
k
smuki aug,ai ka smuki aug,ai,jai,jai,jai,jai ,cik skaiti stādiņi.
nezinitis
n
paaris vieteejiem puikaam izcakareeta dziive, malaci policisti, tie calji noteikti bija recidiivisti, kas dzen atkariibaa no narkotikaam tautu.
k>>>
k
bļāviens,tak valsts varetu atbalstīt izstrādājot legālu darbību,takšu no marihuanas var ražot lērumiem vērtīgu lietu,ka arī būvmateriālus ieskaitot,papīru,drēbes,ko tik ne,par zālēm jau nerunājot,nevajadzētu sabiedrībai rīt tās ķīmiskās tabletes deļ kurām debīli kļūst,bet uzpīpētu zālīti un sveikāki būtu.
otra puse
o
Daudz labāk ir appīpējušies, bet patīkami cilvēki, nekā dzēruma delīrijā vicinot dūres. Daudz labāk ir apreibinošas vielas, kas nerada fizioloģisku pieradumu un organisma intoksikāciju, nekā nodzērusies tauta, kas nevar ne darbu atrast, ne savu tuvāko pabalstīt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas