Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

FOTO: Laikrakstam Diena 20 gadu!

Pirms 20 gadiem, 23. novembrī, iznāca pirmais laikraksta Diena numurs. Atzīmējot laikraksta jubileju, visu šo nedēļu Dienas lasītāji tiks iepazīstināti ar 2011. gada Dienu  - apjomīgāku, daudzpusīgāku, dziļāku un modernāku.

No otrdienas līdz piektdienai laikraksts iznāks par četrām lappusēm biezāks un jau ierasto rubriku saturs būs izvērstāks un plašāks.

Sestdienas laikraksts, savukārt, būs par 12 lappusēm biezāks un piedāvās veselu virkni jaunumu, piemēram, lielo interviju, šonedēļ - ar Ukrainas bijušo prezidentu Viktoru Juščenko, Teklas Šaiteres "Mājdzīvnieku" lapu un jaunu rubriku "Praktiski" ar dažādiem padomiem ikdienas vajadzībām. Šo sestdien jaunajā rubrikā tiks stāstīts, kā šajos laikos sarīkot svinības, cik ir jāmaksā vakara vadītājiem, muzikantiem, kā arī tur būs lasāmi citi svinībām noderīgi padomi.

Vairāk vietas sestdienas laikrakstā tiks atvēlētas tēmām par un ap auto, kā arī Karjeras Dienas lappusēm, kurās tiks padziļināti pētītas un aprakstītas izglītības, darba un karjeras tēmas. Jaunums būs īpašs ceļvedis jauniešiem vai lasītājiem, kuri vēlas mainīt profesiju – rubrikas "Profesijas izpēte" raksti palīdzēs ne tikai "sapņot par kādu profesiju, bet izprast tās nianses". Kā pirmā šajā rubrikā tiks izpētīta arhitekta profesija.

Tik apjomīga un ar visiem jaunumiem Diena pie lasītājiem katru dienu dosies no 2011. gada 3. janvāra!

Atzīmējot laikraksta 20 gadus, piedāvājam abonentiem īpašu jubilejas cenu - abonēt jauno Dienu visam nākošajam gadam ar 20% atlaidi! Sestdien, 27. novembrī (un tikai sestdien), Dienas Mājas vai Nedēļas nogales komplektu varēs abonēt ar 20% atlaidi, apmeklējot Dienas viesistabu tirdzniecības centra Galleria Rīga 5. stāvā. Visas sestdienas garumā Dienas viesistabā tiks piedāvāta īpaša jubilejas programma un viesosies populāri un interesanti ļaudis.

Dienas jubilejas nedēļu otrdien, 23. novembrī, pulksten 18 ievadīs diskusija Dienas viesistabā: uz pirmajiem 20 gadiem atskatīsies un tālākos ieskicēs laikraksta Diena bijusī galvenā redaktore Sarmīte Ēlerte un Dienas Mediju galvenais redaktors Guntis Bojārs. Ar viņiem sarunāsies Latvijas Radio žurnālists Aidis Tomsons. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas