Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

FOTO: Latvijā darinātais vikingu kuģis dodas pāri Baltijas jūrai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Edgars.Z 27
E
Paldies Viktor par atbalstu
Sieru Nāve (indiānis)
S
Kuģis ir labs, bet kā apkalpe kakās?
Oskars
O
Liepājas BURINIEKS maksāja 200000Ls ,bet cik ŠIS ???? Liepājas Burinieks PŪSTOT kanālā , vai šis arī PŪS ???? Šitā dzīvojot mūsu Latvija arī SAPŪS. Labāk būtu nopirkuši ZEMŪDENI ,tad ROBEŽA būtu DROŠĪBĀ.
Antons
A
Interesanti - tajos laikos visiem vikingu kuģiem bija tik zemi borti, jeb tomēr bija atšķirības modeļos? Riktīgā vētrā var būt sajūtas neomulīgas - ka var pārkrist pāri malai. Varbūt viņi vētrās piesējās pie masta vai kur citur? Kā bija kuršu kuģiem?
Šampēteris
Š
KU'GIS LABS aiz pseidopatriotisma maskēto muļķību var mazināt DIENAS arhīvā aplūkojot rakstiņu ar virsrakstu "Liepājas ostā ienāks hercoga Jēkaba burinieka kopija".
Rolfs
R
Vislielākais respekts pret latviešu amatniekiem, kas šito dabūjuši gatavu! Žēl jau bija, ka sižetos gan Latvijas sab. televīzijā, gan LNT, viegli iereibušais norvēģu pasūtītājs ne ar pušplēstu vārdiņu nepieminēja amatnieku veikumu. Tā sakot, noskaitīju kāpostu un čau. Latvijā šāds projekts vēl kādus gadus neīstenosies, jo vietējiem šleseriem nekas vairāk par baltām daudzzirgspēku štampovkām neinteresē. Paskatieties, cik rīgā ir garlaicīgs autoparks un cik vienveidīgi ir lielupes un buļļupes steķi. Liekas, ka dzīvojam narkodīleru geto.
viks
v
Vairāk bilžu varat apskatīt : www.vissparlaivam.blogspot.com
***
*
Malachi! Vai taja viru komandaa uz kugja ir vairak latviesu vai norvegu? Varetu uztaisit riktigu vikingu tesinju....
Vuarzazi
V
Bravo!!!!!!!!!!!!!!!!
VST
V
Bļin, visu manis sarakstīto nemaz nerāda... Nē, nu, vnk. 21. gs tipiskā pilsoņa reakcija :)
VST
V
Kā tāda dēļu kaudze vispār spēj papeldēt??
NEVARU KLUSĒT
N
............. pirms komentējat , gribu , lai jūs zinātu : SIA Kubuks visā šajā stāstā bija TIKAI STARPNIEKS ! Un " goda vīri " klusiņām aiztinās meistariem pat paldies nepateikuši un un lietas nenokārtojuši līdz galam ! Viktors .
Amatnieks
A
Kas drīkst vērt muti vaļā un pelt cienījamu amatnieku darbu? Tikai tāds, kas pats ko spēj diženu veikt! Vai ko vēl diženāku izdarīt.?!Tādēļ jau mums valstī ir problēmas, ka bāleliņi tikai spēj muldēt, neiedziļinoties lietas būtībā. Pastāv jēdzieni amatnieka prasme, gods, ētika un godaprāts/ Nevajaga to jaukt ar zivju galvu griešanu, ķidāšanu un citiem līdzīgiem mazapmaksātiem darbiem kaut kur Īrijā, kur tautieši tiešām kalpo kā lētais darbaspēks, jo tur par amatnieku prasmi bieži neiznāk runāt... Ja kaut ko nesaprot vai nevar pateikt labu, tad vajaga muti ciet turēt, lai nesanāk blamāža!
Kuģis labs
K
Un būvnieki malači. Un ļoti nopriecājos par šo kuģi dzirdot. Tikai žēl, ka kuģis nepaliek Latvijā. Un tas mani nopietni sarūgtina. Kur tad mēs savus - Kuršu kuģus būvēsim? Baltkrievijā? Bangladešā? Kuršiem arī bija kuģi... Esam čakli tikai cita stabulēm. Es pilnīgi apmierināts būšu tikai tad, kad šādu kuģi arī sev uzbūvēt varēsim. Tagad kalpojām tikai kā lētais darbaspēks gudrā norvēģa(un viņš malacis) plānos. Un tas jau nekad daudz godu nedara.
jēē
j
lai vēji pūš burās un jūra šlc !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas