Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

FOTO: Latvija palīdzēs palestīniešu bērniem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rezumē
R
palestīnas bērnu vecums ir - līdz 18 gadiem! Tagad tieši bērnus izmanto par spridzinātājiem. Viņus trenē īpašās nometnēs- dod šaut ar īstu kaujas ieroci, māca veiklību un tml., kas bērniem parasti patīk- pēc pāris gadiem iznāk īsts spridzinātājs. Bērniem jau drošibnieki nepievērš uzmanību. Sīkais ielien veču barā vai tirgus burzmā un ...atskan sprādziens- lanskas tik aiziet pa gaisu...
t
t
lai mazajiem un lielajiem ielīst prieks sirsniņās :)
meitene
m
tā vien rādās, ka latvieši aizmirsuši paši savas bēgļu gaitas. nebūtu mūs savā laikā citas valstis pieņēmušas, nez kā tagad būtu. un zviedrus, kas izdeva latviešus krieviem, kuri viņus nekavējoties nobendēja, mēs lamājam līdz šai baltai dienai - bet zviedri jau tikai teroristus un nacistus izdeva, neko citu. tā sanāk pēc daža laba loģikas.
Dr.xy
D
Jauzlabo fiziskais stavoklis,lai atgriezoties Palestina tulit varetu atsakt treninus teroristu apmacibu nometne.Pec treniniem vares ierasties atkal Eiropa vai ASV,lai nonavetu neticigos. Un varbut tiesi tos kuri vinus pasreiz kopj.
Wella
W
Kārtējā naudas izšķērdēšana! Un kā parasti neviens pie tās nav vainīgs! Arī Latvijā laukos bērni dzīvo traģiskos apstākļos!
jonj
j
mūsu bērni lai mirst badā
jonj
j
agrāk krievu bērni brauca uz šejieni
Tenis
T
Tas labi, ka Latvija atvēl pajumti citu tautu bērniem-bāreņiem. jo latviešu ģimenēs bērnu ir maz, bet dažās nemaz. Dzimstība maza ! Un nekas nav svētīgāk , kā palīdžet.
sr
s
es'am : ASV dod Izraelai apmeeram triis miljardus dolaaru gadaa, neesmu dzirdeejis, ka tur buutu paartikas truukums. SW'am: To sauc par demograafisko bumbu. Okupeetiem un apspiestiem ljaudiim tas dazhreiz ir vieniigais ierocis. Starp citu, man agraakaa dziives vietaa bija zhiids kaiminjsh ar devinjiem beerniem. Kad gaaja pastaigaaties, izskatiijaas kaa trepiites, no desmit gadinjiem liidz trim meeneshiem, viens pa gadinju apmeeram. Taapeec neskauzhiet Palestiinieshiem vinju miiljos beerneljus.
SW
S
Var jau palīdzēt. Bet kas ir interesani (un ko pie mums neviens negrib zināt): 1967. gadā (PĒC "bēgļu" ierašānās 1948-1950. gg) Gazā dzīvoja 280 000 cilvēku. Tagad 1.5 miljoni (!). Kā tā? Vidēji sievietie ir 5 bērni (!). Kāpēc? Tāpēc, lai cik tur nepiedzimst, ANO nodrošina visiem pārtiku, pieklājīgas izglītības iespējas un medicinisko aprūpi (OK, ne jau kā R-Eiropā, bet labāk, kā vairumā arābu valstu). Pat strādāt nevajag.
es
e
Tā ir liekulība, jo Latvijā ir ap 3000 bērnu bērnu namā, kam tāds luksus netiek nodrošināts. Tad jau labāk palīdzēt ēbrēju bērniem, kas arī cieš no pašnāvniekiem bumbotājiem, kam par nāvi allaha vārdā tiek solītas 9 jaunavas... Kas pieņem šos lēmumus par naudas izšķērdēšanu?
gribu zinaat
g
cik tad, galu galaa, sheitan aitas ir? Pax vobiscum, aitaam arii.
Aita
A
Cik reizes tev jaasaka meklee sev citu niku,netaisi man shmuci,es galiigi tik shkjeersaam nedomaaju
Maija
M
Ak, cik aprobezoti ir latviesi! Krize ir sekas saidai saurpierisu domasanai - ka tik kadam citam kads labums nenotiek! ar launam domam un skaudibu nekas nemainisies. Berni palik berni - lai vai kadi - balti, melni bruni... ar aizspriedumiem nevienam neoalidzes, tikai ar milestibu!
līdzjūtība
l
Tas tiešām labi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas