Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Foto liecina par Šķēles, Lemberga un Šlesera tikšanos

TV3 raidījums Nekā personīga šovakar demonstrēja Šķēles birojā Dzirnavu ielā Dombrovska valdības gada jubilejas priekšvakarā uzņemtu fotogrāfiju. Tajā pie galda redzami Tautas partijas līderis Andris Šķēle, LPP/LC priekšsēdētājs Ainārs Šlesers un Zaļo zemnieku lokomotīve Aivars Lembergs.

Šajā tikšanās reizē Šķēle jautājis, vai visi piekristu prasīt Dombrovskim parakstīt Šķēles sagatavoto dokumentu ar 4 neatliekamas rīcības punktiem. 

Šķēlem nav bijis grūti vienoties ar opozīcijā esošo Šleseru, kurš jau sen atklāti pateicis, ka Dombrovska valdība jāgāž. Toties Lembergs, kura Zaļie zemnieki Dombrovski atbalsta, bijis nepierunājams.

Pie galda bijusi arī vēl ceturtā persona – kāds makroekonomikas eksperts, kura vārdu Šķēle negribēja atklāt, bet kurš esot bijis uzaicināts kā neitrāls ekonomikas procesu vērotājs. Taču viņa viedokli Lembergs pat atteicies uzklausīt un drīz aizsteidzies prom.

Esot radies iespaids, ka Lembergs nekādus solījumus nav varējis dot, juzdams, ka viņam nebūs droša partijas atbalsta, jo zaļo zemnieku vairums tomēr simpatizē Dombrovskim.

A. Šlesers raidījuma veidotājiem sacījis:

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas