Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

FOTO: Maizītis gatavs kandidēt trešo reizi; Bičkovičs neatklāj, ko virzīs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jo
J
Lembergu par ģenerālprokuroru!
komunists
k
bickovics izvirzis GP !!?!!? Burviga valsts
0
0
Maizītis ir bezobains tizlenis Viņš neko nav lādzīgu izdarījis, viņš ir kā kārkls, uz kuru pusi vējš pūš uz to lokās!
AD
A
Šis paziņojums ir vērtyējams kā rupjš spiediens uz Bičkoviču... --------------------------------------------- --------------------------------------------- Šis paziņojums cilvēkiem liks argumentēti DOMĀT, ka ir iespējamas arī citas kandidatūras, ja Bičkovičs pēdējā brīdī izvirzīs savējo.
Matemātiķis
M
Un kāds likums devis Lembergam tiesības apsūdzēt generalprokuroru kriminālnozieguma izdarīšanā? Tad jau pēc viņa loģikas kriminālnoziedznieki ir vairāk kā puse Latvijas iedzīvotāju, kuri izsūtījuši CV pirms personīga piedāvājuma saņemšanas, un arī pats Lembergs, kurš piekritis būt premjers, lai gan prezidents viņu uz to nav aicinājis.
Papa
P
labi barots ar pričeni priekš vēlētājiem :-( Uz to vien spējīgs
Paija
P
Paslinks un pasīvs prokurors. Pēc viņa iniciatīvas nav noķerta un saukta pie atbildības neviena " lielā zivs", nu, jūs jau paši saprotiet par kurām zivēm iet runa. Bet tas bija viņa spēkos, bet viņš mierīgi noraudzījās, kā viss plūst korupcijas dīķī un viņu neuztrauca, ka visi gali ūdenī .....
Senais :))
S
Ziņās TV dzirdēju savām ausīm Maizīša teikto; Es nesaku, ka esmu vienīgais neaizstājamais, ..tas ir pilnīgi loģiski. Protams , ģenerālprokurora kungs, tas ir pilnīgi loģiski.
diskobumba
d
Bitchkoviču tā gribēja noturēt par visām varītēm oranžie!!! Tagad atkal ieliks savējo un nebūs mums nevienas skaļas lietas, pa vecam viss
not
n
1. zinas.nra. lv/latvija/politika/13135-lembergs-maizitis-izdara-rupju-spi edienu-uz-at-priekssedetaju. htm Ja Augstākās tiesas priekšsēdētājs būtu aicinājis pieteikties personas, kas vēlas kandidēt uz ģenerālprokurora amatu, un Maizītis būtu pieteicies pēc Augstākās tiesas priekšsēdētāja aicinājuma, tad situācija būtu pilnīgi savādāka. "Bet Augstākās tiesas priekšsēdētājs šādu aicinājumu nav izteicis, līdz ar to Maizītis rupji ir pārkāpis likumu par tiesu varu un faktiski izdarījis kriminālnoziegumu, jo viņš šo spiedienu uz Augstākās tiesas priekšsēdētāju izdara mantkārīgās interesēs, jo vēlas turpināt strādāt par ģenerālprokuroru, saņemot attiecīgu samaksu," savu viedokli pauda Lembergs. 2.PROKURATŪRAS LIKUMS 6.pants. Prokurora neatkarība (1) Prokurors savā darbībā ir neatkarīgs no citu valsts varu un pārvaldi realizējošo institūciju vai amatpersonu ietekmes un pakļaujas tikai likumam.... --- Tie, kas rakstīja likumu, viņiem pat galvā nevarēja ienākt, ka pants japapildina arī ar frāzi ...neatkarīgs no citu VALSTU varu un pārvaldi... Jo tādā gadījumā pēc dusmīgās VĒSTULES ģenprokuroram no ASV vēstniecības, kurā Amerikas sūtnis pa tiešo jautājam "kad, beidzot, jūs pāatrinasiet Lemberga notiesāšanu?", UN, pēc tās izvērtušās aktivitātes būtu jāuzskata par izdevušos IETEKMI. Kāds sakars ASV ar šo visu? Pri(h)vatizācijas gaitā Lembergam izdevās apiet dažu ASV biznesmeņu kāroto, un Amerikā ir tā pieņemts, ka "savējo" [ierindnieku Reijāņu] aizstāvībai viņi gatavi sūtīt vēstules ar notām, karakuģus un helikopterus. Lembim vēl paveicies
korumpetaa tiesa
k
Tiesi Maizisa laikaa valsts ir izzagta un totali korumpeta. kam vajadziga siii meebele Maizitis???!! Jaa, vins ir vajadzigs Tautas partijai un citiem kampejiem, lai var kampt mierigi talak! Protams, ieveles, jo savejais!
verdikts
v
Maizitis ir nekustiga masa, kas supojas tikai blezu labaa! Tiesas ir korumpetas, likumi nedarbojas vai ir nepilnigi, bet Maizitis nedara neko!
Vvtn
V
Šis paziņojums ir vērtyējams kā rupjš spiediens uz Bičkoviču, jo Maizītis par savu vēlēšanos vai nevēlēšanos turpināt darbu, drīkstēja izteikties tikai pēc AT priekšsēža vaicājuma,Vai Maizītis ir gatavs turpināt darbu? Pašreiz izklausās pēc politiska gājiena....Kā bērns klasē...Rociņa gaisā, trīc un klusi klusi murminā; drīkst skolotāj es. es .....Un ja neizsauks tad varēs teikt, bet es taču gribēju.....Vispār būtu jaunu paklusējis....
AE
A
Latvijas likumdošanā ģ.prokurora pilnvaras līdzinās bijušām kgb pilnvarām - slepenība, nekāda kontrole, bezatbildība. Ja parlamentārā republikā netiek realizēta prokuratūras parlamentārā kontrole, prokurororus kontrolē likuma pārkāpēji un ne jau Latvijas interesēs. Tāpēc bijušais ģ.prokurors pārgāja parex maizē, bet pašreizējais dod savu svētību k&k grābienam. Tāpēc neredzēja tiesas priekšnieka vainas, lai tas savukārt šamējo bīdītu. Ja prasītu, par ko visvairāk jākaunās Latvijai, tad jāatbild - par balaganu tiesu varā. PROKURATŪRAS LIKUMS 6.pants. Prokurora neatkarība (1) Prokurors savā darbībā ir neatkarīgs no citu valsts varu un pārvaldi realizējošo institūciju vai amatpersonu ietekmes un pakļaujas tikai likumam. (Kā var pakļauties likumam, ja neviens nav tiesīgs šo pakļaušanos prasīt?!!!) (2) Saeimai, Ministru kabinetam, valsts un pašvaldību institūcijām, valsts un pašvaldību ierēdņiem, visu veidu uzņēmumiem un organizācijām, kā arī personām ir aizliegts iejaukties prokuratūras darbā lietu izmeklēšanas vai citu prokuratūras funkciju izpildes laikā.
viedoklis-2
v
Kā TP teiks, tā Bičkovičs darīs. ----------------------------------------- Kā režisors teiks, tā TP, Bičkovičs un Maizītis darīs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

JĀŅA MAIZĪŠA PAZIŅOJUMS

"Pēdējo divu mēnešu laikā man intensīvi tiek uzdoti žurnālistu jautājumi, kāda būtu atbilde, ja Augstākās tiesas priekšsēdētājs piedāvātu kandidēt ģenerālprokurora amatam.

Jau iepriekš esmu uzsvēris, ka vispirms tas ir jautājums, kas uzdodams Augstākās tiesas priekšsēdētājam, bet tā kā mana attieksme tiek prasīta atkārtoti un uzstājīgi, uzskatu, ka ir jānoformulē atbilde, kas nevar būt izvairīga.

Izvērtējot savu līdzšinējo pieredzi un likumos nenoregulēto situāciju ap ģenerālprokurora amata kandidāta izraudzīšanās kārtību kopumā, varu teikt – ja Augstākās tiesas priekšsēdētājs mani uzrunās,  esmu gatavs atkārtoti pretendēt ģenerālprokurora amatam."

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Iezīmējas Maizīša atbalstītāji un pretinieki

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas