Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

FOTO: Nemieru naktī pie Brīvības pieminekļa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mamma
m
Ja soda Vecrīgas demolētājus,tad vajadzētu sodīt arī seimas darboņus par nolaidību darbā un nepareizu lēmumu pieņemšanu,kas valsti novedis pie bankrota!!!Bet tā kā tas nenotiks,tad šī kriminālprocesu uzsākšāna būtu kārtējo reizi spēcīgāko varas demonstrēšana. Par policiju runājot,viņiem paldies!Jo tik cilvēcīgu attieksmi nebiju redzējusi,stekus nelaida lietā un arī manīju raidījumā tikai dažus spērienus jauniešiem.Sapratu,ka dziļi sirdī viņi bija tautas pusē,ka kaut kas ir jāmaina.Bet darba pienākumus,protams ,nepildīt viņi nevarēja!
Lāpītāja.
L
Jā, Diena nu beidzot arī ir nodzīvojusies līdz tādam līmenim,ka ievietojot materiālu,kurš sastāv no viena teikuma,pat to nespēj uzrakstīt bez kļūdām. Tāda ir tā mūsu 4.maija republikas izglītības iestāžu beidzēju bezatbildība, slinkums pat pārlasīt tekstu ar ko prezentē materiālu lielā dienas laikrakstā (tas nekas,ka internetversijā).
normāls čalis
n
"8 un 9 viss labākās bildes. Tos mazgadīgos idiotus vakar visus vajadzēja nolikt uz ceļiem un tā noturēt vairākas stundas, tad nākošreiz nebūtu jāpiedzīvo grautiņi." 1. viņi tika paņemti ciet pilnīgi par neko. 2. viņi protestēja miermīlīgi. 3. aizturēja uz aizdomu pamata. 4. iecirknī atbrīvoja. 5. aicināja nemest ar akmeņiem ne pa ēkām, ne pa policistiem un vispār būt miermīlīgiem. 6. viņi visi ir pilngadīgi. cietumā vajadzētu samest visus, kas dauzīja logus Letonikai un pārējām iestādēm, nodarbojās ar marodierismu un vipār ir galvā sisti.
kristaps
k
cuwus nepako panema!!!!
ro~`AL 17-40
r
tu laikam esi no palikusiem KGB vai S-S esosiem alliem.
ro
r
3bilde.Tur laikam grautina viri muk automasina, nepaspejusi iztirit banku.
par Revoluuciju!
p
pie briiviibas piemineklja kur kaada briiviiba? esam kalpi Saeimai, nevis vinji muusu kalpi es no sirds ieniistu visus shiis Saeimas politikjus deelj taam asaraam pensionaaru aciis miitinjaa
AL
A
8 un 9 viss labākās bildes. Tos mazgadīgos idiotus vakar visus vajadzēja nolikt uz ceļiem un tā noturēt vairākas stundas, tad nākošreiz nebūtu jāpiedzīvo grautiņi.
valdis
v
kādi vesturiski tuvi kadri tikkai pagājušā g.s. 80 tā darija miliči tagad...
h
h
nabaga skatlogs :(
Kaspars
K
Vai pēdējā bildē ir fragments no tā vakara valdības sēdes?
zaglers
z
Ko tad šie tur visi darīja,čurāja uz Mildas vai ?!
tā, lūk
t
Kādi nemieri - prasts grautiņš.
zināja, kur filmēt
z
Latviešu internetā šo video nebija. Apskataties šo, redzams, ka grautiņš ne tikai ir gatavots, bet arī tiek vadīts. Jūtams, ka operators jau iepriekš zināja, kur ierasties ar kameru. Skaņa beigās pazūd, acīmredzot, lai nevarētu noteikt huligānu valodu Šeit links ir dabūjams 3w novonews . lv / news / 2009 / 01 / 14 / latvia / 051167 . html
andris
a
laboju: bilde

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas