Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

FOTO: Pabriks iepazīstas ar karavīru ikdienu

Aizsardzības ministrs Artis Pabriks (SCP) pirmdien devās savā pirmajā darba vizītē uz Nacionālo bruņoto spēku (NBS) Ādažu bāzi, kur iepazinās ar karavīru dienesta pienākumiem, sadzīves apstākļiem, kā arī bruņojumu, ekipējumu un tehniku.

Vizītes sākumā NBS vadība un komandieris ģenerālmajors Raimonds Graube aizsardzības ministru iepazīstināja ar Sauszemes spēku Kājnieku brigādes uzdevumiem, nodrošinājumu un attīstības plāniem.

Ministrs apskatīja tehniku, bruņojumu un sakaru ekipējumu, tādejādi plašāk iepazīstot karavīru individuālo ekipējumu, ieročus, transportu un kaujas nodrošinājuma tehniku.

Aizsardzības ministrs vizītes laikā iepazinās ar Nesprāgušās munīcijas neitralizēšanas skolas uzdevumiem, ekipējumu un paveiktajiem darbiem. Savukārt iepazīstot karavīru sadzīves apstākļus, ministrs apmeklēja karavīru ēdnīcu, sporta bāzi un Sauszemes spēku rotas kazarmas.

„Lai iegūtu plašāku priekšstatu par NBS darbību, ir būtiski iepazīt karavīru dienesta pienākumus un sadzīves apstākļus. Šodien ieguvu vērtīgu informāciju, kas būs nozīmīga arī turpmākajiem lēmumiem par bruņotajiem spēkiem,” vizītes noslēgumā sacīja aizsardzības ministrs A.Pabriks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas