Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

FOTO: Paraksta līgumu par skolēnu autobusu iegādi

Valsts reģionālās attīstības aģentūrā (VRAA) parakstīts līgums par Latvijas – Šveices sadarbības programmas ietvaros 31 autobusa piegādi.

Atbilstoši iepirkuma rezultātiem, piegādātāju apvienība pašvaldības nodrošinās ar BMC Probus 215 SCB markas autobusiem par kopējo summu 2,5 miljoni latu. Autobusā paredzēta 31 pasažieru sēdvieta, viena autobusa cena ir 80 864 lati. Šos autobusus saņems 22 novadu pašvaldības. Saskaņā ar līgumu autobusu maksimālais piegādes laiks ir 180 dienas un plānots, ka pašvaldības autobusus saņems decembra mēnesī.

Kopumā Latvijas – Šveices sadarbības programmas līdzfinansētā individuālā projekta ietvaros notikušajā atklātā iepirkuma konkursā 59 novadu pašvaldības saņems 110 autobusus, kuru iegādes līdzfinansēšanai Šveices līdzfinansējums ir 7,44 miljoni latu.

Iepriekš šaubas par konkursa nolikuma saistībā ar tajā minēto nosacījumu par autobusu oranžo krāsojumu izteica premjers un apturēja tā norisi, vēršoties Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā. Pēc pārbaudes veikšanas birojs pārkāpumus nekonstatēja un konkurss turpinājās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas