Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

FOTO: Policija meklē jauniešus

Policija lūdz palīdzēt atrast jauniešus par kuriem jau ilgāku laiku nav nekādu ziņu. Policija meklē bezvēsts pazudušo Igoru Voitjuli, dzim. 1985.g. kurš pazudis kopš 3.aprīļa. Policija min, ka I.Voitjuls varētu uzturēties pie sievietes vārdā Armanda, kura, iespējams, dzīvo Rīgā, Lubānas ielā 115. Kā arī I.Voitjuls iespējams nakšņo pie draugiem, kuri dzīvo Pļavniekos un Purvciemā. I.Voitjuls varētu pārvietoties ar melnas krāsas velosipēdu.

Policija arī meklē bezvēsts pazudušo Olgu Ovčiņņikovu, kas dzimusi 1992.gadā. Viņa 14.jūnijā izgāja no savas dzīvesvietas Rīgā, Dzeņu ielā 10 un neatgriezās. Pēdējo reizi meitene par sevi deva ziņas kad atradās Lietuvā, kur, iespējams, aizbraukusi kopā ar draugiem.

Policija meklē arī bezvēsts pazudušo Raivu Ramani, dzim. 1986.gadā, kura pazuda 18.maijā, kad izgāja no savas dzīvesvietas Siguldas novadā. Iespējams, ka R.Ramane kopā ar kādu personu aizbraukusi uz Vāciju. Pirms izbraukšanas no valsts R.Ramane iespējams bija aizbraukusi uz Limbažu novadu apciemot kādu paziņu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas