Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

FOTO: Prokurori vēlas saprast, kas neapmierina viņu darbā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
edis
e
politiski negodigs valsts ierednis.
zz
z
PILNIGI POLITIZETA FIGURA .
mzgd
m
Parakstu vākšanas organizēšana ir pavisam atsevišķs jautājums un ne mazāk interesants kā vēstulē paustais,ka bez J.M. ir pilnīgs sabrukums un ka šie 299 prokurori ir gandarīti dzīvot un strādāt vienā laikmetā ar J.M. Var jau būt,ka šiem cilvēkiem ir zināma kandidāta alternatīva.Tādā gadījumā viņi jau a priori ir izteikuši viedokli,ka nākamais ģenproks ir negodīgs,neļaus prokuroriem izteikt savu viedokli un visādi viņus ietekmēs. Kā šie prokurori turpinās strādāt,ja mainīsies vadība? Ši aktivitāte bija nelaikā un nevietā. Žēl,ka bildē nav redzami īstie parakstu vākšans un faksu sūtīšanas iniciatori.
skats no malas
s
Pilnīgi absurds apgalvojums, ka paraksti tika vākti uz šāda apgalvojuma pamata - pamēģiniet tikai neparakstīt!!!!
skats no malas
s
Prokuroriem arī ir tiesības izteikt savu viedokli par patlaban esošo stāvokli , kas dominē Latvijas sabiedrībā.
skats no malas
s
Kredīti jāatdot pārsvarā lielākai daļai Latvijas iedzīvotāju, ne tikai prokuroriem. Būtu liels pārsteigums, ja prokuroriem būtu iespēja bez kredītu ņemšanas tikai ar savu atalgojumu iegādāties kādu nelielu nekustamo īpašumu un ne visai jaunu mašīnu arī uz līzinga pamata. Jābrīnās drīzāk būtu par tām amatpersonām, kuras bez kredītu ņemšanas ir tikušas pie lieliem īpašumiem!
Assasin
A
Nu re, neaizskaramais Vatikāns-prokuratūra, jau sāk diktēt Tiesai, kas jāliek par ĢP. Tie paraksti vākti, kā vecos laikos - pamēģini neparakstīt- Maizītis maizīti neiedos.
Sorķīrā močītājs
S
Vai tiešām PMLP kurš ir mūrnieces un JL ministrijas pakļautībā neko nedarīs bičoka pilsonības lietā?
mzgd
m
Kāda šiem attēlos redzamajiem prokuroriem daļa gar Saeimu un partijām? Ja gribēja tik ļoti atbalstīt Maizīti,tad tas bija jādara vēl pirms balsojuma Saeimā. Un tik stulbu uzstādijumu,ka bez esošā ģenprokurora sabruks tiesiskums! Ko tad darīs vēl pēc 5 gadiem- atkal vāks parakstus?Interesanti, vai Maizītis zināja par šīm aktivitātēm.
as
a
MAIZITIS IR PILNIGI POLITIZETA FIGURA NEKAD VINS NEVAR BUT TAISNIGS PROKURURS VISIEM TAUTAS SLANIEM UN GRUPAM.PEC SIS JEZGAS VINAM IR JAIZIET.
Copyright ©
C
kaut kas traks,cik daudz stulbu komentētāju! Tavuprāt prokuroriem jāklusē,kad Saeima zaudējusi pēdējās goda paliekas un politiskās partijas degradējušās līdz lētu priekameitu līmenim-kurš pirmais maksā,ar to iet? Labi izglītotiem juristiem jāizliekas,ka viss ok,ka uz galvas līst silts lietutiņš? Nespried pēc sevis,ir Latvijā arī saprātīgi un godīgi cilvēki.
damokls
d
Simtlatnieki arī nav apmierināti.
mzgd
m
Šis prokuroru izgājiens izskatās pēc īstas iesaistīšanās politikā,kas prokuroriem ir aizliegta. Varbūt nevajag dibināt biedrību,bet uzreiz partiju vai kādas partijas atbalsta šūniņu! Žel,ka prokurori nevar savus darba rezultātus izanalizēt un risināt jautājumus par tā uzlabošanu sistēmas ietvaros, bet vēlas,lai Saeima pasaka priekšā,kas darāms. Vispār mani pārsteidz,ka tik daudzi prokurori nezin,kas tieši neapmierina viņu darbā. Viņi mucā dzīvo?Un šie visi laikam arī baidās no ietekmēšanas. Kaut kas traks,tik daudz bailīgu amatpersonu!
nu ko
n
Skatos,ka diena.lv pārvēršas par delfiem kvadrātā. Prastums un slimīga pašapliecināšanās komentāros te kļūst par normu. Žēl,jo nav jau tik daudz to korekto vietu kur sakarīgi cilvēki kaut ko pakomentē.
Pipo
P
Kredīti jāatdod, naudiņa jāpelna, ,,miera mika,, ģenerālis jābalsta, grūti laiki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas