Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

FOTO: Sieviete apkrāpj Jūrmalas dārgās viesnīcas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
M
M
D;d;d
kaimiņiene
k
Gribētu gan redzēt to tiesas teātri, kādu skādi ir šī Kitija (kurai nebija ne naudas, ne dzīvesvietas, jo bija bomzene un gribēja bērnu pabarot) ir Latvijas valstij nesusi! Ceru ka tiesnesis piespriedīs mūža ieslodzījumu par tādu nekaunību! Nabaga viesnīcas! Varēja vēl pāris tūkstošus pieskaitīt, lai izklausītos pēc lielākas krāpnieces!!! Mūsu godīgai tiesai te būs darbiņš!
Bille
B
Nu ja, ka kopta. Kamēr tu, vientiese, savu latu pelnīji, šī pa Jūrmalas SPA kopās :)) Skaisti dzīvot neaizliegsi!
Ieva
I
Vientieši? Vai Jūs arī nedotu latu kopta izskata sievietei ar bērnu, kas deviņos vakarā, ziemā citai sievietei ar bērnu palūdz naudu, lai tiktu uz Jūrmalu, jo kredītkarti norijis bankomāts, Grbētos saprast, vai šim cilvēkam tiešām ir tik liels izmisums, jeb vairāk mentāla rakstura problēmas. Uzmest dārgas Jūrnalas viesnīcas un ņemt no tiem, kam pašiem neiet viegli - tas nav viens un tas pats
agunde
a
Jāāāā.Man gan paprasīja tik vilciena biļeti uz Rīgu.Bet vispār, sieviete izskatījās gudra un pietiekoši varoša kaut ko darīt.Stāvoklī ,ka būtu gan nemanīju.Žēl bērna,kurš tiek maldināts.Vai nosodu- nē, bet neatbalstu šādas rīcības.
oho
o
Shii sieviete savulaik bija grindeks kancelejas vadiitaja, shiet arii parex vinja bija stradaajusi. Skaisti prot runaat, taadeelj arii vientieshi uzkjeraas.
lobs gosts
l
lai kā tur , bet kaut ka man arī nav liela nosodījuma šai sievietei. Varbūt mēs visi gribam atkal sociālismu? iespējams, jo tas kapitalisms ir tik nežēlīga iekārta.
Inese
I
Tauta, kas notiek? Aizstāvam krāpnieci?!Cik zemu var nolaist morāles latiņu? Bērna tēvs ir nelietis, neapstrīdami, bet vai tāpēc mātei ir tiesības krāpt citus cilvēkus? Ja apkrāpto vietā būtu jūs? Arī tad vērtētu atzinīgi? Un kāds izaugs zēns? Nesamaksāt, otram atņemt (ak, palūgt?) - tā ir norma?! Zinu daudzas jaunas mātes, kas vienas pašas cīnās par savu un bērnu idzīvošanu, bet tāpēc nekrāpj citus, neubago, bet pieņem jebkuru darbiņu. M.Solimai nav jāizguldina slaisti!
stulbums
s
Kaut kāds stulbums.Kāpēc jādzīvo dārgās viesnīcās un jāuzkrāj tik milzīgi parādi, ja var atrast lētu mitekli?
smieklam
s
tā taču es...
TanteSidra
T
shoreiz labi pateici: ...katrs cinas ar kapitalismu ka mak. Gutenbergs pashlaik stav patukshs.
juko
j
Vai pustukšās viesnīcas nevarētu grūtdienei ar bērnu šo pakalpojumu nosponsorēt. Un tagadit īpaši. Tāpat Vaivari arī tagad noteikti pustukši.
didis
d
f
didis
d
mmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnmnmnmnmnmnmn mnmnmnmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnmmmmmmmmmmnmnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Человек
Ч
Заслуженно популярный американский писатель Чак Паланик (Palahniuk, то есть парень со славянскими корнями!) наиболее известен романом "Бойцовский клуб" /Fighting club, но он также написал роман "Удушье"/Choke, где мать главного героя - как раз такая женщина! Так что я бы ее не осуждал. Каждый борется с проклятым капитализмом, как может.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas