Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

FOTO: Šķēle saka jā. Gatavs vadīt gan partiju, gan valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
XXX
X
sazverestibas teorija 08:08 oho tad iznak ka Putinam ir jau tris lojalas partijas Latvija.. trukst tikai lojals premjers-Skele. ta jau var nobalsot par Latvijas pievienosanu Krievijai cik ta darba.. =============== Tik precīzi kā kulaks uz acs!
sazverestibas teorija
s
Vispar interesanti sanak, ja mes zinam ka Usakovs ar visu brandzu ir Kremla cilveki, ja mes zinam ka Sleseram nekas nav svets galvenais labi nopelnit ja Kremlis maksas tad ari Kremlim stradas, ja mes zinam ka Kalvitis nesen tika izsaukts uz Kremli pie Putina... oho tad iznak ka Putinam ir jau tris lojalas partijas Latvija.. trukst tikai lojals premjers-Skele. ta jau var nobalsot par Latvijas pievienosanu Krievijai cik ta darba..
UPS
U
ARPRATS!!!
Lapsa
L
Viens liels mesls...
psiho
p
A. Š. ir vai nu pavisam sajucis prātā ( nespēj pārvarēt savu varasmāniju un kleptomāniju), vai, dzīvodams mākoņos, nav spējis nolaisties līdz vienkāršās tautas veselīgajam saprātam, kas jau ilgi atpakaļ ir noformulējis viedokli par šo zaglīgo tipiņu, kam vara un sava materiālā labklājība vienmēr ir bijuši divi nešķirami jēdzieni. Pie tam bezsmadzeņu TP savam biedram nepalīdz atjēgties un nākt pie veselā saprāta, bet grūž šo nelaimīgo Tvaika ielas potenciālo pacientu vēl dziļāk vājprāta bezdibenī. Varmākas! Vediet tak A. Š. pie psihiatra! Kamēr ir cerība izārstēties.
Skele
S
Es esmu atgriezies lai pelnitu! -A.S.
Emuels
E
Kad sie banditi tiks tiesati un likvideti Latvija?
nu nē
n
Ej tak tu d......t, patika viens komentārs " Tas pats, kas narkomāns par aptiekas vadītāju", viņam tak ir kleptomānija
Vērotāja
V
Lasot komentārus,esmu sapratusi,ka ļoti lielā sabiedrības daļā vārds -godīgums- neko nenozīmē.Galvenais,ka ir "labs" saimnieks.Tāds saulainais tēls ir izveidots A.Lembergs Ventspils sakarā,A.Šlesers Rīgas sakarā un nu A Šķēle visas Latvijas sakarā.Skumji!Varu parakstīties zem katra vārda,ko vakar "Krustpunktā" teica V.Matīsa.Jāmainās visai sabiedrībai.Mūs ļoti ir samaitājusi dzīve padomju laikā.Tad augšas varēja zagt uz nebēdu,bet kaut ko atmeta arī mazajam cilvēkam Tā mēs pieradām pie tā,ka ieviesām to kā normu savā apziņā.Lielākā daļa vēlētāju taču ir padomju laikos augušie.Jaunatne pārsvarā ir apolitiska.Vēlreiz-ļoti skumji!
Peimanis, Liscovs u.c.
P
Mēs zinām patiesību.
Tā nu tas ir...
T
Beidzot tas ir noticis!.Andris atgriežas,tā īsti nemaz neaizgājis.Fani gavilē,mesija nāk! Uz TP pārējo biedru fona tā varētu būt. Fani kas vada dažas pašvaldības jau priecājas, Andris strēba ar lielo karoti bet savējiem pašvaldībās arī iedeva pa karotītei.Izskatās Andris arī tagat gatavojas tādai rīcībai jo šī valdība esot jāatbalsta lai tā noslēdz vienošanos ar starptautiskajiem aizdevējiem,kad tas būs izdarīts tad viņš ir gatavs pārņemt valdību un atkal sākt pārdali.Kautkā līdzšim tā ir sanācis ka pēc katras premjerēšanas lielākais ieguvējs ir pats mesija un viņa bizness bet Latvijas valsts novesta līdz bankrotam arī tagat gatavība devalvēt latutautas lielākajai daļai sagādās "lielas ziepes",izņemot pāšu Andri un vēl nelielu ļaužu pulciņu.
lno
l
Ja, tavs laiks ir pienācis, bet tikai šajā portālā. No susuriem bēgs ka no seskiem:)
zigis
z
NEKAD!!!TP doma,ka nu jau Skele svilpos ,un parejie dancos,nebus garas diskusijas,kuras tagad ar grutibam nakas cinities pret PRORESIVA nodokla ieviesanu un NIN tikai bagatajiem ar progresivu likmi.Jacer,ka tomer tauta nav tik daudz mulku,ka tas bija ieprieksejas velesanas un otreiz uz ta pasa grabekla neuzkaps.
Ars
A
Es arī esmu gatavs vadīt, nu un!?
vierry
v
Kauns Latvijai!!!:( Destruktīva partija, kura vienmēr domājusi par savām interesēm. Tas tikai parāda to, cik cilvēku un valsts intereses ir niecīgas. Cilvēki nesaprot. ka tas tiek darīts, lai tikai atkal būtu pie varas un izglābtos nākošajās vēlēšanās!!! Tā ir bankrotējusi partija, paskataties uz tiem cilvēkiem, viņu acīs- viņi nesaprot, kas notiek valstī, kā jūtās cilvēki un kas jādara!!!:((

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

"Es viņu redzētu kā ministru prezidentu nākotnē."

Vineta Muižniece

"Savā laikā es atnācu uz Tautas partiju pateicoties Andri Šķēlem un Gundaram Bērziņam. Un es joprojām uzskatu, ka tie ir lieli politiķi un lielas personības politikā. Andra atgriešanās ir ļoti nozīmīga Latvijas valstij."

Aigars Kalvītis

"Nekad nebūšu pārliecināta, ka tas, ko viņš dara, būs vienīgi Latvijas tautas interesēs. Vēsture ir bijusi tāda, kas ir liecinājusi pretējo. Šobrīd valsts to nevar atļauties, jo mēs zinām, kur mēs šobrīd esam."

Vaira Paegle

Lasiet vairāk TP valde Šķēlem piedāvās atkal vadīt partiju

VĒRTĒ EKSPERTI:

"Šķēles atgriešanās varētu būt signāls vēlētājiem, kas gaida "kungu", kas visu atrisinās."

Juris Rozenvalds

"Patlaban politisko spēku samērs ir citāds nekā Šķēles "ziedu laikos" un bijušajam priekšsēdētājam tagad nāksies darboties kardināli atšķirīgā sociālajā, politiskajā, ekonomiskā un finansiālajā vidē."

Andris Runcis

Lasiet vairāk aģentūras LETA aptaujāto politologu viedokļus


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas