Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

FOTO: Tiesa par cilvēka sabraukšanu ar zirga pajūgu filmēšanas laikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rafs
r
Ne tikai puisis būtu jātiesā, bet filmēšanas organizātori, kuriem ir jāuzņemjas atbildība, par filmēšanas laukuma norobežošanu un drošību. Un cietumā būtu jāliek ne tikai kučieris, bet arī filmēšanas direktors!
AK
A
"un par šādu 'nodarījumu' cilvēku pirms tiesas tur gadu cietumā???" Tāpēc, ka ir nogalināts cilvēks. Un pat ja nogalināts aiz nejaušības, ir jābūt tiesai, kas tad arī izlems, kādu soda mēru piemērot. Īpaši ieteicama procedūra banānrepublikā, kas ir pasaules vadošajā desmitniekā slepkavībās un kur tāpat kā Rio cilvēka nāvi jau viens otrs sāk saukt par "nodarījumu pēdiņās".
Ilmārs
I
Laikam jau pareizi ir, kā TV sacīja vienā raidījumā, ka visa tiesvedība pie mums ir par labu apsūdzētajam, nevis cietušajam, lai advokāti varētu dzīvot zaļi.
zvirbulēns
z
Jā, bargi mums tie likumi. Nīče arī pakļuva zem zirga, taču neviens netika tiesāt.
zaglers
z
Tas urla ir jānotiesā par to vien ka nenoņem cepuri tiesas zālē !
,,,
,
man šī jaunā cilvēka ir žēl...
cc
c
Juusupraat, tas nevareetu tikt saukts par nodariijumu (bez peedinjaam?). Interesanti. Latvieshu speelfilma (kaarteejais shedevrs) un veel nogalinaats cilveeks kaut kaadaa stulbaa filmeeshanaa.
lala
l
bla.... un par šādu 'nodarījumu' cilvēku pirms tiesas tur gadu cietumā??? kāpēc???
khm
k
Latvijā vienmēr nobrīnos par cilvēku pārgalvību. Ar mašīnām drāžas garām riteņbraucējiem, gajējiem tik tuvu, kad mainās mašīnas, ar tādiem ātrumiem, apdzen līkumos un pēdējos brīžos, kad pretimbraucējam pēdējā brīdī jamet pa bremzēm vai jācērt uz apmales, vienvārdsakot, braukšanas kultūra ir loti atšķirīga. Lai arī saprotu, ka sis ir nelaimes gadījums, jo speciāli jau virsū nebrauca, esmu pārliecināts, ka kučieris varēja piesargāties, uzsaukt cilvēkam; pagaidīt, kad cilvēks paiet nost no takas utt., nevis latviskā stilā nepiesargāties un cerēt uz to labāko.
nobody
n
ar to es gribēju pateikt, ka ja kučieri aizstāvētu, piemēram, Grūtups, tad uztaisītu vēl pašu pa cietušo. Tā tu mums šeit ir? PAGAIDĀM.
nobody
n
es arī nesaprotu kāpēc līdz tiesai šāds cilvēks ir jāliek cietumā??? Vai tas bija apzināti, alhokola reibumā? Protams, tiesāt vajag. Latvijā tiesu sistēma ir visai dīvaina, jaunieši alhokola reibumā pārsniedz pieļauto ātrumu un vienkārši izsmērē jaunu meiteni - velosipēdisti, bet viņus palaiž brīvībā, cits narkotiku reibumā noslauka puspieturu izkropļojot un nogalinot daudzus cilvēkus, bet viņam iedod 5-8 gadus???
Kiki
K
KĀPĒC ŠIS CILVĒKS TIEK TURĒTS CIETUMĀ??? MURGS!
ruta
r
nabaga kučieris...
kučiers
k
vai zirgam izpuuteejs bija kaartiibaa , un kaa ar civiltiesisko ? .... visam satiksmee jaabuut kaa naakas, arii stopsignaalam un atpakaļgaitas apgaismojumam !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas