Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

FOTO: Tiesībsargs varētu pārbaudīt, vai paralimpiešus nediskriminē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
x
x
pirmkaart, paralimpiskaas speeles nav oficiaalo speelju sastaavdalja otrkaart, tavu izpratni par shiim speeleem paraada, ka tu nemaaki uzraxtiit nosaukumu - nevis paraolimpiskaas, bet paralimpiskaas speeles treshkaart, tev nav ne mazaakaas nojausmas, cik laika sportojot bija jaapavada apinim, shtrombergam, shcherbatiham un citiem un tam, iisteniibaa, nav nekaadas noziimes kaapeec cilveektiesiibu experti-kvaukshkji apspriezh sporta jautaajumus. ja gribat paliidzeet invaliidiem - ciiniities par uzbrauktuveem maajaas un uz ielaam, pret lopisko auto parkoshanu vinju staavvietaas utt.
Par spēlēm
P
Pirmkārt, paraolimpiskās spēles ir oficiālo spēļu sastāvdaļa. otrkārt, apinim, lai tiktu pie savas medaļas (un metiens, starp citu, laboja gan valsts, gan pasaules, gan Āzijas, gan paraolimpisko spēļu pasaules rekdordu) bijā jāpārvar ļoti daudz vairāk kā, nekā štrombergam ar viņa divriteni. nepārprotiet -- neskaužu, bet, ja vienam, tad otram arī. Tas ir tikai godīgi, un patlaban situācija ir cūcība.
hihi
h
tātad jautājums par to, ka tiesībsargs skata visai sabiedrībai svarīgas lietas, ieskaitot par mācību grāmatam, ir pliks PR?! un lai kliedzēji nečīkst, ka tiesībsargam nav sankciju pilnvaras, normālā demokrātiskā valstī valdība un parlaments respektē ombuda rekomendācijas, kas citur ir ar tādu pašu "bezsankciju" spēku. tikai mums te banānijā cilvēktiesību jautājumi ir brīžiem zem katras kritikas. un to nosaka arī sabiedrības attieksme. diemžēl.
Lēna
L
No kurienes radies nosaukums - paralimpiskās spēles? Apskaidrojiet, lūdzu.
who cares
w
Īsti nav skaidrs, kā vispār kādam ir ienācies prātā šiem maksāt mazāk.
GG
G
Un arī tiem, kuri izcīnīja iespēju piedalīties spēlēs!
GG
G
Ir skaidrs, ka daudz cilvēku nemaz nezina, kas paraolimpiāde ir un kāpēc tā ir tieši saistīta ar olimpiskām spēlēm un vienmēr tiek rīkoto pēc tām ar savstarpēju vienošanas ar Olimpisko komiteju. Varbūt, ka ir laiks kaut ko iemācīties un palasīt par to: <a h Cepuri nost Latvijas paraolimpiešiem, kuri izcīnīja medaļas!
x
x
tas bija taads kaa neizdevies joks, ja? nevajag taa satraukties un vairaak sportot, sportot!
zvirbulēns
z
Tiesībsargs taisa PīAr, un tas ir slikti :((( P.S. Sportisti invalīdi - malači.
meitene
m
salīdzinājums ar purvīti pilnīgi nevietā. tad jau sanāk šitā. māksliniekiem valsts nepiķo simtus tūkstošu uz personīgajiem kontiem par sniegumu/izstādēm ārzemēs. īpaši jau nu latvija, kurai kultūra vispār pie kājas. labi ja viņi dabū ceļa izdevumus un ikdienas tēriņiem. mākslu pērk bagāti indivīdi, kas arī uztur māksliniekus. sportisti tāpat kā makslinieki dara to, kas pašiem patīk - lai viņus arī uztur privātpersonas, tā ja?
Ieva
I
Bet par Purvīti un mākslu kā tādu (bija te kāds mākslas kritiķis, kas visai pamatoti iebilda, ka koristi arī būtu ko pelnījuš)- redz, ja kāds gribētu kļūt slavens kā Puurvītis, lai mācās, nekāds kaitējums no tā viņam necelsies, protams, ja nepārspīlēs. Savukārt pat amatieru sports, nemaz nerunājot par profesionālo bez traumām nav iespējams. Turklāt līdz augšai tiek daži, pārējie - piemēram, nesen publicēja pētījumu par vingrotāju (sieviešu veselības stāvokli) - vistipiskākā bija aizkavēta fiziskā attīstība un osteoporoze- tas vēl ilgi pirms klimaksa, pievienojam traumas, dopingu.....
ieva
i
Nu, ja runā par mani, tad es saņemu to, ko esmu nopelnījusi. Un nepiesauc veselības aprūpi, jo, pirmkārt, es neesmu vainīga par to, kāda piedzimu, otrkārt es, atšķirībā no valsts, daru visu, lai vatēriņi būtu pēc iespējas mazāki.
x
x
"Turklāt, kāds labums sabiedrībai no parastajiem sportistiem?" --------- kaads labums sabiedriibai no praata veetras? kaads labums sabierdriibai no vilhema purviisha? kaads labums sabiedriibai no imanta ziedonja? uz mineetajiem chetriem jautaajumiem es varu atbildeet - vinji nes Latvijas vaardu pasaulee, vinji ir muusu varonji un iedvesmo muus fizkultuurai katru dienu, dziedaat dushaa, appuust ar kraasu kaadu tiltu un uzraxtiit dzejoli miiljotajai. bet tagad atbildi - kaads labums sabiedriibai ir no ievas? P.S. paralimpieshiem visu cienju, bet shis priekshlikums ir paarspiileets politkorektums, kas, piemeeram, diskriminee gariigos invaliidus, kuriem ir savas - speciaalaas olimpiskaas speeles. valsts maksaa par savu prestizhu un vaarda neshanu pasaulee, bet diemzheel neviens no tiem, kuri te bljaustaas, ka preemijaam jaabuut vienaadaam, pat nespeetu izskaidrot, ar ko atshkjiras dazhaadas klases viena sporta ietvaros paralimpiskaas speelees. un neviens nezheelojaas, ka paralimpieshus pa tv neraadiija ...
Ieva
I
Runa laikam bija arī par konkurenci uz vienu vietu, taču tur vajag rēķināt proporcijās. Bet, ja par sievietēm, tad jā, zinātnieki, piemēram, papētos sportojošās transpersonas, esot noskaidrojuši, ka estrogēns ir izdzīvošanas hormons, bet cīņasspējas nekādi neveicina.....
@
@
Tik ļoti svarīgais kungs tik ļoti svarīgā amatā atkal darbībā! Caps meklē atkal. :D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas