Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

FOTO: Uz Jelgavas šosejas avarējis baļķvedējs; satiksme daļēji atjaunota

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andrejs
A
Navarka laikam nākusi no Jaunmārupes SIA Marathon...
pliks
p
Ta jau sefini ietaupa,tagad sukas. Negribeja pirkt jaunas riepas,tagad nav autina. Ar ko tagad uz ostu dzis balkus.
no malas
n
Vienigais sakarigais komentars no ''lasitajs J '',parejie tadi gudrishi ka nav ko pasutit.
Stirlitz
S
lasitajs J +++ par P.S. 22.00 notiek avārija, satiksme šajā laikā vēl gana intensīva. ap 22.05 noteikti jau kāds izsauc CP. Līdz tai vietai atbraukt no Rīgas centra ar bākuguņiem ~ 20. min. Pieņemsin , ka vēl 10 min. vajag, lai apēstu līdz galam pončiku un kafiju izdzertu. 22.30 CP ir uz vietas un novērtē situāciju. Sazinās ar ceļu dienestiem, baļķvedēja īpašniekiem, kas un noorganizē Iekrāvēju un citu baļķvedēju, kā arī traktoru, lai avarējušo auto novilktu malā. IMHO stundas laikā pat igauņi to samenedžētu. Pieņemsim, ka vēl 2 h vajag, lai visu tehniku un cilvēkus nogādātu notikuma vietā. Un vēl 3,5 h lai visu savāktu. Finālā sanāk, ka 05.00 ceļam vajadzētu būt brīvam. Kur ir problēma??? Ja Dienā būtu žurnālisti palikuši, tad varētu Latvijas Valsts Ceļiem, Ceļu Policijai, un avarējušā auto īpašniekam uzdot jautājumu - kāda x pēc iepriekš uskaitītās organizācijas nodarbojas ar onānismu , tā vietā lai darītu savu darbu???
lasitajs J
l
Bet tā riepa tiešām navarka!!!!!!!!!!???? Nu gan ietaupīja???
lasitajs J
l
Nu gan visi baigie pārvadājumu specuki. Varbūt vispār smagajiem vajag aizliegt braukt!!? Riepas ik pa brīdim plīsa un plīsīs. Tam var būt daudz un dažādi iemesli. Gan vieglajiem, gan smagajiem. Diemžēl. Tā ir bijis un būs. Arī profesors Gundars Liberts no RTU Automobīļu katedras 100% nespētu tādu iespēju ne paredzēt, ne novērst. Bez tam priekšā parasti liek labas riepas, neviens sev nav ienaidnieks, no navarkas parasti nē, arī konkrētajā gadījumā pēc foto spriežot. Pārkraur priekšējās riepas praktiski nevar, tāda tiem autiņiem konstrukcija. Arī Šūmahers tādā situācijā būtu bezspēcīgs, kad PĒKŠŅI NEGAIDĪTI uz līdzena taisna ceļa ripulis izšauj. Neviens nekad nebrauc abām rokām stūrē iekrampējies, arī fiziski praktiski tas nav iespējams. Gadījums. P.S.Bet tas, ka DIVPADSMIT STUNDAS ir nostopēta viena no galvenajām valsts maģistrālēm ir NOOONSENS. TAS IR IESPĒJAMS TIKAI BANĀNU REPUBLIKĀ LATVIJĀ. Vēl jo vairāk pa pretējās kustības joslu varēja organizēt kustību abos virzienos. TIKAI KĀDAM TAS BIJA JĀDARA. Kam??! Zaļajiem vīriņiem pienākums laikam tikai krūmos ar radariem sēdēt??! Labi tiem, kam tur tobrīd nebija jābrauc. Nepskaužama situācija smagajiem, kam pa nez kādiem apvedceļiem caur IECAVU vai BAUSKU jāapbrauc BARDAKS.
inga
i
kas tur pa jauno aswaltu...sen jau wecs...ja pasam taa buutu tad tu zinaatu kaa tas ir...es tur biju 2 min peec awaarijas un loti labi zinu kaa cilweeki jutaas!
jimmy
j
nekas nebuutu!!! buutu par kaadu lohu mazaak! :D
ihaha
i
Kaads buutu iznaakums, ja tajaa briidii, kad mashiina gaazaas, blakus zem saana buutu bijis kaads no pashvaldiibas vai valdiibas autinhiem?
santa
s
piekrītu riepai!
riepa
r
kā īsti ir ar to smago baļķvedēju uzraudzību ? kas kontrolē viņu smagumu, svara pārsniegšanu, tehnisko stāvokli, riepas? nav cilvēku? a apdraudēt apkārtējos var?
Deksters
D
Tikai pie mums var būt, ka avārija 22.00 iepriekšējā vakarā, bet satiksme vēl bloķēta nākošās dienas 9.00 :))
juris
j
cūka jauno asfaltu saplēsa :D
vaaks
v
To nu gan var nosaukt par drošu riepu baļķvedējam.
Wala
W
Vispār mazliet izbŗīna ka vienas plīsušas riepas dēļ kravinieku nomet uz sāna ?!?!? Bet nelaime šķiet ir tajā ka vismaz tā viena tukšā riepa ir renovēta - iespējams neatbilstošā kvalitātē !!! Nu un avārijas seku likvidēšana - zem katras kritikas !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

ZIŅO MUMS!

Lūdzam aculieciniekus sūtīt foto no notikuma vietas uz [email protected]!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas