Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

FOTO: Vienotības biroja logi naktī aplieti ar sarkanu krāsu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ha-ha ha
h
Nu - zem "noteikti" parakstīties nav kaut kā korekti, bet nu tas, ka NOTEIKTI TĀ IZSKATĀS - tas gan - un vēl tā sarkanā krāsa - kā paraksts no sarkanajiem - apvienoto vienības imidžmeikaru intelektu atsit stipri vien :)
ha-ha ha
h
- nākošais gājiens būs kā dubolbobeļam - kāut kas stingri draudēs, un čļenu spece ar apsardzē staigās. Un visas zoņķiku tantes dēļ šitā trīcēdamas un sajūsminātas staigās līdz pat vēlēšanam.
ha-ha ha
h
Izskatās pēc viegli nomazgājamas :))) - ko gan tas varētu nozīmēt ?
peksis
p
Noteikti paši arī apmētājuši - lai pievērstu sev uzmanību!
t
Vai tad tur videonovērošanas KAMERU nav? Vai ministrei Lindai Mūrniecei neienāca prātā, lai tās būtu? Vai tikai 16.martā policija aktīva večukus dzenāt pie Brīvības pieminekļa?
vai vai
v
„Vienota Latvija” līderis Eduards Svatkovs un rokaspuiši sāk realizēt Urbanoviča solīto Biškekas variantu!
Šampēteris
Š
Laiks un nauda, ko SC tērējis savai "aptaujai" un līdera dumjajam Latvijas sabiedrības salīdzinājumam ar Biškeku, tērēti efektīvi, tāpēc "Mēs nekad netērētu naudu krāsai un vēl jovairāk laiku, lai šo krāsu aizgādātu līdz 'Vienotības' biroja skatlogiem" - var droši ARGUMENTĒT Eduards Svatkovs.
trulie
t
Ja jau EdvardsSvatkovs apm'et'aja ar apaviem Latvijas Valsts vald'ibas vad'it'aja portretu ar apaviem tad vi'n's turpin'aja saimnieku samaks'ato naidu izpaust,aplaistot un postot V.Dombrovska partijas Vienot'iba biroja 'arejo dizainu.Mums kauns visiem r'idziniekiem un post'it'aju v'ard'a l'udzu Vienot'ibai piedo'sanu.
Buba
B
Un vai pēc vēlēšanām Dombrovska portreta vietā būs anonīms " ганс " ? Vai našistu vakardienas ņirgāšanos Vērmanes dārzā tagad sauc tikai par "piketu".?
pakausis
p
nuuuu jaa.. arguments labs.. kraasa naudu maksaa, da i visa taa stiepshana.. neee..tas tak prasa fizisku piepuuli.. juus ko ljaudis.. mees jau kaartiigu darbu biistamies, taapeec ar lienam politikaa :DDD jefinji iocik :D
Jencis un Āvuls
J
Tev eiropiska domāšana. Krieviem ir pavisam cita, neizprorama eiropejiešiem domāšana un darīšana. Ja proti krieviski, iesaku newsru.com
vai
v
vai, vai - nabaga "Vienaldzība", viņi tak visu tikai tautai, tikai tautai :))))))
be real
b
Vienīgais, kurš no šā notikuma ir ieguvis ir pati "Vienotība", vislielākais zaudētājs - "Saskaņa", "Vienotības" lielākais konkurents. Citus ieguvējus, neredzu!!! Izdariet secinājumus paši!!! V
Mantrausis
M
Neredzu nekā slikta, ja cilvēki pauž savus uzskatus, metot ar kurpi portretam nevis pašam Premjeram....
Jencis un Āvuls
J
Izskatās šajā notikumā ka krāsa nāk no SC, bet komenti no Labās Latvijas. Šodien Latvijas radio teica, ka nebūšot grūti visus trīs komentētājus ar maināmajiem nikiem izvilkt dienasgaismā. Gaidīsim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas