Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

FOTO: Vienotības skrējienā piedalās vairāk cilvēku nekā reģistrējušies

Baltijas vienotības skrējienā Sirdspuksti Baltijai maršrutā Tallina-Rīga piedalās aptuveni trīs līdz četras reizes vairāk cilvēku nekā iepriekš bija reģistrējušies, aģentūru _LETA _informēja skrējiena rīkotāji.

Skrējiens Sirdspuksti Baltijai Siguldu sasniedza iepriekš norādītajā laikā — pulksten 15.20, kur tā dalībniekus sagaidīja Siguldas pagasta pūtēju orķestris, kā arī citi novada pašdarbības kolektīvi, kuri skrējējus sveica uz visiem krustojumiem. Sagaidītāju un pavadītāju vidū bija daudzi vietējie iedzīvotāji ar ziediem, kā arī skrējēju radinieki. Bija atnākuši arī daudzi vecāka gadagājuma cilvēki, kuriem Baltijas ceļš joprojām ir atmiņā kā īpašs notikums.

Sirdspukstu organizatoru sniegtā informācija liecina, ka Siguldā skrējienā piedalījušies ap 1000 dalībnieku. Tas esot piecas, sešas reizes vairāk, nekā iepriekš bija pieteikušies. Skrējiena dalībnieku vidū bija daudzas ģimenes ar bērniem, un arī ar bērnu ratiņiem.

Kā informēja rīkotāju pārstāve Anda Vaiče, jo vairāk skrējiens tuvojas Rīgai, jo vairāk cilvēku tam pievienojas. Skrējienā piedalās un to vēro arī vairāki tautastērpos ģērbušies cilvēki.

Tie, kuri paši nepiedalās, atbalsta skrējējus, gan ar īpašiem plakātiem ceļa malās, gan dod padzerties ūdeni, lai veldzētu slāpes un uzmundrinātu dalībniekus.

Patlaban skrējiens jau šķērsojis Siguldu un pa Vidzemes šoseju tuvojas Rīgai. Savukārt maršrutā Viļņa-Rīga skrējiens dodas Iecavas virzienā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas