Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

FOTO: Zatlera pirmā darba vizītes diena Ķīnā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
čiņ čong
č
Kurā valodā viīni runāja?
NAV VIENALGA
N
ATCEROS! bet ko gan vinjsh saprot...
Milda no Kārzdabas
M
Mi za jeģinij Kitaj.
Frīda
F
Sasapņojies? Tad kāda jēga būtu viņam vispār tur braukt, ja grib samaitāt attiecības pilnīgi un galīgi, cenzdamies ķīniešu komunistiem uzspiest savu "Eiropas demokrātiju"? Un tie, kas te par Tibetu runā, atcerieties, ka Zatlers jau savā pašā pirmajā preses konferencē, stājoties amatā, pateica: "Mi za odnoi Kitaj!"
Milda no Kārzdabas
M
Zatlera kungs, ceru, ka Jūs, tāpat kā citi Rietumu demokrātiju līderi, apvaicāsities par to, kad Ķīna atbrīvos nupat Nobela miera prēmiju ieguvušo Liu Xiaobo? Ja ne, tad izskatās, ka Jūs nepārstāvat valsti un savu tautu, kas bijusi 50 gadus komunistu okupēta, bet gan šejienes naudas maku intereses!
osama
o
Zatlera kungs, ceru, ka Jūs, tāpat kā citi rietumu demokrātiju līderi, apvaicāsities par to, kad Ķīna atbrīvos Liu Xiaobo? Ja ne, tad izskatās, ka Jūs nepārstāvat valsti, kas bijusi 50 gadus komunistu okupētā, bet gan šejienes naudas maku intereses!
NAV VIENALGA
N
diez, uz tibetu arii aizshaus?! kaa nekaa gariigaakaa vieta uz shiis planeetas! ko vispaar zatlers domaa par vardarbiigo tibetas regjiona okupaaciju! aaaa... aizmirsu - par to nevar runaat, jo tad nekaads tranziits caur LV nebuus! :D tad mums, latvieshiem, nav tiesiibu bljaut par savu okupaaciju, ja uz citu nelaimeem vienmeer "pieveram acis"! tie zelta daalderi.. tie valda pasauli....
tantuks
t
Brinums,nav visa familija.
Lavīze
L
jĀ, brīnums, kur ta bez Lilitas? Bet ko tā Koķe visur valkājas līdzi? Gan uz Olimpiādēm, gan vizītēs, kur ar viņas izglītības lietām maz sakara? Kāpēc viņai šī privilēģija uz bezmaksas ekskursijām uz nodokļu maksātāju rēķina?
Lilita pazudusi!
L
Un kur tad Lilita? Vai tad jau pa bodēm?
Bruno
B
Pēctam ķīnieši zvana Šleseram un atskaitaas (tas ir informē) :D
zuzis
z
politiskais tūrisms. neredzu jēgu no bičevska, rektoriem utt. Pievienotā vērtība, atpūta eksotiskā valstī, fotogrāfijas un dāvanas par piemiņu, bet valstij tūkstoši lieki izdotas naudas
alberts
a
Ar nepacietibu gaidu ķīniesu kvartālu Rīgā!Vismaz atšķaidīs šo krivu koloniju.
Metallarbeitergewerkschaftler
M
1. Kāds ir Si Dziņpina (Xi Jinping 習近平) viedoklis par "Visu Ljai" ieeju valdībā un rusistu-putleriešu nelaišanu tajā? 2. Vai Valdis lūgs mīkstināt cietuma termiņu Nobela laureātam Liu Sjaobo (Liu Xiaobo 劉 曉 波)?
Roze
R
Tas labi, ka Lillis mājās palicis. Krīzes laikā ir jābūt tieši tā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas