Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

FOTO: Zatlers aicina “restartēt” Baltijas vienotību un aicina lietuviešus uz Latviju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
puķe
p
aizej 16.martā ar puķi pie BRĪVĪBAS PIEMINEKLI- tas Tev, Aspazij, piemiņai, un Jums vīri arī .......
Lāčplēš
L
Ko jūs varat cepties,ka Zatlers brauc uz 9.maija svinībām Maskavā?Redz leiši vai igauņi uzaicina, tad ir viss kārtībā, bet ja kaimiņš russenis uzaicina personīgi pie sevis ciemos, tad jums redz slikti.Prezidents ir pietiekami godīgs cilvēks starp politiskajiem plēsoņiem un izrada pieklajīgu cieņu pret kaimiņiem.Jebkurā gadījumā kādai no tā laika impērījām vajadzēja uzvarēt karā , ja arī Zatlers noliek ziedu kritušajiem karavīriem, tad viņu dvēseles neapvainosies, kaut arī lielākā daļa latviešu cīnījās pret padomījas varu.Paldies Dievam dzīvi esam un šodien ir citas problēmas, kas mūs sagaida rītdien mēs nezinām,tāpēc lūdziet Dievu par Zatleru.Aizejiet 16.martā nolieciet ziedus pie Brīvības pieminekļa un paši pacenšaties atbalstīt ikdienas sīkumos latvieti savu tautieti, lai būtu saliedēti,kā ciešā dūrē.Ne jūs esat runājuši ar Putinu, ne jūs zinat kādi viņiem plāni, tikai samazgas liet varat.Aiz viņiem ir vel lērums visādu morkšķu un pasaules vareno no kuriem jums visiem jau sen būtu pilnas bikses gudrie runātāji.
Lāčplēš
L
Drīz Zatlers varēs brīvi sarunāties lietuviski un parada labu piemēru latviešiem,ka vajag mācīties leišu valodu, kāpēc latviets mācās russiski, bet ne lietuviski?Russeņu valoda ir veidojusies no baltu tautas valodu vārdiem un mums ir jāzin savu brāļu valoda labāk,kā to zin citi, lai varētu saprasties savā starpā, ja iesāktos kāda šmuce vienalga no kuras puses nākdama.
Aeroplaans
A
Lietuva, Latvija, Ligaunija... Baltijas Antante
Ņuks
Ņ
Latvijas prezidents Valdis Zatlers šodien uzturas Lietuvā, kur tiek atzīmēta Lietuvas neatkarības atjaunošanas 20.gadadiena. Savā uzrunā viņš runāja par vienotību, kāda bija Baltijas valstīm pirms 20 gadiem, un, runājot datorlietotāju terminoloģijā, pauda, ka tā šodien būtu “jārestartē”. V.Zatlers arī aicināja lietuviešus uz Latviju, kad viņiem ir grūti un nolaižas rokas. Latvijā viņi dzirdēšot “cik varena valsts ir Lietuva, cik gudri un drosmīgi ir lietuvieši un cik labi jums tur, Lietuvā, iet”. Kā portālu Diena.lv informēja prezidenta kancelejā, V.Zatlers visu apsveikuma uzrunu teica LIETUVIEŠU valodā. Prezidentam lietuviešu valodā bija palīdzējis Romualds Ražuks. -------------------------------------------------- -------------------- Visu CIEŅU Latvijas prezidentam, ka LIETUVAS 20.jubilejā uzrunu viņš teica LIETUVIEŠU valodā!
borcinsh
b
...kaa vaar "restartee", kad, no Baltijas Valstim, zatlers - vieniigais kursh brauks 9.05. uz maskavu ? ....nu, varbut, Lilita ari.....
Hik
H
Viņam pilnīgi taisnība, jo domā sevi, uzrunādams daudzskaitlī, kā īstens valdnieks. Viņš pat ģimeni nedomā, jo tā , kas tagad, tad vēl nemaz nebija. Bet atsevišķi , jā katrs, kas ir viņam tuvu, pat nesapņoja.
Hik
H
Laikam tā īsti nezin ko nozīmē "restartēt ".
fakti
f
PĒC TAM, KAD LATVIJA REPRESĒJA 200 000 DENACIONALIZĒTO, ĻURINĀŠANA PAR BALTIJU VAIRS NEIESPAIDO. ATDODIET ATŅEMTOS DZĪVOKĻUS VAI NAUDU PAR TIEM!
V
V
Šlesers aicina krievus, Zatlers - lietuviešus. Vai tā mums kāda jauna politmode?
Bo
B
Ak tāpēc viņš brauc slavēt Staļinu 9. maijā kopā ar čekistiem - lai stiprinātu Baltijas valstu vienotību. Nez ko viņš darīja būdams ārsts - varbūt lika žnaugu uz kakla, lai apstādinātu asins tecēšanu no deguna?
dārgā
d
skaista runa
He he...
H
Šodien mēs esam sasnieguši daudzreiz vairāk, nekā varējām sapņot tālajā 90.gadā. _________________ Pareizi! VOLDIŅŠ dzīvo komuņizmā, bet tautai drīz pat pastalu nebūs... Labs sapņojums....
Oskars
O
Čalis pārdzēries Latvijas iedzīvotāji ir BADĀ

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas