Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

FOTO: Zatlers pasniedz akreditācijas vēstules jaunajam vēstniekam Nīderlandē Klišānam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kādreizēja rīdziniece
K
Es arī atbalstu Māri!!! Viens no retajiem patīkamajiem un šarmantajiem ĀM pārstāvjiem...Ar viņu patiesi bija prieks strādāt vienā ministrijā. Nekad nav cēlis degunu gaisā, ko nevar teikt par neskaitāmiem (-ām), kuri vēl arvien tur apgrozās. Mani vissiltākie apsveikumi Mārim Klišānam!
...
.
yo vecīt, neaizmirsti - WEEEEEEEEEEEEEEEEEEED!
butu tikai apsveicami
b
ja beidzot musu vestniecibas ar LV pilsonibu nezka sadabujushajam milzigajam latviski pilnigi nesaprotosham ORDAM sarunatos Eiropas teritorija tikai latviski,nu vai kada no ES valodam(anglu/hol)
Kārlis Streips
K
Ļoti labs vēstnieks. A coming out is a geniuine & beautiful gesture.
Spii
S
Latvijas vēstniecība ir Hāgā.
Bērzkalns
B
Jā, arī man toreizējais vēstnieks Norvēģijas karalistē Klišāna k-gs sniedza padomu un reālu palīdzību. Joprojām pateicos! Varbūt tieši neformālas iejūtības pietrūkst mūsu ierēdņiem citur?
Margarita
M
Ar vēstnieka kungu tikos Norvēģijā un kā vienkārša latviete saņēmu no viņa atbalstu pilnā apmērā! Novēlu veiksmi Klišāna kungam!
psihodramatists
p
Protams! Atraktīviem cilvēkiem - foršas vietas! Nūģis nezinās, ko tur pasākt! Atbrīvotība uzvedībā arī ir resurss...
Geštalterapeite
G
Amsterdama viņam īstā vieta!
kolēģis
k
Klišāns ir tolerants kolēģis daudzu gadu garumā. Ja kādreiz stīvajai Norvēģias latviešu sabiedrībai kaut kas neiepatikās, tas šodien jau sen zaudējis savu nozīmību. Starp citu - pacelt vīna glāzi un nepiespiesti patērzēt - piederas pie diplomātiskās ikdienas. Veiksmi, Klišāna k-gs!
Pl 4 :)
P
Pievienojos mazpuuciitei! Uz priekšu un lai viss izdodas! Tieši tā - šarmants, draudzīgs, gudrs, tikai to labāko varu teikt!
nu nu
n
nu nu... Latvijai laikam vairs nav diplomātu.
Ir OK!
I
Skaists vīrietis!
Inspektors Caps
I
2005.g. LETA's ziņa: Par to, ka Klišāns tiek vainots nepiedienīgā uzvedībā, šodien pēc slēgtās Saeimas Ārlietu komisijas sēdes žurnālistiem paziņoja komisijas priekšsēdētājs Aleksandrs Kiršteins. Viņš žurnālistiem pēc sēdes izdalīja kāda latviešu sabiedrības Norvēģijā pārstāvja vēstuli, kurā aprakstīta Klišāna uzvedība vēstnieka pirmajā publiskajā pasākumā — valsts svētkos 2004. gada 18. novembrī. Vēstulē vēstnieks raksturots kā klauns, viņš šajā pasākumā esot pārmērīgi lietojis alkoholu un nepiedienīgi uzvedies. Tāpat vēstulē stāstīts par problēmām un paviršo attieksmi, ar kādu latviešu sabiedrībai un arī daudziem sadarbības partneriem no Norvēģijas jāsaskaras, kopš Klišāns ieņem vēstnieka amatu.
mazpuuciite
m
Laba vēsts! Šarmants, gudrs, lādzīgs un iznesīgs puisis! Orientācija? - Katra privātā lieta. Nevajag būt aizspriedumainiem skauģiem. Māri, turies, būšu tava līgava 4-ever!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas