Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

FOTO: Zatlers: skola ir valsts nākotnes templis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautājums
j
Ko nozīmē vienalga kādā formā ? Skaistus vārdus jau var sarindot... Skatīt Pietuka Krustiņa vārsmas. Vai tad vārdi nepareizi ? Tikai pielietojums...smieklīgs... Un kā tad tos skolotājus godā ceļ ? Algas samazinot ? No darba atlaižot?
Tez.lv
T
Vai tad skola, vienalga kādā formā, nav templis? Jā , tagad ir ļoti grīti, tāpēc vēl jo vairāk tie, kas spēj bērniem kaut ko iemācīt, ir augsti godā ceļami. Skola ne jau ēka, bet pārnestā nozīmē noteikti ir templis.
jautājums
j
Nu ir jau traki poētiski ! Tikai tāds retorikas stils ir riskants. Viegli pārspīlēt ar patosu.. Bet vai nu nevajadzētu vienkāršākas tās runas ? Vairāk ar realitāti saistītas... Izglītības sistēma patreiz pārdzīvo visai brutālu reformu. Un skolotāju alga nenodrošina dzīvi virs nabadzības līmeņa... Diez vai ir brīdis , kad gaisa pilis celt un nākotnes tempļus piesaukt ... Latvieši kā tauta dzima savās tautskolās, draudzesskolās, pagastskolās. Un tagad mēs slēdzam savas mazās lauku skolas ... Savas nācijas šūpuli... Stružānu pamatskola -169 gadi. 19.gs Zemnieku dibināta saviem bauru-latviešu bērniem Un, ja latvieši sevi apzinājās kā neatkarīgu tautu un spēja realizēt suverēnas valsts ideju, tad par to jāpateicas latviešu Tautskolotāju darbam un nopelnam.
maacitprieks?
m
Un klases prieksaa stav bedigs skolotajs, un domaa kaa aizraut skolenus, ja pasam vairs nav speka, ne prieka to darit..... Un klases prieksaa stav rupju nomakts skolotajs, jo domaa kaa samaksas rekinus, kaa nopirks partiku gimenei...ka samaksas par arstu....
Tezaurs.lv
T
// pārn.; poēt. Ļoti nozīmīga celtne, arī iestāde (parasti kultūrā). ----------------------------------------------- ---------- Skola ir nozīmīga kultūras iestāde.
niks
n
Tas muļķis ar saviem izteicieniem jau ir noriebies. Labāk lai klusē.
ciniķis
c
Arvien vairāk pārliecinos, ka šis cilvēks politikā ir neadekvāts. Labāk Lilita būtu šo aizvilkusi uz kādu tirgu iepirkties, aiztaupītu sabiedrībai dažas labas domu "pērles", kas izspļautas nevietā un nelaikā.
jautājums
j
Un es par ko ? Sakrāla celtne rituāliem ! Kādiem ? Varbūt nevajag tik ļoti pārnesties un poetizēties ? Kā tur Pietuka Krustiņam bija ? Apkamp visu firmamentu, Univerzums
Bezvārdis
B
Cik dzird, tad apmēram 50 nākotnes tempļi ir šogad likvidēti.
Tezaurs.lv
T
templis - 1. Sakrāla celtne reliģiskajiem rituāliem; arī baznīca, mošeja, pagoda, sinagoga u. tml. // pārn.; poēt. Ļoti nozīmīga celtne, arī iestāde (parasti kultūrā). ---------------------------------------------------------- ------------------ Ne tikai reliģijai.
jautājums
j
Templis jeb svētnīca ir celtne, kura paredzēta reliģiskām vai garīgām aktivitātēm, kā, piemēram, lūgšanas vai upurēšana, vai līdzīgas ceremonijas. (Wikipedia) ----------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ---------------------- Un ko tad upurēs ? Skolotājus ? Lai bezdarbnieku pabalsti nav jāmaksā?
Gorodovoice
G
Skolas ēkā viss ir rimies, Saņem pabalstu un tinies!
ziņkārīkais kapauns
z
ja iebrūk templis, interesanti, cik ilgi griesti turas uz zelta teļa?
KLM
K
Templis, Atlantīda, zudusi civilizācija ... ........................................................ ................................... iespējams paturpināt - un pagrimuma okupācija (ja atceras teikto par sabiedrības pagrimumu)
jautājums
j
Kurš viņam tās runas raksta ? Morālais pagrimums... Nākotnes templis.... Templietis...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas