Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

FOTO: Zatlers viesojas Ventspilī un tiekas ar Lembergu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aivaroīds
A
ha! Lembim nav Ventspils lietussarga, bet gan v zaļais lietussardziņš.
muterite
m
es tak Aivaram teicu,lai vairs nevelk to kakas krasas uzvalku!
Adatiņa
A
Ko jūs visi par tiem noziegumiem,Vai tad kautkas ir pierādīts?Cik gadus mēles trin,bet nekā! Kā vispār cilvēku var nosaukt par noziedznieku iekams nav tiesas spriedums?Jums vienkārši skauž ,ka Lembergs var to paveikt ,bet jūs nē! Ja katrā pilsētā,vai pagastā būtu tāds saimnieks ,kā Lembergs,tad Latvija nebūtu tur kur viņa ir tagad! Aivar turies un lai veicās arī turpmāk!
haha
h
'Es vienīgi priecātos,l ja katrs smagos noziegumos apsūdzētais būtu pa miestam sakārtojis, kāpēc citi apsūdzētie un apsūdzamie to nedara? ' Varbūt tapēc, ka ne katra apsūdzētā sievai ir pa flīžu fabrikai? Tad gan varētu visas govju pļavas noflīzēt, ja nodokļu maksātāju naudu tādā veidā izdos pārsūknēt savās kabatās un momentā kļūt par vienu no Latvijas bagātakajiem cilvēkiem. Papildus noziedzīgām darbībām vēl banānkrepublikā ļoti darbojas banāna vicināšana gar degunu, kā Rubiks piekopa.
>>Snipersey
&
Visos miestos jau nav naftas truba. Vēl jau gan nāks pastarā tiesa arī pār citiem apsūdzamiem un apsūdzētiem. Nebūs jau Hūtiņš šajā ziņā vientuļnieks.
Kozlodujev
K
mazis suuds blakus prezidentam izskataas peec pigmeja...
YL
Y
Divi kukļņēmāji. Runāja kā likvidēt Vienotību un KNABu. Lai netraucē.
Ventspils Muļļa
V
Juusu zinaašanai , pilseeta bruģeeta ar Lembes zavodaa gatavotu bruģi, ... viena lieta gan patiikama , Lemburģijaa nav par auto staavvietaam jaamaksaa ... bagaata pašvaldiiba var atļauties , bet vai tad lielpilseetaas mums ir ar nabadziigu budžetu???
KLM
K
Par to apcietinājumu uzvedību gan Lembis var pateikties bijušajam parteigenossem Rumikam. ................................................... ..................................................... Lembis var pateikties vēl pāris parteigenossēm - Brigmanim un Bresim - par sekmīgu latīņu valodas apgūšanu - ''mutatis mutandis'' - ar mērķi izpestīt parteigenossi Lembi no restēm...
durnis
d
jaunpupeniem nu nekadi neizdodas lembi noest.... tik suka rizas un mijonares elempes pupu un vel dabun pa mizu no parteju stangula un genseka voldina ,ka pa vienam grib tikt pie siles...
Sniper'sEye
S
Labi, ka tiesasnamā Rubikam līdzi nebija arī lietotā makšķere, ko Čikāgas piecīši apdziedāja un iepriekš Labvakars rādīja...
^^^
^
atausa atmiņā - Rubikam tas nepalīdzēja!!!
^^^
^
Par to apcietinājumu uzvedību gan Lembis var pateikties bijušajam parteigenossem Rubikam. Tas pirmais tiesājoties rādija savu slimo kāju un pliko muguru.
Sniper'sEye
S
Nu tad arī vajag atzīties profesionālā siešanas impotencē un mest mieru... Es vienīgi priecātos,l ja katrs smagos noziegumos apsūdzētais būtu pa miestam sakārtojis, kāpēc citi apsūdzētie un apsūdzamie to nedara? Pat stipendiāti nav noķerti, pierādīti un izziņoti... Un, ja nevar, tad valstiskāk būtu amnestēt jau pirms kārtējā tiesasdarbu farsa... Un izziņot, ka digitalās televīzijas tiesā lieta tiks pārtraukta pret tiem, kas vismaz Puspisānos un Mapisānos kaut ko būs sakārtojis.
lno
l
Zatlers par tiesas ierobežumiem Lembergam nekā nav dzirdējis?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas