Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

FOTO: Ziedu nolikšana pie Brīvības pieminekļa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
krauklim atriebas putni
k
un uzkakāja viņam par melošanu tautai
Komjaunietis
K
Paskatījos bildes, bet palika nelabi, redzot tur vislielāko neģēļu un liekuļu sejas.
jumors
j
Mēs varētu pietaupīt smagos vārdus, var redzēt, ka nevienam nav tīra sirdsapziņa un bail arī ir. Nāks jau viņiem atpakaļ un smagi!
KAMPĒJCŪKAS NOKAUT
K
STARO RĪGA , STARO LATVIJA , STARO ZOOPARKS UN LILITA , STARO VISAS KAMPĒJCŪKAS ... LATVIJĀ IR IZVEIDOJUSIES KAMPĒJCŪKU , BANDĪTU UN GANGSTERU BANDAS VARA , KAUT KAS LĪDZĪGS kozanostras teroristu gangsteru bandas vara , kas saucas SIA LATVIJA & Co Reģ. Nr. 1918.18.11.
KRIEVS
K
Man nepatīk ne latvieši, ne Latvija, jo es esmu krievu lūzeris un krievu nacionālists, tāpēc komentāros man patīk RIET uz latviešiem un valdību, jo pats neko nevaru, kā tik dzert un lietot narkotikas! Gribu braukt projām, bet esmu tik stulbs, ka nezinu, kur ir krievija! Man nepatīk ne latvieši, ne Latvija, jo es esmu krievu lūzeris un krievu nacionālists, tāpēc komentāros man patīk RIET uz latviešiem un valdību, jo pats neko nevaru, kā tik dzert un lietot narkotikas! Gribu braukt projām, bet esmu tik stulbs, ka nezinu, kur ir krievija!
sakāmais
s
nu bet zvirbulēnam taisnība!!! CIK no šiem kungiem pirka ziedus par SAVU naudu ??? Pateicībā par siltajām vietiņām!
Tenis
T
Zvirbulēn, tu tak tiešām esi stulbs ! Ja latvieši paši sevi tā noniecinās un nīdīs un viens otram liks kāju priekšā, tad "Strunts" ir tāda tauta, jeb tāda tauta nolemta nāvei To tu gribi, zvirbuli? Jeb tev galvenais labi paēst un izplūkties...
pilsonis
p
zaglis Ameriks ar tur, nu telo sveto!
Jasmīns
J
Kad tad nu ka JL plintiniekus neparāda he-he
valdis
v
Nolika vainagus uz Brīvibas kapa apmales un steigšus devās prom.
Ak bēdu mocītā Latvija.
A
Es paskatījos tajās bildēs,un un mani pārņēma skumjas,redzot visus šos Latvijas tautas vagarus. Tāds iespaids ,ka viņi atnākuši uz Latvijas valsts bērēm ,un noliek pēdējos ziedus.Pie brīvības pieminekļa būtu jābūt visai Latvijas tautai ,un jālūdz Dievs ,lai Dievs kaut ko dara,lai nokratītu šo kaklakungu ļauno varu no Latvijas tautas pleciem.
un
u
5.bildē Schloessert provocē Usakovu - mēģina sasmīdināt svinīgā brīdī, neizdodas.
Dr.xy
D
Ko pie musu pieminekla mekle kremla salasnas Usakovs un Schloesser!?
Šampēteris
Š
Tavam saimniekam šo naudiņu vairs neredzēt.
Latvijas
L
Ar kādu sirdsapziņu jūs šodien esat atnākuši pie brīvības pieminekļa. Dievs debesīs raud par Latvijas tautu,kuru jūs dzenat postā un nabadzībā ar samazinātām algām ,pensijām, ar palielinātiem nodokļiem,noņemtiem pabalstiem ,bet jūs kungi sevi saudzējat,un vienīgi domājat ,kā sev saglabāt labas algas un sev mazāksāpīgus nodokļus ieviest. Ar nešķīstām lūpām,grēka un ļaunuma nocietinātu sirdi pret savu Latvijas tautu,kura Dievam ir dārga, jūs dziedat Latvijas himnu,kas patiesībā ir lūgšana Dievam.Dieva žēlastības laiks strauji tuvojas savam nobeigumam,un tad Dieva tiesa, no kuras neizbēgs neviens cilvēks.Kādu attaisnojumu jūs atradīsiet Dieva priekšā par to ko miesā būdami esat darījuši.Dievs visu redz un ievēro ,un katram cilvēkam tiek rakstīta viņa dzīves labo un ļauno darbu grāmata ,un tiesas dienā tā tiks atvērta.Tiks atvērta arī dzīvības grāmata,bet vai jūsu vārdi būs tajā ierakstīti,tas viss noteiks jūsu likteni mūžībā. Neaizmirstiet ,ka cilvēks ir mūžīgs,bet jautājums ir ,kur jūs pavadīsiet mūžību. Ir tikai divi ceļi viens ved pieDieva debesu valstībā ,kas ir reāla un sagatavota,un otrs ved uz elli,kas arī ir reāla un no Dieva sagatavota .Vai nav pēdējais laiks parunāt ar savu sirdsapziņu,un pieņemt vienīgo pareizo lēmumu,atgriezties no visiem saviem grēkiem,lai tuvotos Dievam,kas mums dod visu ,dzīvību un elpu. Bez Dieva šajā pasaulē, izredžu nav nevienam cilvēkam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas