Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Fotogrāfam nepatīkama saķeršanās ar "Ave Lat Sargs" par būvobjekta bildēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lunis
L
Pamāci mani ar tāpat , gan jau Arnīts ar gribēs pamācīties un vēl pārējie ar "Aizeju mājās palaižu re-cover programmu un visas bildes dabūju atpakaļ. Kur problēma?" Problēma tev tāda pati kā APSARGAM , lasīt neproti un pielec slikti , tātad SMALKĀK par "re-cover programmu" kura atgūst bildes no sagaismotas filmas ?:)
Verdi
V
Safotografēju un apsargu klātbūtnē izdzēšu bildes. Aizeju mājās palaižu re-cover programmu un visas bildes dabūju atpakaļ. Kur problēma? :D
Baņķieris
B
...tie nav, kā tu saki, Šķēles kunga īpašumi. Šķēle mums ir parādā 50 miljonus, ko solīja atdot pēc vēlēšanām, kad būs sagrābis varu.
latve
l
balčus ir malacis, ka cēlis šito gaismā. Diena varetu uzraxtiit plashaku raxtu par apsargu patvalju pret fotografiem, kaa varam lasit, gadijumu ir daudz, pat no respektablu iestazu apsargiem.
Jūras mandarīns
J
Jeslji Ti tupoi, tolstij i zakonov LR ņe znajuščij, eto uže značit, čto imejesh prava ohraņ''niki podavatsja?!
Sniper'sEye
S
Tava pārliecība/uverennostj nevienu neinteresē, -- apsargiem jažina un jāievēro likumi. Jābūt īpaši stulbam,. lai baidītos no īpašuma bildēšanas no publiskās telpas/ielas. Tas, ka katram apsargam sava instrukcija, nozīmē tikia to, ka viņi ir bruņoti diletanti, kuri likumiski jādušī.
AS
A
Vi zdesj vse takie umnie,a kogda vashu sobstvennostj budut 4erez zabor fotkatj,4to vi budete delatj????toze ohranu vizivatj....ta 4to vi tut vse idiotami prikidivaetesj... U ohrannikov estj svoi prava i objazannosti,kotorie oni vipolnjajut soglasno instrukcii,u kazdogo ona raznaja.tak 4to ne**j leztj kuda nenado. I ja uveren 4to prosto tak oni nepristavali...
@
@
Domāju, ka nesaorganizēs flashmobu gan, jo, lai arī fotoamatieru masas Latvijā ir ievērojamas, ja pārbauda reģistrējušos skaitu fotoportālos ar lv domēnu, katrai cūkai vēl joprojām ir sava druva. Šo ziņu, piemēram, pārpublicētu neredz nevienā no četriem, pieciem LV foto portāliem. Turklāt vēl Balčus personība spēlē savu lomu - vienam viņš rīvē kantes, citam ir sabojājis padomju fotoskolas mantojumu, trešajam liekas, ka viņš ir fotomākslinieks tikai tāpec, ka par foto rakstošās jaunuves reizi no reizes ar viņu īpaši "sakontaktējas". Būtībā lieta ir skaidra. Apsargi gan ir tikai cilvēki, kam jāpelna nauda ģimenei, tomēr tas nenozīmē, ka viņi var citus ierobežot šādi. Diemžēl Latvijā vēl neviena sabiedriska organizācija vai amatnieku biedrība nav sapelnījusi pirmos simt latus, lai juridiski iestātos par šādām tiesībām un sūdzētu tiesā.
jcx
j
Varēja jau nu saorganizēt "flashmobu" - ierasties, teiksim, rīt, visiem, visiem un sākt bildēt kuram ar foto, kuram ar telefoniem kādas 5 minūtes. Ja savāksies virs 200-300 cilvēkiem, nonāks arī ziņās!
Ivo
I
A.Balčus-stulbenis!!!
Sniper'sEye
S
(Valdes) locekli Leonīd Krongorn, Šķēles biznesā iesaistītajam par neviennozīmību šoreiz nu nebija gudri ierunāties! Esi aizmirsis, priekš kam Šķele izvēlas lielākos kretīnus?!
Sniper'sEye
S
Vai tiešām Tev ilūzijas, ka šis L. Krongorns gudrāks par brāli H., kurš digitalizācijā ielipa?!
Jūras mandarīns
J
... vispirms pašam vajadzētu tos mūlāpus treknos sodīt par posteņa atstāāsanu bez atļaujas: juridiski viņiem nav tiesību kādu tvarstīt ārpus objekta!
Klementīne
K
Šādus apsargus tikai nodot policijai un tiesāt par huligānismu. Tie idioti var "sargāt" ieeju savā privātajā teritorijā, bet līst laukā uz ielas un grābstīties gar cilvēkiem, tas ir absurds. Domāju, kā sods pienākas arī viņu noalgotājam, kurš ir tieši atbildīgs par savu darbinieku cūcībām. Tas ir līdzvērtīgi kā būvobjekta krāsotāji aizskartu garāmgājējus, mētājoties ar krāsas pikučiem. Diena varētu uzņemties fotogrāfa atbalstu un iesūdzēt tiesā bezkauņas.
jj
j
bet visprā labi es ar gribētu tādu apsardzes firmu, kur var pieteikties

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas