Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Francija ar Mistral darījumu grib pāršķirt Aukstā kara lappusi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pajaco
P
Francija ar Mistral darījumu grib pāršķirt Aukstā kara lappusi uz karsto karu, tā teica Že Pļui Madēns.
Šampēteris
Š
Ar franču ieročiem aprīkotu MISTRAL nogremdēt būtu grūtāk. Sekosim notikumu attīstībai ...
*****
*
Krievijai tas kuģis ir vajadzīgs prestižam, jo nu jau kur tas laiks, ka Krievija stāv uz ceļiem un nevar pieslieties kājās, bet tā vismaz ārvalstīs ražots kuģītis būs
J.Biotops
J
To franču Sarkanāzi bb.Puķins + Dimdošais Lāčadēls pēc sarunām (precīzāk – bazara) par Gruziju jau reizi tīri uzmeta. Pasolīja kaut ko, lai aizveras, a nepildīja neko, kā jau tas Krievijā pieņemts. Izrādās, puisis ne tikai vardes, bet arī krupjus rij bez bremzēm.
Laimonis
L
Jebkura kara tehnikas tirdzniecība ir agresija. Īpaši pret mazajām tautām, kas spiestas aizvien no jauna izdzīvot kara spēļu spēlētāju radītajā varmācībā. Tas, ka franči neaprīkošot tos kuģus ar bruņojumu, ir liekulība un vientiesīgo apmuļķošana. Man vienalga, kur ražots helikopters vai ložmetējs uz tā kuģa, kas braukā pa Baltijas vai Melno jūru, ja to vada krievs, kas uz pasauli skatās no „bļ-viedokļa”(liekulīgi literārā valodā to sauc par aizsardzību, savas valsts interesēm vai kā citādi).
kauns
k
Tad tāda ir mūsu NATO sabiedrotā. Laikam jau šie nesapratīs kas ir Krievija kamēr nebūs okupēti un visi pārgudrie ministri nometināti Sibīrijā.
Bogdanova, bļ...
B
Kā teica Švarckopfs, iešana karā bez Francijas ir kā iešana medībās bez akordeona. Kā teica, šķiet, Rommels, kad viņam teica, ka nāk četras franču divīzijas: Vajadzēs pretī vienu mūsējo. Kad Rommelam paskaidroja, ka franču divīzijas karos vācu pusē, viņš teica: ā, tādā gadījumā vajadzēs četras mūsējās.
...
.
Ka tik tā nenonāk pie karstā kara... Vai tad pēc Gruzijas notikumiem tas nav skaidrs?
Čemberlens
Č
Vēsture atkārtojas!
Nesaprotu!
N
Apbruņojot Krieviju????!
Tāuntā
T
Varbūt Francijai būtu labāk pāršķirt to lappusi, bez atlīdzības nododot visu savu kodolarsenālu Krievijai (pret godavārdu, ka tas netiks izmantots pret Franciju pašu, tikai pret tās tuvākajiem kaimiņiem)?
zemietis
z
Varžēdāji pag. gs. 20-30 gados puslepus psrs pārdeva militārās tehnoloģijas piem lidmašīnu motorus. komuņagas savukārt ar šīm lidmašīnām apmācija vāciešus lidot. Ar ko tas beidzās žakiem labi zināms. Patiesībā jau nauda nesmird. Pārāk baidīties no šiem kuģiem arī nevajadzētu. Lai cik paradoksāli nebūtu , mums valstij ar 500 km krasta līniju , uzbrukums no jūras nedraud. Pēdējie, kas no jūras nāca bija ordeņa brāļi. 12-13 gs.un tie paši no sākuma izveidoja bāzi un tad tikai sāka iekarošanu. Nu vēl varbūt arī zviedri 16 gs. ko līdzīgu veica. Praktiski viss.
veidenbaums
v
>Mums satversmē vajadzētu ierakstīt aizliegumu politiķiem akli pakļauties amerikāņiem... ........ To, ko, Raini, rasists esi? Amerikāņi kaut kā specifiski nav iepatikušies. Krievi, Tev, cik no skolas atceros, patika labāk: "Sarkanbaltais karodziņš Uz sarkana plivināja" Rainis
Vuarzazi
V
Daudz bistamāk ir pakļauties lielkrieviem.
Jānis Rainis
J
izskatās ka latvieši (plus pārējās Balt valstis) kārtējo reizi klausa tam ko diktē amerikāņi Amerikāņiem drusku grauž ka no viņiem neko nepirks bet pirks no eiropiešiem, nu tad vajag sacelt brēku, bet lai saceltu brēku vislabākais veids ir apelēt pie baltijas valstīm (mazos aiztiek!) vienlaikus labs veids kā veicināt Eiropas sašķeltību un neļaut izveidot vienotu aizsadzības politiku jo būs radīts aizdomu pamats baltijas valstīm un polijai pret franciju,,, Mums satversmē vajadzētu ierakstīt aizliegumu politiķiem akli pakļauties amerikāņiem...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas