Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Freimanis 9.maijā dosies gājienā, lai atzīmētu partizānu kara sākumu pret okupantiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
loan
l
Vai jums ir meklējot aizdevumu vai hipotēku un pastāvīgi pagriezās pa finanšu iestādes, finanšu aizdevumu Home Inc ir kreditēšanas uzņēmums, kas sniedz no aizdevuma ar procentu likmi 2% līdz cilvēki, uzņēmējdarbība organizācijas, uzņēmumi, uzņēmumi, skolas, baznīcas, rūpniecība utt, kas ir nepieciešama naudas atmaksāšanās laiku no 1 līdz 70 gadiem. Finanšu aizdevumu Home Inc ® ir daļa no patēriņa finanšu nozarē, kas sūkņi miljoniem dolāru ekonomikā ASV, Kanādā, Eiropā un Āfrikā yearly.In Papildus spēlē svarīgu lomu vietējā ekonomikā šo kopienu, mūsu darbinieki brīvprātīgi daudziem sabiedrisko un labdarības pasākumiem un aktivitātēm. Finanšu aizdevumu Sākums Inc informācija ... • Paraksts aizdevumi (nav nodrošinājuma REQ.) • Faksa un e-pasta lietojumprogrammas pieņemts • Atmaksas termiņš no 30 līdz 100 mēnešiem • Jums ir jābūt 18 gadiem un virs Finanšu aizdevumu Home Inc priekšrocības ... • Nauda kad jums to vajag • Profesionālā pakalpojumiem • atbildes parasti 1-2 stundu laikā Mūsu mērķis ir, lai ārstētu jums ar cieņu un respektu, vienlaikus nodrošinot augstākās kvalitātes pakalpojumus savlaicīgi. Mūsu klientu apkalpošanas centrā var nokļūt pa e-pastu; [email protected]
stg-44
s
Uldi..,turies! Kursh tad cits paraadiis komunistiem ka vinjus te neciesh!
milics
m
Nav kas apshaun fashistu sunjus.
Edgars
E
...un kāpēc bildē mēs redzam prastu alkaša mūli ar fašitu maiku.Nožēlojamie idiņi.
Pārdaugavas falls
P
Ja gribi skatīt alkašus vairumā, tad neaizmirsti 9. maijā aizstaigāt līdz Pārdaugavai. Un kļūdies, dēls, fašistu formas bija daudz savādākas - google tev talkā!
  • 5
  • 0
GODS UN SLAVA
G
ULDIM FREIMANIM!
vohomurka
v
Drusku atkāpe, bet par tēmu: Jā, Latviju okupēja, gan krievi, gan vācieši, bet... 1) kad vāciešiem sāka svilt pakaļas, šamie dibināja leģionus un solīja visu uz nebēdu - pat cerība atjaunot savas valstis tika dota; 2) kad krievu vara gārdza agonijā (1990.), pat tad šie nespēja i teorētiski pieļaut iespēju, ka tiktu atjaunotas nacionālās valstis. Vai jūtat atšķirību, tautieši? Ikviens varmāka un iekarotājs ir triecams ratā, tikai jāatceras, ka ir tādi, kuri, vismaz ūdenim mutē smeļoties, palaiž vaļā buldoga kampienu un ir tādi, kuri paši nosprāgs, bet žokļus vaļā nepalaidīs! Un tas īpaši jāņem vērā tagad, kad piektā kolonna tiek uzrīdīta visos iespējamos veidos.
Kā gan
K
citādi latviešiem būtu jāatzīmē sava traģiskā laika sākums, ja bijušie okupanti atklāti svin mūsu okupēšanu un iznīcināšanu mūsu pašu valstī ?
Ivars Graudums
I
Latvija tika okupeeta kaa no Hitlera, taa no Staljina. Divas liidziigi asinjainas okupaacijas. No vaacieshiem latvieshi nekaadu briivu Latviju atpakalj nedabuutu. Tie iekaartotu Dünalandi un Peipuslandi. Latvieshus un igaunjus paarvietotu uz Krieviju. Pareizi un aarkaartiigi varoniigi riikojaas leishi, kas uz Hitlera paveeli dibinaat legjionu pateica "Nee". Par to daudzi leishu virsaishi samaksaaja ar savu dziiviibu. Vacieshu, Rosenberga un Hitlera plaani Baltijaa ir aprakstiiti rietumu LE, zem virsraksta "Ostlande".
!
!
Malacis.
Vārds
V
Tādus vēstures interpretētājus vajadzētu saukt pie atbildības. Padomā tik, dienējis padomju armijā, tātad zvērējis, bet tagad staigā ar nacistu simboliem uz krūtīm un kompromitē Latviju un tas vēl nekas, bet pietaisa smadzenes daudziem jauniešiem.
Marta
M
Atbalstu Freimaņa kungu. Tiešām jūtos pazemota (un domāju, ka lielākā daļa latviešu arī), ka šodien, divus gadu desmitus pēc Latvijas neatkarības atgūšanas, mums jāpacieš, ka okupanti un viņu pēcnācēji drīkst publiski demonstrēt savu bezkaunību, apgalvojot, ka esot atbrīvotāji. Runājot par integrāciju, ir skaidrs, ka LV nav etniskās integrācijas problēmu, bet integrācija politiskā līmenī nenotiks nekad. Vakardienas tv raidījums "Sastrēgumstunda" parādīja, ka notiek cīņa par referendumu par pilsonības nulles variantu, kas nozīmētu okupantu pārsvaru visās vēlēšanās un līdz ar to arī Latvijas valsts bojāeju. Čepānes kundze, nepadodieties!
Ainārs Bajinskis
A
Būtībāpartizānu karš pret sarkanajiem okupantiem sākās ar 1941.gada izvešanu dienām. Turpinājās pirmos para mēnešus, Un tad -kā kurš- kopā ar vāciešiem gribēja, bet vācieši sākumāpaši jutās vareni. Vēlāk- leģiona sastāvā, Daļa -arī pret vāciešiem darbojās tāpat kā pret padomēm. Vēlāk- kad padomju vara ienāca atkal Latvijas teritorijā-pret atkārtoto okupāciju. 9.maijs varētu būt pretošanās pret padomju varu uzsākšana visā Latvijas teritorijā, bet ne partizānu kara sākums.
Andrejs
A
Plusiņš Jums no manis, tomēr vēlējos precizēt, ka gatavošanās partizānu karam un tā priekšnoteikumu radīšana aizsākas jau 1940. gada vasarā/rudenī. Tāda bija, piemēram, pagrīdes organizācija "Tēvijas sargi". Tiesa, tā bija salīdzinoši margināla un čekai jau 1941. gada pavasarī izdevās to sagraut, bet būtu maldīgi uzskatīt, ka bruņotas pretošanās formas padomju varai parādijās tikai pēc deportācijām.
  • 4
  • 0
Jānis
J
Ļoti labs gājiens!
sens
s
baltgvardi ar sarkanajiem saies sviesta.....sarkano-strelnieku-piemineklis-okupets.......vestures-izvarotaji.nacisms-sakauts-1945g 9 majs uzvaras-diena soc-rev-sagrauta-1990g 4 maija kad beigsies-cina nau paredzams.........
Dr.xy
D
To:Ieva(plkst.08:36). Latvijas Valsts un latviesu tautas nacionalos varonus,kuri cinijas un atdeva savas dzivibas par savu Dzimteni un tautu,nosaukt par banditiem, var tikai cekistu padauza. Tauta nacionalos partizanus sauca par mezabraliem,tatad latviesu tautai vini bija brali.
Vārds
V
Mežam brāļi, nevis tautai, ko tā jau trūcīgu regulāri aplaupīja, un daudzus aizsūtīja uz Sibīriju, jo tie bandīti neatļauti nakšņoja šķūņos.
  • 5
  • 20

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas