Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Freimanis: pilsoņi Latvijā dzīvo ar antivalstisku noskaņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LV patriots
L
Ceturtā atmoda ir neizbēgama.
pupa
p
Pat padomju laikos neienīdu tā savu valsti kā pašlaik! Vienīgais mierinājums,ka domās par valsti sen viņu vairs nesaucu...To vajag mācēt valdošajiem izdarīt.
pamuļķais
p
Nē,poliproktologa kungs!Vienkārši-Dzīvo ar cerību,ka nākošie valdības sastāvā būs ar ""domu PAR VALSTI"".
skarba realitate
s
Nav ko izgudrot pargudras teorijas! Tautiesi neproteste pret valdoso anarhiju, jo ir vienkarsi bailigi glevuli. Lai so trukumu kompensetu - tiek kultivets mits par Latviesu cinitajtautu. Savukart tie, kas pie varas, ir drosmigi risketaji - diemzel neinteligenti bezprincipu cilveki, kam nav goda izjutas
Dollija
D
Var jau iet piketos, var ķēķī uzspļaut valstij, un meklēt darbu, kur maksā aploksnēs. Tikai žēl, ka šie "tālredzīgie" aplokšņu algu saņēmēji raudās vecumdienās, jo nebūs pensijas. Un atkal būs vainīga valsts? Jeb cer no dubultās pensijas - Latvijas un Krievijas? Man mamma no jaunības mācīja, ka jāstrādā "bez pauzēm", "jākrāj" darba stāžs, jāmācās, godīgi jāstrādā, lai būtu lielāka alga. Un - paldies Dievam, man nav jāraud. Bet valsts ir jāmīl!!! Cīnīsimies pret sliktām valdībām, stulbiem politiķiem, negodīgiem valstsvīriem, kas mūs piečakarē! Palīdzēsim savai valstij. Kaut vai ar piketiem. Tikai paziņojiet arī man: kur, kad, ar kādu plakātu. Iešu.
Susurs
S
Bet par ko mīlēt šo valsti kas tikai domā kā varētu vairāk atņemt godīga darba darītājiem. Kad cilvēki, lai šeit latvijā badā nenomirtu ir spiesti braukt uz ārzemēm, un tur darīt tos darbus un par tādu samaksu par kuru neviens vietējais nestrādās. Par ko mīlēt šo korumpēto un neadekvāti birokrātisko valsti ar viszemāko dzīves līmeni eiropā?Paldies NEO ka vismaz apgaismoja cilvēkus kur viņu nodokļu nauda paliek.
Artjoms
A
LLP/LC vai ta skaitas ka Latvijas vai krievijas partija. tur esot parpludums padomju laikmeta celovek
Jaa, varbut
J
ka tas iespejam ja vladibas parstavji ir neglabjami korumpeti ar pakal atmukrisku attieksmi pret sis valsts iedzivotajiem. nedomaju ka musu Latvies poltiskas partijas ir patriotiski noskanoti
5 gadu plans
5
Jaa, si valsts gan suukaa. demokratija esot illuzija. Ir ka padomju laikos, partija visu nosaka un ir vissvarigaka
Tīna
T
Mūsu valsts ir kā renomējama māja- pamati brūk un vienlaicīgi jumts gāžas virsū! Valdība gan mēģina ar SVF līdzekļiem saglābt pamatus, bet draudi par jumta gāšanos turpinās! Un nez vai tikai ar labiem nodomiem ir iespējams saglābt pašu māju!
Nasing spešal
N
PRECĪZI TEIKTS! Sociāla atbildība it visos jautājumos ir lielākais sabiedrības trūkums. Kamēr ikkatrs nepieņems lēmumus, kas sabalansē individuālās vēlmes ar kopējo sabiedrības labumu, nekas nebūs! Man, man, man, man... sāk nepatikt, kad nostumj no putras katla.
besiktas
b
labi teikts un pietam, precīzi.
!
!
Varam pārbaudīt vienkāršu faktu - cik LV arodbiedrībās un kad un VAI ir nodibinātas streika komitejas; cik aktīvi arodbiedrības iesaistās jebkura tās biedra pārstāvēšanā, nodrošinot fronti un juristu, ja rodas konflikts ar darba devēju? Biedru naudas taču nemaksā tāpat vien. Problēma ir darī tur, ka latviešiem nekad nav īsti izdevies nodrošināt ilgstošu kapitāla pārmantošanu no paaudzes paaudzē - karš vai kāds agresors (dēļ dzīvošanas krustcelēs) vienmēr ir pamaisījis šim procesam. Es ar kapitāla pārmantošanu nedomāju vienas istabas piešķiršanu jaunajam pārim, kad vīrs apņem sievu.
volk tambovskij
v
NEIZTIKT BEZ VIŅIEM , JO NEBUUS VAIRS KAS STRAADAA , PALIKS PENSIONAARI UN BEZPAJUMTNIEKI , UN TAADI KURIEM DARBU NEVAR UZTICEET , TO JAU ŠODIEN DAUDZ , IELAIDIIS ĶIINIIZERUS..
Pičuks
P
Par tiem padomju laikiem. Nu nez vai būtu tapuse Atmoda, ja visi uzskatītu, ka viss ir kārtībā. Tātad tik traki jau nav. Kas attiecas uz sevis aizstāvēšanu... Kam ir laiks un nauda tiesāties? Pie tam mūsu tiesu sistēmā, kur viss notiek pa roku galam... Es saprotu, ka [nav labs piemērs, bet tomēr] tiesāties var Lembergs, Šlesers, Sudraba, kam ir nauda un kas var algot juristus. Labus juristus. Ja es vēlos uzturēt ģimeni un strādāt, man te - LV - tiesai nav laika. Pie tam - es zinu daudzus, kas netic LV tiesām pēc būtības, jo cīņa pret t.s. oligarhiem ir sekas.... Likumi nez vai ir pieņemti ar rūpēm vai domām par LV iedzīvotāju lielāko daļu - kur te ir uzticība tiesai? Pie tam - ja jau valsts institūciju vēstuļu lasīšanai vajag jurista palīdzību.... Es domāju, ka valsts pilsoņi beidzot ir sapratuši to, ka neviens par viņiem nedomās, tātad domā paši. Manuprāt, ko esmu uzsvēris ne reizi vien, valsts struktūras ir jāsamazina līdz minimālajam minimumam un maksimālajai efektivitātei. Algas valsts sistēmā atbilstošas valsts situācijai. Katrs bomzis saprot, kur aiziet valsts nauda. Nekā lieka. Valsts reformas veic reformējamajai nozarei nepietuvinātas personas. Kaut vai ārzemju speci no Fidži. Viss notiek kā medicīnā - balstītoties uz argumentiem.... Jautājums: kura partija šito spēs? Nu ne jau LV bāzēta....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas