Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Freimanis: TP nav argumentu, kāpēc tai būtu izdevīgi būt valdībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ojars
O
Protams, ka TP vēlas piedalīties visur un uzsvērt, ka bez viņiem nekas Latvijā edrīkst notikt un, ka nekas nozīmīgs nevar tikt panākt bez TP. Diemžēl, laiks ir savu paveicis gan ar Šķēli, gan viņa uzcītīgākajiem bruņiniekiem- visi ir zaudējuši harizmu, ja tāda jel kādreiz tiem ir bijusi, atstājot kaili redzamas vienīgi savtīgās intereses valsts pīrāga dalīšanā un mafijas biedru "ar asinīm parakstītā" līguma uzspiestās saistības cīnīties vai nomirt kopā ar klana virsaiti.
Beovulf
B
Naudu no Bendika saņem Kaktiņš un Ikstens. Ja Freimanis saņem , liec galdā pierādījumus!
zuluss
z
Labi. Freimanis, kā parasti, politisko procesu analīzē ir precīzs pat niansēs.
es
e
Meitin',tu laikam s'onakt neesi dabuujusi.
oranžā
o
Ja es būtu saistīts ar premjera preses dienestu , tad es atrastu veidu kā presē nopublicēt informāciju , kura parādītu ,ka Šķēles plāns pa lielam ir jau patreiz valdībā jau darāmas lietas tikai ar ultimatīviem termiņiem. ----------------------------------------------- Laba ideja, uz priekšu! Tad kur problēma sastrādāties? Man patiesībā vienalga, kā idejas tās ir. Un par ultimatīvajiem termiņiem runājot- nu jo ātrāk, jo labāk! To visi saprot. Tad tikai jārunā! Līdz šim jau lācītis ir runājis tikai ar SVF. Varbūt tiešām TP nemaz nezin, ka tieši tāds pats plāns ir premjeram skapītī... :))
TV
T
Mākoņtēvs jau nemaz tik vecs nav, bet čuras galvā stingri sakāpušas. Nu prasts vecis viņš ir un ekonomists pilnīgs nulle. Kā var cilvēks iedomāties, ka viņš nu ir baigi spējīgais. Ar lauksaimnieka, padomju laikos iegūtu izglītību, nav ko līst modernā, rietumu stila ekonomikā. To jau pierāda viņa virzītās idejas par lata devalvāciju. Būtu nodarbojies ar savu biznesu, kurš gūts par Latvijā izkampto naudu un licies mierā. Nu nespīd viņam nekas vairāk kā Latvijas cietumi.
citādi
c
izskatās, ka pa šiem gadiem JL tā arī neko nav iemācījies, tā pati nepamatotā pašpārliecinātība, nespēja pat ieklausīties citu viedoklī, nerunājot jau par sadarbību. Var jau dzīt demagoģiju un melot, ka panākta ekonomikas stabilizācija, izlikties, ka paveikuši ko nozīmīgu. Bet laiks iet un tiek jo dienas zaudēts. Varbūt vajag te vairumam komentētāju izlasīt šodien Delfos Terzena sarunu ar Armandu Strazdu, ja melnā PR aptumšotās galvas neļauj pieņemt TP un Šķēli. Tie abi nu tā kā nebūtu "oranži".
Kriminalu grupejums
K
Ja Tautas Partija ap 3% reitins, viniem nav si valsts iedzivotaju atbalsts, un, Uz kada pamata lai viniem butu ietekme aldiba ???? . Ja TP paliek ietekme, tad tas pierada ka Saeimas depuati nav nekas vairak ka viens kriminalu banditu
kampējs
k
nav izdevīgi, ja neko nevar nokampt
klusais
k
Viss tas ir pupu mizas lētticīgajiem vēlētājiem. Ja es būtu saistīts ar premjera preses dienestu , tad es atrastu veidu kā presē nopublicēt informāciju , kura parādītu ,ka Šķēles plāns pa lielam ir jau patreiz valdībā jau darāmas lietas tikai ar ultimatīviem termiņiem.
nu nu
n
tādi akli plānprātiņi , kā tu ir ievēlējuši to zagļu bandu , kas noveduši Latviju tur kur tā ir patlaban!! Un vēl akli blēj par sastrādāšanos?? Nu piedod ! Kā var sastrādāties ar zagļiem?? Nesaprotu!! Vai tev kaut drusciņa pašcieņas arī ir?? Atbilde vienkārša , - nav un nav bijusi!!
zemietis
z
Atbildēt Vērtēt komentāru: Vērtējums: 5 Balsu skaits:9 x KLM » paredzams 12.03.2010 21:24 izvadīšana būs bez macītāja ................................................ . ................. un glabās ārpus kapsētas mūriem --------------------------------------------- Man domāt vajadzēs vēl noasinātu apses mietu iedzīt lai pilnīgi droši.D:D:
es
e
Vēl ir variants - atlaist Saeimu un sarīkot priekšlaicīgas vēlēšanas. Kā redzu Zatleram drosmes pietiks.
oranžā
o
jo var aizbildināties, ka grūtības atrisināt kādas problēmas radušās, ņemot vērā problemātisko sadarbību koalīcijā ------------------------------------------------ ---- Lai jēlie parāda ko spēj bez TP. Vienu viņi jau ir parādījuši, ka nespēj sastrādāties un nav koleģiāli. Dombrovskis visu laiku meklē vainīgos koalīcijas iekšienē, visu laiku stāsta, kā vara nomesta viņam pie kājām. Tikai tagad spējam novērtēt Godmani, cik viņš bija godprātīgs, cik koleģiāls pret SAVU ministru kabinetu. Lācītis nav viņa mazā pirkstiņa vērts! Liekas, ka viņš meditē pastāvīgi, visu laiku tādā tādā pus-transa stāvoklī.... vai nu no stresa vai kā, bet augstākais ko viņš spēj- akli sekot SVF norādēm. Politiskais temperaments = 0
rūtainais
r
ej nolaid ūdeni, atbriivojies no spiediena un tad sleedz datoru...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas