Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Frizētavās rāda klipu ar Zatleru Maskavā

Maijā starp dažādiem reklāmas sižetiem frizētavās izvietotajos TV ekrānos ir kāds neparastāks sižets - tajā izmantotas vairākas Valsts prezidenta Valda Zatlera fotogrāfijas no 9. maija svinībām Maskavā un ziedu nolikšanas terora akta upuru piemiņai metrostacijā Lubjanka, pēc tam tiek demonstrētas fotogrāfijas no Krievijas armijas parādes Sarkanajā laukumā ar lidmašīnām un sauszemes tehniku, vēsta laikraksts Diena.

Ekrāna apakšā vispirms latviski, tad krieviski rakstīts «Lielā Tēvijas kara uzvaras 65. gadadiena». Kādā no Rīgas frizētavām darbinieces, kuras nevēlējās atklāt savu vārdu, atzina, ka daļa klientu ir nepatīkami pārsteigti par šāda politiska sižeta parādīšanos frizētavā un pauduši neapmierinātību.

Video reklāmas jeb žurnālus, kā viņi paši tos dēvē, nodrošina SIA SVM. Tās direktors Deniss Jeļizārovs saka, ka fotogrāfijas ar prezidentu nav domātas kā politisks žests un «nekā tāda šajā sižetā nav». Šis nav bijis pasūtījums, par kuru kāds būtu maksājis, bet paša uzņēmēja iniciatīva. «Prezidents ir malacis, ka aizbrauca uz Maskavu, brīvs no aizspriedumiem, saprātīgi domājošs cilvēks. Ja viņš bija uz Uzvaras dienas svinībām, mēs nevarējām to neatspoguļot,» norādīja D. Jeļizārovs. Kaut arī frizētavās rāda galvenokārt reklāmu, vieta tiekot rasta arī notikumiem, kas izraisījuši plašu resonansi - tāds ir arī 9. maija pasākums Maskavā. Vaicāts, vai frizētavu apmeklētājiem šādas fotogrāfijas varētu likties saistošas, uzņēmējs uzsvēra, ka auditorija esot dažāda un tie esot centieni katrai iedzīvotāju grupai atrast ko interesantu, bet viņam pašam esot «vīrišķīga interese par kara tehniku».

Valsts prezidenta kanceleja nebija informēta par V. Zatlera vizītes atspoguļojumu frizētavās. Ne pašam V. Zatleram, ne Valsts prezidenta kancelejas pārstāvjiem nav bijusi iespēja iepazīties ar šo materiālu, tādēļ nav iespējams sniegt sīkākus komentārus, atzina Valsts prezidenta preses padomniece Ilze Rassa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas