Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

"Gaismas pils" būvlaukumā, nokrītot no četru metru augstuma, cietuši divi cilvēki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
WALA
W
NU ko te var ņemties gandrīz karā būvobjektā notiek kādas nelaimes, vai tādēļ kādi muļķīgi secinājumi būtu jāizdara. NU strādā celtniecībā daudz tādu kas nekur citur nevar neko sasniegt, bet vai vienmēr tie ir slikti celtnieki ?!?!?! Cerēt ka mājas būvē cilvēki kuriem bezmaz vai inženiera izglītība ir mazliet panaivi. ;) NU nevar cerāt ka cilvēks kas jēdz tikai puslīdz taisni ķiegeļu rindu uzmūrēt jēgs arī pareizi stalažas salikt un nostiprināt. Un tad vel ievēros darba drošības noteikumus ( labi vēl ja kāds jamiem regulāri sadod pa "biksēm" un par to atgādina).
Vijolīte
V
Viss likumsakarīgi - paredzu, ka Gaismas pils būs vēl šķībāka kā Dienvidu tilts.
Berta
B
Kurš auns teica, ka Valsts Darba inspekcija un Būvinspekcija ir jālikvidē?
kisa
k
..nav zemteksts, bet noteikti ir konteksts. Un beidz lamāties, pati aita! Dari savu darbu un neaizstāvi noziedzīgu nolaidību 3 brāļu projektā!
Berta
B
Ģenerāluzņēmēju parastās rīcības rezultāts, jo tie negrib maksāt apakšuzņēmējiem, bet palikt stāvus bagāti tikai no starpniecības un uz citu nelaimes rēķina. Apakšuzņēmēji nevar atļauties kvalificētus un zinošus strādniekus, un tas visbiežāk beidzas slikti.
Piebilde
P
Diemžēl jāsaka, ka tas negadījumu skaits ir liels.
dzdzdzd
d
noticis nelaimes gadījums bet jūs te par kaut kādu politiku d****t. būvlaukumā tā mēzd notikt, nelaimes gadījumiem nav politisku zemtekstu.
kaimiņš
k
Bunka-Brilijonka,kas cietušajiem uzsmērē zeļonka.
makšķernieks
m
nu bet ko var gribēt, ja tiek taupīts uz drošības pasākumiem, lai uzņēmēji vairāk naudas varētu ieraut nāsīs vai nobēdzināt materiālus lai vēlāk nelegāli pārdotu. Gribētu cerēt, ka ar šo nabaga latvju tautai nevajadzīgo celtni nenotiks tas pats kas ar Dienvidu tiltu. Ceru, ka kāds pārrauga darbus un izdevumus, un regulāri notiek inspekcijas. Es nu negribētu atrasties gaismas pilī, kur griesti uzkrīt uz galvas vai kas cits notiek. Bo kļūdām ir jāmācās
:)
:
Bunka-Briļjonka, jē
@
@
Kulta celtnes nelāgā aura aug augumā. Tautai to vienīgās pareizās partijas kafijpūzni nevajag, tad vēl "bui-dui stroikas" metodes. Viss notiek ... Lemta neveiksmei jau no sākuma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas