Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Gaismas pils būvniecības pārtraukšana patlaban izmaksātu aptuveni 15 miljonus latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
"No 2004.gada, kad tikai veikti projekta priekšdarbi, līdz šim brīdim iztērēti 46,8 miljoni latu." Ja nemaldos, tad igauņi laikmetīgās mākslas muzeju ar visu iekartojumu uzcēla par 30 milj.Eur!!! Nu i zog pie mums!!!
Pax Tibi
P
Gaismas pili taču jāpārdod bagātajiem Latvijas un ārzemju latviešiem ! Lai viņi ar prieku turpina būvēt ! Celtniecības darbi NAV jāpārtrauc ! Tas varētu būt viņu cēlākais solis Latvijas labā ! Lai nevis Valsts, bet viņi kļūst par tās īpašniekiem ! Latvija taču sen jau iztirgota. Un gan jau - agrāk vai vēlāk arī Gaismas pili pārdos. Tad jau labāk, ja īpašnieki ir latvieši, nevis kādi cittautieši.
Lelle
L
Tāpat būs jāpārtrauc, jo naudas drīz vien nebūs nekam... tūliņ tie vecie čaplaki nogāzīs Dombrovski, ārzemes naudu vairs nedos, bet sāks prasīt arī iedoto(kuru nepaspēs vēl nozagt!!!) atpakaļ, neviens ne par ko te neatbildēs, valstī iestāsies defolts ar visām no tā izrietošajām sekām... Lai kaut kas mainītos bija jāmainās Dombrovskim, kļustost par "vadoni" ar visām no tā izrietošajām sekām...ja viņš to nespēj izdarīt, tad pašu apēdīs...redz, kā Domburšova pat vecā čekistene Kreitusene brauca šim virsū..vecie mergļi ar joni raujas pie varas...
ruksis
r
Bet Karginam maksāt Ls 200 000 mēnesī naudas pietiek. Jā šāds maldīgs lēmums tiktu pieņemts, Ušakova banda tikai gavilētu.
Antons
A
Nu jā, un beigās tad kas būs - kaut kādi kliedzoši idioti apturēs celtniecību un rezultāts būs tāds, ka nebūs ne binliotēkas, nedz arī naudas miljonu. Un kāds laikam būs baigi apmierināts. Pilnīgs idiotisms un tuvredzība. Tas, kas ir jādara - jārada sistēma, lai minimizētu zagšanu nākamajos projektos. Pilnīgi izskaust dubulto grāmatvedību un blēdības celtniecības industrijā vēl nevienai valstij gan nav izdevies - ne Vācijai, ne Spānijai, un šķiet, ka arī Amerikai ne - par citiem vispār nerunājot.
filozofs
f
kaapeec, sods ir adekvaats tam guvumam ko atsevišķi ļaudis ieguutu šo objektu uzbuuveejot , viņi nodrošinaajaas akuraat ar taadu summu lai neciestu zaudeejumus buuves aptureešanas gadiijumaa...
...
.
TP ir sadraņķojusi bibliotekas auru kā visu kur viņi pieskaras!!!!
nu gan
n
Sods izmaksās lētāk, nekā celtniecības darbi.
ABC
A
Bāžam ķešā, bāžam ķešā - šķēle nevar palikt bešā.
Antons
A
Galu galā šis pasūtījums dod darbu celtniecības kompānijām . Un tas Latvijas ekonomikai nāk tikai par labu. Krīzes laikā tieši vajag kaut kādus lielākus valsts pasūtījumus, ar kuriem stimulēt ekonomiku. O.K. - tie var būt autoceļi, kaut kādi sociālie nami vai bērnudārzi, bet tikpat labi var būt arī bibliotēka, ko vēlāk daudzi izmantos - es pats ar lielu prieku.
ekks
e
Privātā biznesā atrastos atbildīgie! vecumvecais jautājums - KAM TAS IR IZDEVĪGI?
Antons
A
Pārtraukt pusmastā būtu pilnīgs idiotisms. Tas būtu kā pie LAtviešiem - kaut ko iesāk, tad pa vidu visi savā starpā saplēšas un iesākto nav spējīgi pabeigt. Iesākts būvēt - jāpabeidz.
Par prieku tautai
P
Iesēdināt Demakovu, kas pieļāva līgumus ar tādiem mistiskiem sodiem!
KLM
K
ja gribat transportēt Kalvīti ar vienu mēslu transportieri, tad nepietiks - vajag vismaz trīs
...
.
NU KALVĪTIS LAI PĀRDOD ĪPAŠUMUS, VIŅAM PIETEIKS AR KŪTSMĒSLU TRANSPORTIERI

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas