Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Gājis bojā puisis, kuru rudenī Gārsenes pagastā vainoja dedzināšanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
###
#
Nezinu, ja mani nepatiesi apvainotu, iespējams, ka arī spētu aiziet no dzīves. Pie mums jau tā ir- ja trūcīgs, un no nelabvēlīgas ģimenes, tad vainīgs. Kaut bieži pārticībā augušie taisa lielākas ziepes, bet viņus nezin kāpēc attaisno.
Tālavs
T
Tai ģimenē aug vairāki bērni. Pagasta bāreņu aizstāvji saka, ka Armanda ģimenē ir problēmas, pat vairākas. Tas liek saausīties ne pa jokam. Armands gulējis teltī pie mājas...svaigā gaisā !!! Ustabās droši vien bija alkochola un pīpmaņu dūmi dvinga !!! Viss pagasts taču zināja, kas tai būdā notiek.BET, kas mums daļas !!!
Terorists
T
Gribu vēl piemetināt ja tiesā vecāki varēs pierādīt kad puika sev rokas ir uzlicis tikai pateicoties šiem smirdoņām no Degpunkta tad viņiem ir visas tiesības griesties prokuratūrā ar iesniegumu.Ja šie pseido žurnālisti nezin tad ir tāds pantiņš par cilvēka novešanu līdz pašnāvībai tad lai uzzin,un tad lai tiesību ievērotāji palokas kā nāves tārpsiuz āķa. Un vēl Ēķa LNT varētu papluinīt uz apaļu summu par morālo kaitējumu un dēla zaudējumu. Gan jau partijas tagad ir samaksājuša un nebūs jāstāsta kad jāstaigā vienās tūtiņ biksēs.
Terorists
T
Ko tad var prasīt no bijušā cietuma apsarga.Tik vien ir kā brille uz deguna un glupā pieglaimīģā muldēšana.Un pat nenoskaidrojot apstākļu pataisīt puiku par grēkāzi un vēl nelikties par to ne zinis. Vai nebūtu laiks šos meļus iesūdzēt tiesā,jo par vainīgu cilvēku var atdzīt tikai tiesa nevis kaut kāds izbjis nemākulīgs cietuma darbinieks kurš nu pēkšņi iedomājas kad ir liels žurnālists.
Korekts
K
Izrādās puikam bija gan TĒVS, gan VECTĒVS... un tik un tā 9.klases zēns jutās ...NEAIZSARGĀTS un pat ...VIENTUĻŠ ! Vēl puiku IDIOTI no Rīgas safilmēja Televīzijā un TRULAJĀ "Degpunktā" ...
Hačaturjans
H
Kārtējoreiz - bērns miris, bet bāriņtiesa rausta plecus - tak nebija nekādu aizdou, viss bija kārtībā, nu tak neko nezinām! Kā var nezināt, ja pārvaldāmais ir pagasts!!! Pagasts, kurā taču viens otru pazīst! Viens otru pazīst un viens otru piesedz. Bet jautājums paliek - kāpēc neviens neredzēja, ka bērns cieš???
Terorists
T
Tikai lauki paliek ar vien tukšāki un tukšāki.
Māris
M
Toties laukos ir svaigs gaiss un nav teroristi :)
Terorists
T
Liela vai maza,bet Ģerevņa paliek Ģerevņa.Vajag tik atcerēties vārdus ,,MĀSĪ VAI TU ZINI,,un lieta darīta.Un nav nozīmes vai ir tērpies kleitā vai biksēs un arī dzimumam nav nozīmes.Vienu vārdu sakot TIRGUS BĀBA -PALIEK TIRGUS BĀBA.. Kas attiecas uz,, Dienu,, un citiem tā sauktajiem mēdijiem tad par to jau nav ko brīnīties.ĢEREVŅĀ auguši,aizbraukuši uz galvaspilsētu, pastudējuši,bet sirdī un dvēselē tie paši laucinieki palikuši,kur galvena izklaides vieta ir balle vienreiz mēnesī un citu Ģerevņas iemītnieku noriešana.
duda
d
Formulejums 'gaajis bojaa' nav atbilstoshs...
duda
d
nolinchoja?
Vājprāts
V
Latvijā apvainot cilvēkus dažādos noziegumos ir norma, nav svarīgi vai vaina pierādīta tiesā un nav svarīgi iemesli kā tādas situācijas izveidojas. Diena un citi mediji sekmē šādu apvainošanu katrā izdevumā, kādu gānot, uzveļot vainu, izsakot pieņēmumus. Latvijā ņemt akmeni un sviest ir normāli! Paldies Diena - šjā ziņā sabiedriskās domas kurināšānā uz nosodīšanu esi līderos! Patiesībai, cilvēku dzīves salaušanai, pārdzīvojumiem un sekām nav nozīmes, diemžēl. Degpunkts arī ir lielisks radījums, par sižetos iesaistīto cilvēku jūtām, nospļauties.
Cilvēks
C
Nepamatota apvainošana tādā pusaudžu vecumā var atnest ļoti smagas psiholoģiskas sekas. Cilvēks arī nevar izvēlēties ģimeni un vecākus, kuriem piedzimis.
Estere
E
Mani arī izraisa jautājumus Latvijas sociālie darbinieki - ari Grantiņa jautājumā, šajā! Par ko viņi saņem naudu un ar ko viņi nodarbojas??????????? Vēl jo vairāk pagasta ietvaros, kur visticamāk katrs katru pazīst!!!
d'Andris
d
Ja bāriņtiesai viss kārtībā, bet bērns iet bojā, tad kam pie velna tāda bāriņtiesa vajadzīga?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas