Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Gaļina Poļiščuka iestājas Tautas partijā, aizbrauc uz Maskavu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bumba
b
lasu un brīnos - mēs nu gan esam zemiska tauta..un es ne par Poļiščuku.
dihlafos
d
Kas tad nu,bija ļoti tuvās attiecībās ar Demakovu.Lezbietes vai???Tagad R.Pauls viņu *bīda*,ar ko?,un arī no mugurpuses???Kāda vella pēc mums saeimā vajadzīgi dažādi mākslinieki,ZOO direktori un štangisti kuri politikā ir ooooo?Lai tup savā lauciņā.Pauls nosēdēja šitos gadus un ko ieguva?,tikai tautas nicināšanu(ne kā komponists).
ola
o
Varbūt grib izpelnīties Goda ordeni-tāpat kā Paulam,par Latvijas rusifikāciju.
lemis
l
domaju , ka šādu info lasa kultūras un makslas cilveki , bet skatos ka tadi nenovidigi lautini , kuri nefiltrē , ka te notiek cīņa par kultūra vispār . Tas saistoss jebkuram radošam pratam , ka ziņa ,vai piemers šis , ka ta būs ar katru , kas velesies savadāk skatit so pasauli un piedavat to citiem . Naudu tacu nedod Gaļinai , bet teātrim , lai tas butu daudzmaz vienados noteikumos pret citiem dotetiem teatriem - tiek dotets skatitajs , lai biļetes cena būtu pieejama lielam skatītaju lokam , nauda caur kulturas pateriņu lielaka daļa ar nodokļiem nonak atpakaļ budžeta un starpiba ta ir ta dotetā nauda . daudz ienesigaks rupals ar pievienotu vērtību neka katru dienu redzetie sižeti , kur valstij nauda aiziet gar degunu . uN NESAPROTU kā kulturas ministrs var iestaties pret , aizbildinoties ar formaliem tekstiem , jo latvija lidz sim nav bijis , ka valsts uzņemas jauna teatra izveidi . Te ir tas gadījums , ka ar relativi minimaliem lidzekļiem varētu panakt rezultatu . Protams , ka Kulturai un makslai būtu jābūt politisko partiju neitralai zonai ,kura visi rupejas par kulturlauku , tatad par mums .
Nu
N
re kā sanāk- konformisms, līšana un naudas izškiešana saucās "reālpolitika"
Nu
N
nav komentāru... Laikam jau labi ,ka aizbrauca
opāā
o
liekulīga un neuzticama Gaļečka izskatās, nekas labs tur nebūs
Karla
K
Esmu satriekta, cik liekul;iga izrādījusies šī persona :( Skumji, ja noziedzniekiem pārdodas mākslinieks.
@@
@
Nodevīgais acu skatiens vēsta - būs laba reālpolitiķe
lauķe
l
Varu saderēt, ka nekur tā Gaļa neaizbrauks - gan jau ieliks šamējo TP listē un tad ar Paula laipnu izpalīdzēšanu atkal uztaisīs sev kādu mazu teatrīti par Eiropas naudiņu.
Fima
F
Uz neatgriešanos, kā prezidents Ulmanis teica vāciešiem 1939. gadā. Skāķerķu darogu! Pats galvenais - tur Maskavā nav latviski jāprot.
Loģika
L
Labi panākumi izklaides un kultūras žanrā = tik pat labi - politikā?? Kārtējā statista un reklāmas āķa loma mums nav vajadzīga!!!!!!
varbut
v
Domāju, varbūt lai Gaļina labāk nemaz nebrauc atpakaļ. Un, protams, treknajos gados nebija grūti dot finansējumu plašāk. Un, protams, tagad būtu jāsaprot kopaina, nevis tik dumi jāizrunājas .
eu
e
G. Poļiščuka partijā uzņemta pēc ilggadējā partijas biedra komponista Raimonda Paula rekomendācijas 17.maijā? Maijā? Tad jau iznāk, ka intervijā SestDienai viņa melojusi? Vai varbūt tomēr 17.jūnijā? Jo intervijas žurnālam tiek ņemtas vismaz nedēļu iepriekš... Kaut kas neštimmē...
Nu gan!
N
Ei, čelovek, napiši ješčo čto-ņibuģ, obhohotļis do sļoz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas